Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu arada anneme gösterdim geceliği beyaz olan daha güzeldi dedi şimdi bida izliyim diziyi bakım beyaz olana :))))

çok hızlıyım dimi p neyse ama inşallah bulcam :)))

annemin dediğigeceliğide buldumda o klasikmiş yaa

hehe çok çirkin çıkmış ama :)))))))))

bugun kahvaltıda esmostaydık sona esma gullu dıe ark parka gıttı farukla bız ablasına gıttık ordan ablasını alıp dıger ablasına gectıkk 20 dk oturup cıktık benıı bıraktı daha yenı geldımm guzeldıı ama gunumm askım benı bırakınca uyuz oluyorumm onla olmak ıstıyorum ben ya

nihall benm aşkım beni bırakamıyo bile ben napiimm :a015:

naapalım bu günlerinde tadını çıkarmaya çalışçaz, yarın öbür gün kafamızı şişirirlerse ararız bu günleride amaa böle bile kandıramıyorum kendimiii aşkımın yanında olsam keşke yaa puffff

sevgılımle ben harıc herkes goruyo benden cok bn hafta 1 kez yetmıoo ama cok ozluom onu benn offf yaa suann bısıde olccak gıbı deıll hep dua edıom yyanında oluyum artık dıeeee :çok üzgünüm:

benimde bugün için çok güzel planlarım vardı ama uyuz insan sattı beni
az öncede o gerizekalı kızla yurtdışında çekilmiş bi fotosunu buldum
kaldıkları ev sahibinin çocuklarıyla çekilmişler
çok morali bozuldu
sinir oldum msjlarımada cvp atmadı
bende aldım resmi ona gönderdim altında bişiler yazdım yarın görür artık
sinirlerim bozuldu yaa
nese biz bebiş görmeye gidioz
evde otur otur patladım
gelince girerim görüşürüz

çok güzel şeyler almışsın canım.hepsini güle güle kullan

çok hızlıyım dimi p neyse ama inşallah bulcam :)))

annemin dediğigeceliğide buldumda o klasikmiş yaa

hehe çok çirkin çıkmış ama :)))))))))

evet bunu da hatırladım.ama bunun kolları dantelli sadece dimi.acaba pierre cardin falanmı ? hani bir kere firdevsin geceliğine bişey dökmüştü hizmetkarlar da zor bulmuşlardı o geceliği.bir de çok pahalıydı

sulfatım cıcılerını gule gule kullann

bu arada evını cok begendımm hep beyazzz bayılırım beyazaaa gule gule agız tadıyla otur balımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…