Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar vazoya bakın

bende şimdi tchiboya bakıyodum ve vazoya görür görmez vuruldum delikafadulden

içine renkli taşlar bile konulsa çok harika görünür yaa

dimples herşeyin çok güzel maşallah

bu arada evlenecek olanlar benide unutmayınnn benide yazınn :Saruboceq:

aynen -tatlicadiarzu-
alsakmı napsak
pijamalar gibi buda patlamasın :roflol:
bende yazarım seni bjk yazsam kabul olarmı
ama biraz beklicen haziranda evlencem ben

Arsima garantiye alalım sen direk Seray yaz hihoyyyt

kısmetse o ara bende nişanlı olcam, garantiye alırmı dersin kaydirigubbakcemile3

evet ben de sadece seviyorum. öyle gelinlik gibi yatak örtülerine uyuz oluyorum. Umarım kimse de yokturkaydirigubbakcemile3

kesin böcükün yatak örtüsü öledir, gösterişçi şey nolcak:roflol:

ben çıkıyorum haftasonu yokum, ptesi görüşürüz kızlarrrnaniknanik:dance:

Dimpleshalın çok güzel sehpana da bayıldım iyi günlerde kullan evinin fotolarınıda sabırsızlıkla bekliyorum a.s.
takı askısıda çok şıkmış bende kendime böyle abartı şık bişi istiyorum araştırmaya devama.s
Arsimacım çeyizlerine bayıldım anneciğinin ellerine sağlık tatlım
bugün daha fazla yorum yapamıycam dıkandım dıkandım -tatlicadiarzu-

Arsima garantiye alalım sen direk Seray yaz hihoyyyt

kısmetse o ara bende nişanlı olcam, garantiye alırmı dersin kaydirigubbakcemile3

tamam yazarım seray

ay çok güldüm :roflol:
bende yok ve olmıcakta

Arsimacım çeyizlerine bayıldım anneciğinin ellerine sağlık tatlım

sağol canım

Janım iyialşamlar sanada ve herkese pashminada gider. :enbuyukkk:

görüşürüz

çabuk gelmedim affet

düşünmem lazım laelaelaelaelae

hadi görüşürüz

hiçte bıle:dilcikar: almadım daha beğendımkı sordum demı ben sormasam bılmezdın :mymeka: nankör

dımples saol cnm söledın ıcın gule gule kullan cok beğndım ama gözumu kapatıp caktrmadan bakıyom sonra cnm cekıyo alamam sımdık ama cok süper

yettimm gayriiiii
canım biliyorsun day in battaniyelilerini bende çok sevdiğimden kırmızı lacivertini almıştım yerimseniben ama iki renk arasında kalmıştım diğeride kahve turkuazdı hakikatenm güzel. içinde kalcaksa al derim ama elinde bildiğim kadarıyla seninde battaniyeli bir takımın var eğer varsa aynı modelden 2 taneye gerek yok bence. daha değişik bir şey alırsın canım.yerimseniben kalplilere gelince yerinde olsam kalp manyağı birine bu soruyu sormazdımkaydirigubbakcemile3 beni biliyorsun hastalık derecesinde seviyorum annem izin verse bir tanede ondan alıcam birde beyaz üstüne olanı var bilirsin sen birde ondan alcam. ama bu yamalı gibi olanda şahane ikiside güzel yani... bence kaçırma onu kesin al derim çok çok modern ve zevkli....yerimsenibenbenim fikrime güveniyorsan ala.s

slm kızlar bende aranıza katılmak isterim 3 gündür bakıyorum baştan şimdiye kadar 500. sayfaya geldim henüz sonlandıramadım 500. sayfaya kadar harika şeyler almışsınız bende aldıklarımı sizinle paylaşmak isterim sizden gördüm schafer takımını bi bulamadım aranızdan birkaç kişiye özel msj attım ama verdiğiniz internet adreslerinde maalesef pembe renkleri kalmamış bende harıl harıl o takımı nette arıyorum hafta sonuda alışveriş merkezlerine bakıcam sözlümle herkese kolay gelsin kızlar...

ohh be nırde kalmıştın sen öldum meraktan cıkmak uzereydım bende
turkuaz kahve benımkısı ama turunculu olanada bayıldım başka markalarda görmedım örgu battanıye olupta bu kadr guzel olanı
kalplı takımlara gelınce beyaz olanı yoktu sadece kırmızı olanı vardı ama beyaz olarak özdılekte cok guzel bı model gordum bu kalplıyı alırsam alttakı var mecbur onu alcam bu aksam yada yarın erken cıkınca bakcam ve alcam allahım sen benı koru delırıyom galıba annem benı vurcak:roflol:

h geldın cnm blackqueen (ınş doğru yazdım) daha yarı yoldasın yanı acele et yoksam yetısemen sabaha kadr baksan bıtmz gıbı ınş senınkılerıde göruruz cnm

burcu acele cvp ver beklıyom bak ben beklerım ama days ın beklemez:roflol:

ayy canım panik yaptım nasıl hızlı yazmaya çalışıyorummm:roflol:
son sözüm başka örgü battaniye alıp gözünü çıkarma fikrim budurr:roflol:
kalplileri al derim aha bitti....

tesekkürler cnm hşb. bu arada sayın ceyiz bakanım ben hafta sonu tepehome gidicem orada kampanya varmış arkşım dedi tefalin düdüklü tencersinde umarım yetişirim ama kararsız kaldım kızlar fikir verin 8 lt+4,5 lt çokmu abartı olur ama 6,5lt+4,5 sanırım böleydi tam bilmiyorum hangisi iyiki 8 lt çokmu büyük olur ne bilem mısır haşlarken 6 ltlik olan küçük olmasın:roflol: yada tek bir tane alsam ama tefal olsun hangisi olur kızlar:bbo:

uyy gec kaldım 3 dk gordun mu:roflol: saol cnm benım hayalım bı örgu bıde kalplı olandı ıkısı 200 tl edıy 20 tl takstle bıde hazıranda basladığı ıcın sorun olmaz dıe dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…