Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tefal al 6 lt yeter mısırıda hazır konserve al daha ekonomık ve lezzetlı ıstersen marka ble verırım mısırda:roflol: sıdık cıkıyom sorun varsa yaz ben yarın cvp evrırım yarında erken gel ööptum

:QUOTE=uğur böcüğü;5404025]tefal al 6 lt yeter mısırıda hazır konserve al daha ekonomık ve lezzetlı ıstersen marka ble verırım mısırda:roflol: sıdık cıkıyom sorun varsa yaz ben yarın cvp evrırım yarında erken gel ööptum[/QUOTE]

allah emi mısır markası kız pazarda satılanın ne markası sen küçük salatalara konmak için olanımı gitti aklın ayhh çok güldüm saol ceyis bakanım delikafadulden bende nasıl resim koyacağımı bulimde sizinle bnmkileri yaplaşım a.s.

uyy gec kaldım 3 dk gordun mu:roflol: saol cnm benım hayalım bı örgu bıde kalplı olandı ıkısı 200 tl edıy 20 tl takstle bıde hazıranda basladığı ıcın sorun olmaz dıe dusundum

ödemesi ve fiyatı uygunmuş aslındaCADIARZU
sonradan bu kadar çok aldığıma pişman olmam dersen al madem canım yaa baksana çok beğenmişsin :1rolleyes:

damlacım, güle güle kullan yeni cicilerini :) Bu sabunluk ve diş fırçalık dışında başka takımlarıda var mıydı?

Teşekkür ederim canım...Primanova die google de aratınca çıkıyor epey ürünü var.Hatta burcuözgenin mavili arılı takımı falan var.Benimkinin ise çöpü, fırçası var ama almıcam sanırım çok pahalı geldi :1no2:

Ya kızlar ben diyorumki çeyiz resimlerini ayrı bi yerdemi toplasak... çünkü ben burda çeyizlere bakarken bazen çok yoruluyorum sayfalarda sohbet ettiğimiz için çeyiz resimlerini aradan bulmak görmek zor oluyor... eğer tamam diyorsanız ben bir başlık açıyorum sadece resim için.bundan sonra resimleri fiyatlarıyla oraya koyalım.burdada çeyizler hakkında sohbet edelim.hem kim ne almıştı falan kimde görmüştük daha kolay hatırlarız...tabi bu benim fikrim.onaylarsanız resimler için yeni başlıktan sohbet için burdan devam edelim prensesler

canikmo vallahi ben bu gün geçmişi okurken aynı şeyi düşündüm çok çokk yoruluyorum gözlerim ağrıyor..
ama burasının büyüsü olmaz yeni açılan topikte gibi geliyor bana...
mesela sayfalarca günaydın ve iyigeceler mesajı oluyor bazen. o tarz mesajlarımızı falan kısalta biliriz. gereksiz geyik yapmamaya çalışırsak olur biter bence....yerimseniben

Yok canım yeni başlıkta sohbet konuşma vs olmayacak.sadece çeyiz resmi fiyatı ve nerden alındığı...hepsi bu.sohbet burdan aynen devam eder

roselincim bence de haklısın cnm a.s. bend e bu başlığı açarken amacım sadece resimleri toplamaktı fakat sonra güzel arkadaşlıklar kuruldu burda, kim nerden ne alışverişi yapmış gününü ne bakarak ne alarak geçirmiş paylaşıldı çok da güzel oldu :1hug: fakat sadece resimlerle fiyatları hiç yorum yapmadan başka başlıkta toplayıp burdan yorumlarımıza devam etsek daha güzel olur gibime geliyor..

Evet isauracım.benim kastettiğim de bu.başlığı açtım.hatta Hayat87 arkadaşımız resimlerini eklemeye başladı bile.o başlık o şekilde yorumsuz sohbetsiz devam etsin inşallah.sohbet buradan devam etsin

çok iyi düşünce kızlar yetişemiorum ztn bende ve de yoruluyorum gerçekten takip ederken:))))

:1no2:
Canım 8 lt çok 6 lt yeterli zaten çok uzun olan olursa onu ikiye bölersin elinle yada kesersin bizde 6 lt var ve yetiyor.8 lt alma bence

herkese slm kızlar eternıty nın tencere takımını aldım 2684 desenlı modelınden aldım gercekten cok güzeller 200 ytl bakırköy aybıke züccacıye

tüm seti mi 200 aldın? benim baktığım eternityler bir tencere 100 küsür milyon. çok uygun geldi birden

ayyy canım neler yapmadım ki sormaa gelinliği diken kadınla kavga ettim sinir etti beni aldım bitmemiş halini başka bi yere verdim umarım becerebilirler duvağımı hallettim çiçeğimi aldım gelinliğin içine çok güzel bi jartiyer takım aldım evime masa örtüsü aldım ama öldümmm bütün bir gün kaydirigubbakcemile2

canımcım bende gerçek düşünüyordum ama şöyle düşün gerçek çiçek olunca saklayamayacaksın hem benim çiçek gerçek gibii çokk güzelll

kızlar tavsiyeleriniz üzerine sipariş ettiğim braun buz kırıcılı blender setim geldi :icecream:taksitli 150 tl ye aldım fiyatıda diğer sitelere göre çok çok iyia.s

yine bu gün bimden aldığım wok tavam hihoyyyt

bunlarda tefal tost makinemle ,kettle ve philips ütüm. bu arada ütü müstakbel kayınvalidemin armağanı hihoyyyt

sen bilirsin ama tatlım benim kide çok güzel resmini çekip koymayı bilsem yapıcamda buarada bide taç aldım bir görsen kraliçe taçı gibi çok güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…