- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
uyy gec kaldım 3 dk gordun mu:roflol: saol cnm benım hayalım bı örgu bıde kalplı olandı ıkısı 200 tl edıy 20 tl takstle bıde hazıranda basladığı ıcın sorun olmaz dıe dusundum
damlacım, güle güle kullan yeni cicilerini :) Bu sabunluk ve diş fırçalık dışında başka takımlarıda var mıydı?
Ya kızlar ben diyorumki çeyiz resimlerini ayrı bi yerdemi toplasak... çünkü ben burda çeyizlere bakarken bazen çok yoruluyorum sayfalarda sohbet ettiğimiz için çeyiz resimlerini aradan bulmak görmek zor oluyor... eğer tamam diyorsanız ben bir başlık açıyorum sadece resim için.bundan sonra resimleri fiyatlarıyla oraya koyalım.burdada çeyizler hakkında sohbet edelim.hem kim ne almıştı falan kimde görmüştük daha kolay hatırlarız...tabi bu benim fikrim.onaylarsanız resimler için yeni başlıktan sohbet için burdan devam edelim prensesler
canikmo vallahi ben bu gün geçmişi okurken aynı şeyi düşündüm çok çokk yoruluyorum gözlerim ağrıyor..
ama burasının büyüsü olmaz yeni açılan topikte gibi geliyor bana...
mesela sayfalarca günaydın ve iyigeceler mesajı oluyor bazen. o tarz mesajlarımızı falan kısalta biliriz. gereksiz geyik yapmamaya çalışırsak olur biter bence....yerimseniben
CANIM HEPSİ ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLAN ALTTAKİ AHŞAP KUTUNUN İÇİNE EKMEK KOYABİLİRSİN MESELA yerimseniben
tesekkürler cnm hşb. bu arada sayın ceyiz bakanım ben hafta sonu tepehome gidicem orada kampanya varmış arkşım dedi tefalin düdüklü tencersinde umarım yetişirim ama kararsız kaldım kızlar fikir verin 8 lt+4,5 lt çokmu abartı olur ama 6,5lt+4,5 sanırım böleydi tam bilmiyorum hangisi iyiki 8 lt çokmu büyük olur ne bilem mısır haşlarken 6 ltlik olan küçük olmasın:roflol: yada tek bir tane alsam ama tefal olsun hangisi olur kızlar:bbo:
herkese slm kızlar eternıty nın tencere takımını aldım 2684 desenlı modelınden aldım gercekten cok güzeller 200 ytl bakırköy aybıke züccacıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?