KIZLAR DİKKAT ELARTIN BU YATAK ÖRTÜLERİ PULLU NAKIŞLI GELİN GİBİ OLUYO YA BİLİYOSUNUZDUR 500 VE ÜZERİ FİYATLARI VAR UCUZUDA VAR 375 E AMA ONLAR KALİTELİ DEĞİL DANDİK BİRAZ ANKARA MAKROMARKETTEN ALDIM BEN BUGÜN 300 E ÇOK SÜSLÜ OLANLARDA ALTTAKİ SİYAHLI PULLU OLAN 350 İDİ VE 10 TAKSİT HABERİNİZ OLSUN ANKARANIN HERYERİNDE VARMI BİLMİYORUM AMA DEMETEVLER ŞUBESİNDE VAR MUTLAKA BAKIN FİYATINA GÖRE HARİKA BEN BU AŞAĞIDAKİ RESİMDEKİNİ ALDIM SADECE O İNCİLER YERİNE PUL VE BONCUKLAR VAR MODEL AYNI KAÇIRMAYIN DERİM ....
300
350
uuuuu süpermişş
ben kullanamıyorum yaaa :tomato: aşkımında henüz ehliyeti yok :)) kandıramadım bi türlü kursa gitmeye, gerçi gelin arabasını durdurup ehliyet sormazlar dimiiyalnız gelin kullnsa arabayı çok orjinal olur hee :))) sen geç kenara de ben sürcem de, şöle bi gazla duvağın uçuşurken gidin, ne hayalgücü var bende bee düşündümde harika bi poz olur böyle :)) hatta o sırada çiçeğide fırlat tam çiçek havadayken yakalanması laızm pozun :)))
neyse benim uykum geldi sanırım uyanıkken rüya görmeye başladımm :))
senin için rahat olsun, şimdi çokheyecanları var belki o yüzden dikkat edememişlerdir ayrıntılara ama konuşunca dargınlık yaratacak bişey değil kesinlikle a.s.
Nihalll :1hug: yeşil gördümmü dayanamam zatenn
Pufi evlendimi yaa? dünmüydü düğünüü, inşallah herşey iyi geçmiştir çok mutludur şu anda :Saruboceq:
Pashi ne oldu ben hiç anlamadım alıntıları silmişsin. Her ne ise takma kafaya zemuszemus
Paşim güle güle kullansın annecin ütüsünü. Benimde ütü masam gazella :lepi:
Pıtır, güle güle kullan cici kutularını.
Buket, :lepi: saçlar on nomero
Elisa, çeyizlerinde gitmiş artık yeni eve yeni yuvana çok az kaldı..
Esmacım, uyduruk yemeğin güzel göriniyi, tadı nasıldı?
Burcu, ne güzeeel yaa benim teyzemin gümüşçü tukkanı olsa ben hiiç çıkmazdım yanındna heralde. Çok zevkli, hatta emeklilik hayalim.. buarada fotolarınızı gördüm harika olmuşlar... özellikle tren yolundaki :lepi:
Fmk, avize çok iddialı şık bişi. Ağır salonlar için modern olur. Sarı mumluklarla tam takım olurlar
Beta güle güle kullan hasılatı toplamışsın
Baberko hayırlı olsun canum bizimde eve aldığımız son şey tvydi. Evlendikten sonra almıştık..
sulfat yine ikea krizimi canlandırdın. çook güzel şeyler almışsın güle güle kullan kuşum
Pufi evlendi şimdi sırada önce Darkangel, sonrada elisa mı var?
Edaaa az önce 2010 davetiyelerine bakarken deniz yıldızı olanı görünce aha deidm edaya göre bu, bi baktım aşağıda yorumda yazmışsın zaten :)))
Selam kızlarrr :) ben gelir gibiyim ama yok gibiyimde :) kısmet
fmk eklediklerin çok güzeelll :) bu almanlar işi biliyo heamaa o şömine önündemi ne kadehler var ya onlar çokta hoş durmamışlar, yani almaya düşünüyosan eğer 1 3 ve filler harikaa :lepi:
kadehler kadeh degil mumluk kaydirigubbakcemile3 ama haklisin simdi burdan bakinca kadeh gibi gözüküyor..
bilmem bana göre türkiyedeki dekorasionlar daha güzel.. ama dogladir herzaman uzaktaki daha hos gelir ya insana bana da türkiyedeki seyler güzel geliyor
süperler kızzzbegendiklerim
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
benim böle yani buna benzer örme çantam var siyah:dance: al canım bunlarda senin olsun
güle güle kullan canım[/URL][/IMG]
şişşş.kimseye sölemeyin çeyis değil ama arkadaşlarıma göstermezsem çatlarım.
pazar günü kendime cici bir cüzdan aldım...
zemuszemus
eda anneme diom bi arkadaş böle bölee almş böle dio en iisi dio:)aaa kızlar bu arada
ben dün perdelerimi aldım
ay cumartesi işte
ne dicem
ben store ya da katlamalı almadım
ben camı pencereyi açınca onlar rahatsız ediyo die
bizim evde katlamalı da store da kullanıyoruz
ay camı açsan açılmaz
kapasan olmaz
ay ben o yüzdne bildiğimiz annemin dediği gibi "atam dedem usulü" perde aldık
bi fransız dantelleri vardı
mekanizmalı
ama onları da istemedim geri
ay keşke fotosunu bulsam d akoysam
hiç fon perde falan da almadım
sırf tül
bi d egüneşlik
annem dio ki
sen d eiyice eski köye yeni adet getirdin
göremedik yinekahve demeyin bana :))))
kahve maceralarım depreştii :)
bu arada artık saçlarım simsiyah :)
abt canım ama şimdiki makropen die bişi
gördüm çok sinirlerim bozuluyor...
ayrıca resimlerinide gördüm.cicoş arkidişim benim:)
yine gelmiş güzel güzel şeylerle sulfatım.hepsini güle güle kullan inş zevkli hatun.
canım benim teşekkür ederim inceliğin için.
sabah işim vardı bakmadım evine rahat rahat bakayım diye.
şimdi oraya gidiyorum inş...
betacım sende hediyelerini iyi günlerde kullan...
pıtır yeni geçeceğiniz prgram hangisi biz abt kullanıyoruz...
saol şekerPaşim güle güle kullansın annecin ütüsünü. Benimde ütü masam gazella :lepi:
Pıtır, güle güle kullan cici kutularını.
Buket, :lepi: saçlar on nomero
Elisa, çeyizlerinde gitmiş artık yeni eve yeni yuvana çok az kaldı..
Esmacım, uyduruk yemeğin güzel göriniyi, tadı nasıldı?
Burcu, ne güzeeel yaa benim teyzemin gümüşçü tukkanı olsa ben hiiç çıkmazdım yanındna heralde. Çok zevkli, hatta emeklilik hayalim.. buarada fotolarınızı gördüm harika olmuşlar... özellikle tren yolundaki :lepi:
Fmk, avize çok iddialı şık bişi. Ağır salonlar için modern olur. Sarı mumluklarla tam takım olurlar
Beta güle güle kullan hasılatı toplamışsın
Baberko hayırlı olsun canum bizimde eve aldığımız son şey tvydi. Evlendikten sonra almıştık..
sulfat yine ikea krizimi canlandırdın. çook güzel şeyler almışsın güle güle kullan kuşum
Pufi evlendi şimdi sırada önce Darkangel, sonrada elisa mı var?
kocan iddaa mı çalışıo orda benmi yanlş gördümay kahvaltı masamı eklıyım cok susleyemedım masamı ortumu felan
ama
bide kocişten gizli cektım kzııyor ya
hahaay su dıgıturk baglattı benmkı her mac kacırılmıyor
dunde vardı bende macızlemekten sıkılıp 9da yattım valla
git gitGünaydın şekerlerrrrrr
Bu gün ben yokum daha önce söylemiştim belki hatırlarsınız teyzemin gümüş mağazası var...
ben marmarise gitmeden evvel ona vitrin apmıştım çok beğenmişti gene gitmeden gel yapalım değişiklik olur dedi... oraya gidicem....
pıtırrr kımsecık kalmamısss bız yıne gece bekcısıı
sulfat eklediğin resimlere bişi demiorum
senin herşeyini çok beğeniorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?