Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pıtırım eski msnler sorun veriyo bu aralar herkes yeniyi kullansın diye engelliyolar bağlanamazsan eğer diye sölim dedim :))

Zevklerimiz aynı demekki şeker, teşekkür ederim Şeniz
evet canım

pıtırım eski msnler sorun veriyo bu aralar herkes yeniyi kullansın diye engelliyolar bağlanamazsan eğer diye sölim dedim :))

evet verdi geçen hafta
evdekini hala eski kullanıorum
iştekinde uyarı vermemişti ama format atılınca gitti
aradım taradım eskiyi buldum yine
sevmiom anacım yeniyi kullanmıcam işte

sulfatt çamaşır koleksiyonu yapmışşsın canımm resmennn

rengarenkk çok güzellerrr

pashi ben ihtiyacın eğitim bilimlerini aldım, netten sipariş verdim:)) kendi sitesinden almıştım daha uyguna oluyo o şekilde

yes okkiii

sorma yaa 2 gündür msnim kapalıı yeniyi de yüklemioo ne olcak bakalımm

sulfatt çamaşır koleksiyonu yapmışşsın canımm resmennn

rengarenkk çok güzellerrr

[/COLOR][/B]

Biraz öle oldu canım ama benim bekarken de çok vardı. Eskiden beri hevesliyim :kedi:

çamaşır hastalığı konusunda bilem benzioz kızımm
sulfat sende msn feysbuk varmı
eklim ben snei

Benziyoz valla. Var canımcım yazayım özelden msn i

Ayyy kociş dün maça gitmişti gece farketmemiş ama ayağını incitmiş. Seke seke yürüyor ve bileğindeki kemik yumurta gibi şişmiş :çok üzgünüm: Krem sürdük, uyudu ilk kez erkencikten

iyi geceler kıslar nasılsınız

iyiyiizz sen nasılsın ?

Ayyy kociş dün maça gitmişti gece farketmemiş ama ayağını incitmiş. Seke seke yürüyor ve bileğindeki kemik yumurta gibi şişmiş :çok üzgünüm: Krem sürdük, uyudu ilk kez erkencikten

geçmiş olsuunn, sabaha bişi kalmaz inşallahh

ayy bu erkekler

boşu bşuna parçalıolar kendileriniii

naz, kapris yapıosa sanada geçmiş olsun sulfatcım

ayy bu erkekler

boşu bşuna parçalıolar kendileriniii

naz, kapris yapıosa sanada geçmiş olsun sulfatcım

Evet yaa hiç yoktan incitti bileğini. Yapar vala naz kapris ama epeyce şişmiş. Bakalım yarın da ağrı devam ederse doktora gitcek. Ama bunun iyi sonucu oldu maça gitmicekmiş her hafta kaydirigubbakcemile3

huu sulfat ekleme talebim geldimiii

Msn im kapalı şuan açıp bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…