Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ıyi geceler papi, ben de yatıyorum kızlar. ıyi geceler hepinize, çok yazmayın emi sabah zor oluyor okumak kaydirigubbakcemile3

Selam kızlarrrr .AOF den mezun oldum sonunda tek dersim kalmıştı bugün açıklanmış bittiiiiiii nişanlım da bitirdi ikimizde mezun olduk hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt zemuszemus

damla gozun aydınn cnmmmm tebrıklerr bendee aofden 3 sınıfa devam edıccem

günaydın kızlar......
sulfatçım herşeyin çok güzzel canım allah nazarlardan saklasın.eşine büyük geçmiş olsun...
bunebu eklede görelim perdelerini
mezun olan ve sınıfını geçen herkesi tebrik ediyorum
betam gelmiş günaydın toprağım...

günaydınnn

Selam kızlarrrr .AOF den mezun oldum sonunda tek dersim kalmıştı bugün açıklanmış bittiiiiiii nişanlım da bitirdi ikimizde mezun olduk hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt zemuszemus
ay ne guzel gozun aydın
bende mzunm ama oldu baya
Eveeet kızlar çekmece ve dolap içlerinden görüntüleri de ekledim albüme. Tubiş hani aldığın onca rengarenk şey dedi, hepsi burda tubiş kaydirigubbakcemile3
baklm baklam
guanydın seker
pıtır iddia degıl altılı

dun anneme gıdeyım dedım zaten levfent m.köy arası trafık vardı otobusle gıttım salak gıbı metroya bınmedım benmkı dıyor annene ugra verecegını ver kardesıme spor ayakkabımı verecektık metroctyde yemek yıylem ok dedımde kızdım lan kırkyılda bı anneme gelmısım neyse dedım
hem cıcıler alcaktım bekarken aldıgım camasır dukkanından onundne gectım ama aceleden ugramadım
sonracıgıma.... neysem benmmkı geldı yemek yedık metorctyde ordan2tane cici aldım
mudodan gecerken benmkı hayalındekı koltukları gordu yıne ne dese begenırsenız boyle koltukları senın yuzune alamadık dıyo hadı leynn dedım cunku kızlar daha oncede demıstım
bız tam 5 gun dolu dolu mobılya baktık son gunde alamadan donuyorduk benmkı kızdı ama alamam sebımızmı o
ben su guzel dıyorum yatak odası ay guzel degılmıs dıyor bende hepsını aynı yerden alcaz dıye ıyı pekı
son gunde bızımkı unıteyı cok begenınce saate artık geç kapancak dukkanlar dedık alalım hepsını burdan
yatak odası bı model benmkı vardı aldık neysem begenıyom zaten
unıteyle masada ok guzel koltuk ya adam netten gosterdı bem beyaz onlara ok dedık
eve bi geldi kocaman işte bizimkide hep ufak ısterdı su tarz eklıycem asagıya
bana dıyor senın yuzune alamadık ne alaka dedım cunku magaza satıcılar bıle dıyordukı normalde gelın hanımı ıkna ederız sızde damatı dıyordu okadar karısmadım yani

berjeri böyle olanlara istıyordu hep

NEYSE sonra tatlıya bagladı dıyor paramız olunca bundanda alırız
öyle yanı niye bu kadar uzun uzadıya yazdım
öyle cok erkenden esya aramakta ıyı degıl 5 gun dolasınca sonunda fenalk gecırıyorsun
gercı askmda bende sevıyozda koltukları o kucuk degıl buyuk diye bende rengi beyaz olmadı diye
2.plana atıyoz

elma şekerı gunaydın
he neyse devamını analtayım gecenın
sonra benmkı arkdasının yanıan ugruycaktı dedı eve bırakam senı
bende dedım annene bırak barı yalnız kalmıyım gıtcegı yer annesıne yakın
kayınpederle kayınvaldeyle oturduk
bızımkı gecıkınde baya babam aradı nerdesin içişleri senı cagırıyordedı
hemen damladı bizimkide eve gıttım uykum cok vardı ama makınamı bosalltım bılasık
utum vardı cok az bı kısmını yaptım bugun yıne utuye devam ...
gecem böle gectı işte

fmk cok guzelmiş stıckırler bız tasınca dıye ara verdım ben
okadar aldıklarımız boşa gitt zaten

esmy canım ya 5 gun mobilya için cok degilki kuzum ya,bide peki koltuklarınız beyaz degilde ne renk geldi onu yazmamıssın, farklı renkmi geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…