cnm güle güle kullan iyi günlerde eskit inşallah
ohhh ohhh alın bakalımmmkaydirigubbakcemile üff benim alcak bişeyim kalmadı artık sadece seyrediorumm ama sizinde gününüz yaklaşınca sizde böle olcaksınız. kuş gibiyim ben kaydirigubbakcemile2delikafadulden
elisacımm zaman çok hızlı geçiyor ben 37 gün sayıyodum bak şimdi 21 günüm kaldı seninde vaktin gelicek bi bakmışsın hamişler topiğinde birbirimizin gebeliğini takip edicezkaydirigubbakcemile2
elisacım güle güle kullan cnm.. şu wok tavaya yetişemedim iyimi yaa neyse.. off kıslar şu aralar bişeyler alamıyorum ben delikafadulden mobilyalarımızı aldığımız için bi süre daha yasak bana çeyiz alışverişi falan bnm yerime de alın doya doya emii..
tüm seti mi 200 aldın? benim baktığım eternityler bir tencere 100 küsür milyon. çok uygun geldi birden
tüm seti mi 200 aldın? benim baktığım eternityler bir tencere 100 küsür milyon. çok uygun geldi birden
:1no2:
Canım 8 lt çok 6 lt yeterli zaten çok uzun olan olursa onu ikiye bölersin elinle yada kesersin bizde 6 lt var ve yetiyor.8 lt alma bence
Evet isauracım.benim kastettiğim de bu.başlığı açtım.hatta Hayat87 arkadaşımız resimlerini eklemeye başladı bile.o başlık o şekilde yorumsuz sohbetsiz devam etsin inşallah.sohbet buradan devam etsin
Günaydın kızlarr. Elisaa canım aldıklarını güle güle kullan.
blackqueen aramıza hoşgeldin sen de aldıklarını iyi günlerde kullan. Ben bugün çok hastayım gece hiç uyumadım midem bulanıyo :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?