Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bunlarda az olan nevresim takımlarım :1rolleyes: daha 3 tane aldım. 3'ü de taç marka

bunuda misafir için kullanıcama.stasfiye nedeniyle indirim vardı uygun fiyata almıştım

canım dimpless cim bizim seninle niye zevklerimiz uyuşmuyo yaaa bende tam tersi güzellik yarışması birincisi gibi olmak isterim -tatlicadiarzu-

sen ohh de ben de ahh diyim o haldee :roflol: dimplescim darısı başımıza. gelirmiki o günler:1rolleyes: hiç gelmiyecek gibi oluyor inan
bu arada tacın çok güselllllll:lepi:

elisacım güle güle kullan cnm.. şu wok tavaya yetişemedim iyimi yaa neyse.. off kıslar şu aralar bişeyler alamıyorum ben delikafadulden mobilyalarımızı aldığımız için bi süre daha yasak bana çeyiz alışverişi falan bnm yerime de alın doya doya emii..

elisacımm zaman çok hızlı geçiyor ben 37 gün sayıyodum bak şimdi 21 günüm kaldı seninde vaktin gelicek bi bakmışsın hamişler topiğinde birbirimizin gebeliğini takip edicezkaydirigubbakcemile2

hamileler topiki :roflol: hiç güleceğim yoktu tatlişim. şuan uzak geliyor ama gün gelecek bebişlerimizin cicilerini aldığımızda da böyle paylaşıcaz hep beraber inşallah :1rolleyes:
isaura tatlım topikimizin kurucusuŞeniz teşekkür ederim. Cnm , wok tavayı ben çok beğendim. Rengide çok hoş tabanının kalınlığı falanda gayet iyi. Bende tam zamanında almışım. 5 dk sonra 2.sini almak için (annecime alıcaktım) bime girdim amaa ne yazıkkii sepette olan 4 - 5 tava da satılmışkafamçokkarıştı

elisa evet buyur benim kurucu kaydirigubbakcemile3 ayyy evet kıs biliyom ya bimde sabah geliyo akşama bitiyo herşey..

tüm seti mi 200 aldın? benim baktığım eternityler bir tencere 100 küsür milyon. çok uygun geldi birden

yok canım tavayı almadım bir de corba tenceresı ve sulu yemek tenceresi resımdekılerın bır boy küçüğü gerçi resimdekının ölçülerını bılmıyorum ama ıkı boy var hepsınde ben pılav tenceresını buyuk sulu yemek ve corba tenceresını küçük boydan almıştım

tava da tefalden 2 tane cem bır tane bırde markasını hatırlamadığım ama dısının desenını beğendıgım ıcın aldıgım bır tava var onun için tavasını almadım

tüm seti mi 200 aldın? benim baktığım eternityler bir tencere 100 küsür milyon. çok uygun geldi birden

yok canım tavayı almadım bir de corba tenceresı ve sulu yemek tenceresi resımdekılerın bır boy küçüğü gerçi resimdekının ölçülerını bılmıyorum ama ıkı boy var hepsınde ben pılav tenceresını buyuk sulu yemek ve corba tenceresını küçük boydan almıştım

tava da tefalden 2 tane cem bır tane bırde markasını hatırlamadığım ama dısının desenını beğendıgım ıcın aldıgım bır tava var onun için tavasını almadım

a.s.a.s.

Evet isauracım.benim kastettiğim de bu.başlığı açtım.hatta Hayat87 arkadaşımız resimlerini eklemeye başladı bile.o başlık o şekilde yorumsuz sohbetsiz devam etsin inşallah.sohbet buradan devam etsin

fikrin için seni tebrik ediyorum canım..gerçekten çok iyi düşünmüşsün.eşekkürler:lepi:

kızlar önce aşkımın aldıklarının resimlerini ekleyim ( bu arada inşallah 2010 da evleniriz :Saruboceq: )

fırınıda aslında ocaklımı yoksa ayrımı alıcam karar veremedim çünkü gideceğim evde ankstre olayı olursa ocağımı o şekilde düşünüyorum kızlar şimdiki küçük ev aletlerim benim aldıklarım aslında birçok şey var almanyadan alınan ama resimlerini çekemedim hepsi kilerde kocaman kartonlarda bnm gitmemi bekliyorlar :roflol: sizlere son 3 yıldır aldıklarımıda paylaşayım

kızlar bununda siyahını almıştık annemle pek heves yapmıştım ne güzel yer tutmaz iç içe diye ama nette bulamadım siyahını neyse hafta sonu düdüklü tencereme bakıcam tefalin hangisini alıcam kararsız kaldım bakalım...

geldım
elısaam aldıklarını mutlu gunlerde kullan hepsı harıka bende alcam o braundan cok ıyıye almışsın
nevresımlerınde cok guzel

blackquenn hepsını ı gunlerde kullan cnm galıba bulasık mak aynı ama galıba ben benımkı nasıl bısıydı unuttumda:roflol:

bu arada burcuözge cnm sen hanı bı nevvresım almıştın ya taçtan kırmızı dudaklar var ustunde:jeyyar: ben ondan almak ıcın gıtmıstım daha once kız bana bundan alma bak ıade oldu yıkamada hep boyalar karışmış dedı şok oldum almak ıstersen once soğuk suda yıka sonra ılık suda dedı o cok hosuma gıdıyoda

ayrıca yenı topıc acılmış du bıde oraya bakım bende sonra oraya toplu olarak son aldıklarımı eklerım artık

Günaydın kızlarr. Elisaa canım aldıklarını güle güle kullan.
blackqueen aramıza hoşgeldin sen de aldıklarını iyi günlerde kullan. Ben bugün çok hastayım gece hiç uyumadım midem bulanıyo :çok üzgünüm:

geçmiş olsunn çokk a.s.
bizde dün akşam bazı halılarımızı aldık saray halıdan shaggy halı aldım 2 tane 500 TL verdik nakit.. normalde tanesi 345 TL idi..yatak odası içinde beyaz post aldımm tüylü tüylü 70TL sositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…