canımcım doktor ilk olarak kişiyi görmek istiyor amma genelde vki ni baz alarak karar veriyor , seninki 26 çıkıyo 25,in altı da normal oluyo zaten ...sorduğumda 1,60 -68 kg normalden biraz daha kilolu ama şişman değil , tek bölgede toplanmasıda şişman olmadığını gösterir fakat piyasada bölgesel incelme denilen ışınlı ,titreşmli vs bunun gibi ürünlerin vücuda etkisi nedir ne kadar etkilidir ,ilerde yan etki yaparmı yapmazmı tıp olarak araştırılmış bi konu değil dedi , estetik cerrah olarak bu konuyu daha öncede danışan olmuş ona ama tıpta araştırma olmadığından (buna amerikada dahil,zaten amerika da lazer epilasyon bile yasakmış sağlıklı bulunmadığı için ) tavsiye edemem ama tabiki güvendiğiniz biyer veya güvendiğiniz bi doktorsada sizin kararrınızı etkilemek istemem çünkü çok fazla üzerinde durduğum bi konu değil dedi ..... mümkünse spor yaparak bölgesel incelmeye çalışın dedi , en sağlıklı ,etkili ve kalıcı yöntem spordur dedi ...
inş. yardımcı olabilmişimdir .....
masallahelmasekerım
:kedi:günaydın opuyorumnanaktan
esmy masallah dolu dolu bi akşam geçirmişsin:)
sulfat masallah cnm gercekten cok düzenli tertipli temiz birisinbuarada camasrlarının masallahı var kaydirigubbakcemile3
guanydıngunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tembellıkle senı gecerım belkıde heheyok kuşum Şeniz
ben akşamları çok tembelleşiyorum senin maşallhın var geziyorsun didim :):)
gunaydıngünaydın kızlaaaar ,
bahar bunekızdün marketten bunu aldım
evet canım dün nihal msn den söledi hayırlara gelsin bu aralar psikolojik olarak çok yıprandım konyada hergün 7-8 deprem oluyorben senı ruyamda gordum dun yazdım
:
evet cnm ordaydım ya gelsen tanırmıydın benı gorsen
dün marketten bunu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?