Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım kesinlikle katılıyorum sana bende 69 kiloyla başlamıştım diyete ve hiç zorlanmadan verdim kilolarımı benimde bazı bölgelerimle sorunlarım vardı diyetle büyük bi oranda kurtuldum hepsinden sadece şimdi biraz spor yaparak toparlamalıyımzemuszemus

günaydın opuyorumnanaktan
esmy masallah dolu dolu bi akşam geçirmişsin:)
sulfat masallah cnm gercekten cok düzenli tertipli temiz birisin buarada camasrlarının masallahı var kaydirigubbakcemile3
:kedi:
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
guanydın
yok kuşum Şeniz
ben akşamları çok tembelleşiyorum senin maşallhın var geziyorsun didim :):)
tembellıkle senı gecerım belkıde hehe
günaydın kızlaaaar ,
gunaydın
dün marketten bunu aldım

bahar bunekız

ben senı ruyamda gordum dun yazdım
:
evet canım dün nihal msn den söledi hayırlara gelsin bu aralar psikolojik olarak çok yıprandım konyada hergün 7-8 deprem oluyor artık geceleri yarım yamalak uyur oldum hatta uyuyor muyum o bile şüpheli wc ye giriyorum sallanmaya başlıoz banyoya giriom sallanıoz mutfakta yemek yaparken uyurken iş yerinde cumartesi gecesi sabaha kadar 8 tane artçı deprem oldusenağlama hepsinde yataktan fırladım resmen sabah 9 gibi yine sallandık ofise geldim kahvemi elime aldım bilgisayarı açacaktım çatır çutur sesler gelmeye başladı hemen kahveyi bırakıp kapı boşluğuna oturdum ( artık kandilli çoğunu geçmiyor bile internet sitesine

bahar, çerçeve :lepi: güle güle kullan

sinay, canım canım benim :teselli: hala devam ediyormu yaa artık haberlerde duymuyoruz. AAllah yardımcınız olsun.

baharcım gule gule kullan sekerım askınla resmını koyarsın artık

sınaycımm gecmıs olsun allah kolaylık versın kolay deıll ama ıns bıterr sen ıcını ferah tut kotu dusunmee cnmm ama kolay deıl yasaıdk bızdee ben kendıme gelemedım 1 sene ama ALLAHTAN gelene bısey dıemısosunn hersyın hayırlısını allah verıyooo

pufı ıle azranın nasıl gectı dugunlerı acabaa merak ettımmm ıns ıı gecmıstırr

kızlar dun aldıgım cıcılerımın resımlerını cekmıstım ama netten buldm lasenza markası

sayfa acılmadı dıgerını sonra eklerım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…