canım kesinlikle katılıyorum sana bende 69 kiloyla başlamıştım diyete ve hiç zorlanmadan verdim kilolarımı benimde bazı bölgelerimle sorunlarım vardı diyetle büyük bi oranda kurtuldum hepsinden sadece şimdi biraz spor yaparak toparlamalıyımzemuszemus
esma çok güzellll kaç lira sorması ayıp lasenzada cok güzel seyler var ama paahalı
evet canım dün nihal msn den söledi hayırlara gelsin bu aralar psikolojik olarak çok yıprandım konyada hergün 7-8 deprem oluyorartık geceleri yarım yamalak uyur oldum hatta uyuyor muyum o bile şüpheli wc ye giriyorum sallanmaya başlıoz banyoya giriom sallanıoz mutfakta yemek yaparken uyurken iş yerinde cumartesi gecesi sabaha kadar 8 tane artçı deprem oldusenağlama hepsinde yataktan fırladım resmen sabah 9 gibi yine sallandık ofise geldim kahvemi elime aldım bilgisayarı açacaktım çatır çutur sesler gelmeye başladı hemen kahveyi bırakıp kapı boşluğuna oturdum ( artık kandilli çoğunu geçmiyor bile internet sitesine
cnm cok kotu bı duydu dua et baska ne denır bızde 99de oyleolmustukevet canım dün nihal msn den söledi hayırlara gelsin bu aralar psikolojik olarak çok yıprandım konyada hergün 7-8 deprem oluyorartık geceleri yarım yamalak uyur oldum hatta uyuyor muyum o bile şüpheli wc ye giriyorum sallanmaya başlıoz banyoya giriom sallanıoz mutfakta yemek yaparken uyurken iş yerinde cumartesi gecesi sabaha kadar 8 tane artçı deprem oldusenağlama hepsinde yataktan fırladım resmen sabah 9 gibi yine sallandık ofise geldim kahvemi elime aldım bilgisayarı açacaktım çatır çutur sesler gelmeye başladı hemen kahveyi bırakıp kapı boşluğuna oturdum ( artık kandilli çoğunu geçmiyor bile internet sitesine
yine almışın seksü şeyler seni gidi senii:)
esma çok güzellll kaç lira sorması ayıp lasenzada cok güzel seyler var ama paahalı
pıtır pıjamlar lolita tarzı cok guzelana ilk defa duydum o markayı
hemen incelemem lasım
bahar gule gule kullan
esma yakınn gene:jeyyar:
bahar gule gule kullan
esma yakınn gene:jeyyar:
barbeko lasenza pahalı cidden ama bazen kampanya zamanları oluyo takip et ben geçen kampanyadan 10 tl ye almıştım babydol takımını
en pahalı 40-50 oluyo kampanya zamanlarında ,ama takip lazım tabiki ....yerimseniben
yaa ordaki uyku maskesinden istiom hemide siyah
esma nan bana hedaye alsana
kız pıtır pazarlarda dolu maske... ne yapcan la senzadan alıp..
ya bi allahın kulu sevabına bana siyah geniş bi uyku maskesi alıversin nolur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?