Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydınnn canlarım
off halam geldı dün zaten yolunu hıc şaşırmaz
gece uyyamadım
işe gelmıycektım ama geldım

günaydınnnn a.s.
guanydın kız ne yaptn sen aaaaaaa gosgeldın
esmy canım ya 5 gun mobilya için cok degilki kuzum ya,bide peki koltuklarınız beyaz degilde ne renk geldi onu yazmamıssın, farklı renkmi geldi?

aaa esmy sizin ev sahibi evi satacaktı noldu o iş

cnm biz hep beyazlara bakıyorduk ogun son gun omagazan bu magazaya gıt
biyerde krem kahve gorduk cok begendık o an sankı derlerya dılımız baglandı krem kahve dedık sonra ertesı gunhemen gıttım adam yok ben beyaz bal rengı istıyorum adam dedı kestık cadılık yapmayı bilsem gerı donus yaptırırıdm ama yapamıyorum gercı bnmkı kolları felan kırlenınce sımdı beyaz degıl ıyıkı dıyor onun sorunuda buyuk olusu
ama koltuklarımın rengı kendı basına cok begenıyorum sadece beyaz olmadıgı ıcın
ev sahıbı nete koymuş ama bılmem ne zaman satılırki

Eveeet kızlar çekmece ve dolap içlerinden görüntüleri de ekledim albüme. Tubiş hani aldığın onca rengarenk şey dedi, hepsi burda tubiş kaydirigubbakcemile3

sulfat bayıldım senin evine... süper... inşallah bana da kısmet olur bir gün yaaa.....
maşallah nazar değmesin... mutlulukla huzurla oturun inşallah... daha iyilerini kısmet etsin Allah

Selam kızlarrrr .AOF den mezun oldum sonunda tek dersim kalmıştı bugün açıklanmış bittiiiiiii nişanlım da bitirdi ikimizde mezun olduk hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt zemuszemus

tebrik ederim canım... :içelim:

esma kız metrocitydeydin demek... bende dün akşam maviye uğrayacaktım, son anda vazgeçtim... tühhhh

anladım canım, beyaz zor gercekten, ben bembeyaz aldım oturmayada birini oturtmayada kıyamıyorum desem yeridir; orda oylece dururken guzeller sadece.
canım insallah evin satılması uzun surer enazından soyle yazı falan bulur

ay ne guzel gozun aydın
bende mzunm ama oldu baya

baklm baklam

guanydın seker
pıtır iddia degıl altılı
hehe
hepsinin bi takıntısı var

kız ne çok yazmışın:)

h geldın cnm dkb

SULFAT cnm baktım herseyıne sımdık tekrardan ınanılmaz harıka
Rabbım ıyı gunlerde kullanmanı nasıp etsın
amma iççamasırın varmış he:jeyyar:
o kırmızı yemek takımının markası ne
bıde o kırmızı kasıkların
ben gordum evkurda ama markasına bakmadım bıde kullanışlı mı

esma 5 gün mobılya mı baktınız masallah
bızmkıne dıom hadı bakalım alalım takstlerı ödeyelım yok dıo
önce ev bulalım eve göre alırız
o da haklı bende o yuzden sımdılık bıseye bakmıyoruz
enıstenın beğendığı güzele benzıo benımkıne hep tv karsısında ayaklarını uzatmak ıster bakalım bız nasıl alcaz

hoşbuldum canım Şeniz
sulfatçım maşallah herşeyin çooook hoş olmuş oturma odana özellikle bayıldım valla
mutlulukla sağlıkla otur güzel evinde canım benimopuyorumnanaktan

sülfirik asitim...:)herşey çok zevkli ve cici.hepsi birbirinden güzel.iyi günlerde kullan canım benim...
pijamalar ve çamaşırlar maaşallah diyorum hepsini çok beğendim.
tertip ve düzen her halinden belli.
bievin kırmızı takımları benimde düşündüğüm yemek takımıma çok uyuyor.
plastik kaplama deri görünümü baktığımd biraz düşündürdü beni.
ama sen kullanmışındır bi bilgilendirsen beni.
günlükte her zamn kullanım için ideal mi canım.satıcı kıs makinada yıkamayaın demişti.zaten hepsine genelde öle diyorlar.
ayrıca bu takımlar aşkı memnuda mutfakta duruyor köşede.
bir ara baya bir aramıştık forumda markasını:)
tekrar teşekkürler hepsiyle tek tek uğraşmışsın.
ALLAH huzurlu günlerde hepsini kullanmayı nasip etsin.
Şenizopuyorumnanaktan

evet cnm ordaydım ya gelsen tanırmıydın benı gorsen

evet oda dogru eltımdede var dert yanıyor aman cnm esya dedıgın nedırkı yeterki paran olsun hehehe
günaydın kızlarropuyorumnanaktan
guanydın
bizde ev tutmadan baktık ılk herkez vazgecırdı
tabi modoke modesa masko göztepe yine modese
Günaydın kızlar offf uykusuzluk offfkafamçokkarıştı
ben senı ruyamda gordum dun yazdım
esma senin yazdıklarını okuyunca ben yoruluyorum hep :) ordan oraya ordan oraya
sen bana kötü bişeymi dedin:sinifsinif:

canımcım doktor ilk olarak kişiyi görmek istiyor amma genelde vki ni baz alarak karar veriyor , seninki 26 çıkıyo 25,in altı da normal oluyo zaten ...sorduğumda 1,60 -68 kg normalden biraz daha kilolu ama şişman değil , tek bölgede toplanmasıda şişman olmadığını gösterir fakat piyasada bölgesel incelme denilen ışınlı ,titreşmli vs bunun gibi ürünlerin vücuda etkisi nedir ne kadar etkilidir ,ilerde yan etki yaparmı yapmazmı tıp olarak araştırılmış bi konu değil dedi , estetik cerrah olarak bu konuyu daha öncede danışan olmuş ona ama tıpta araştırma olmadığından (buna amerikada dahil,zaten amerika da lazer epilasyon bile yasakmış sağlıklı bulunmadığı için ) tavsiye edemem ama tabiki güvendiğiniz biyer veya güvendiğiniz bi doktorsada sizin kararrınızı etkilemek istemem çünkü çok fazla üzerinde durduğum bi konu değil dedi ..... mümkünse spor yaparak bölgesel incelmeye çalışın dedi , en sağlıklı ,etkili ve kalıcı yöntem spordur dedi ...

inş. yardımcı olabilmişimdir .....

günaydın opuyorumnanaktan
esmy masallah dolu dolu bi akşam geçirmişsin:)
sulfat masallah cnm gercekten cok düzenli tertipli temiz birisin buarada camasrlarının masallahı var kaydirigubbakcemile3

fmk benim bunların içinden en çok beğendiklerim...

besmele ve semazen bunları çok beğendimde açık koyamadım.
bi de eccu bana göstermişti.
ALLAH lafzı ama böyle pırıltılı çok harikaydı...
inş yapabiklmek nasip olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…