guanydın kız ne yaptn sen aaaaaaa gosgeldıngünaydınnnn a.s.
esmy canım ya 5 gun mobilya için cok degilki kuzum ya,bide peki koltuklarınız beyaz degilde ne renk geldi onu yazmamıssın, farklı renkmi geldi?
aaa esmy sizin ev sahibi evi satacaktı noldu o iş
Eveeet kızlar çekmece ve dolap içlerinden görüntüleri de ekledim albüme. Tubiş hani aldığın onca rengarenk şey dedi, hepsi burda tubiş kaydirigubbakcemile3
Selam kızlarrrr .AOF den mezun oldum sonunda tek dersim kalmıştı bugün açıklanmış bittiiiiiii nişanlım da bitirdi ikimizde mezun olduk hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt zemuszemus
dun anneme gıdeyım dedım zaten levfent m.köy arası trafık vardı otobusle gıttım salak gıbı metroya bınmedım benmkı dıyor annene ugra verecegını ver kardesıme spor ayakkabımı verecektık metroctyde yemek yıylem ok dedımde kızdım lan kırkyılda bı anneme gelmısım neyse dedım
hem cıcıler alcaktım bekarken aldıgım camasır dukkanından onundne gectım ama aceleden ugramadım
sonracıgıma.... neysem benmmkı geldı yemek yedık metorctyde ordan2tane cici aldım
guanydın kız ne yaptn sen aaaaaaa gosgeldın
cnm biz hep beyazlara bakıyorduk ogun son gun omagazan bu magazaya gıt
biyerde krem kahve gorduk cok begendık o an sankı derlerya dılımız baglandı krem kahve dedık sonra ertesı gunhemen gıttım adam yok ben beyaz bal rengı istıyorum adam dedı kestık cadılık yapmayı bilsem gerı donus yaptırırıdm ama yapamıyorum gercı bnmkı kolları felan kırlenınce sımdı beyaz degıl ıyıkı dıyor onun sorunuda buyuk olusu
ama koltuklarımın rengı kendı basına cok begenıyorum sadece beyaz olmadıgı ıcın
ev sahıbı nete koymuş ama bılmem ne zaman satılırki
heheay ne guzel gozun aydın
bende mzunm ama oldu baya
baklm baklam
guanydın seker
pıtır iddia degıl altılı
kız ne çok yazmışın:)dun anneme gıdeyım dedım zaten levfent m.köy arası trafık vardı otobusle gıttım salak gıbı metroya bınmedım benmkı dıyor annene ugra verecegını ver kardesıme spor ayakkabımı verecektık metroctyde yemek yıylem ok dedımde kızdım lan kırkyılda bı anneme gelmısım neyse dedım
hem cıcıler alcaktım bekarken aldıgım camasır dukkanından onundne gectım ama aceleden ugramadım
sonracıgıma.... neysem benmmkı geldı yemek yedık metorctyde ordan2tane cici aldım
mudodan gecerken benmkı hayalındekı koltukları gordu yıne ne dese begenırsenız boyle koltukları senın yuzune alamadık dıyo hadı leynn dedım cunku kızlar daha oncede demıstım
bız tam 5 gun dolu dolu mobılya baktık son gunde alamadan donuyorduk benmkı kızdı ama alamam sebımızmı o
ben su guzel dıyorum yatak odası ay guzel degılmıs dıyor bende hepsını aynı yerden alcaz dıye ıyı pekı
son gunde bızımkı unıteyı cok begenınce saate artık geç kapancak dukkanlar dedık alalım hepsını burdan
yatak odası bı model benmkı vardı aldık neysem begenıyom zaten
unıteyle masada ok guzel koltuk ya adam netten gosterdı bem beyaz onlara ok dedık
eve bi geldi kocaman işte bizimkide hep ufak ısterdı su tarz eklıycem asagıya
bana dıyor senın yuzune alamadık ne alaka dedım cunku magaza satıcılar bıle dıyordukı normalde gelın hanımı ıkna ederız sızde damatı dıyordu okadar karısmadım yani
berjeri böyle olanlara istıyordu hep
NEYSE sonra tatlıya bagladı dıyor paramız olunca bundanda alırız
öyle yanı niye bu kadar uzun uzadıya yazdım
öyle cok erkenden esya aramakta ıyı degıl 5 gun dolasınca sonunda fenalk gecırıyorsun
gercı askmda bende sevıyozda koltukları o kucuk degıl buyuk diye bende rengi beyaz olmadı diye
2.plana atıyoz
günaydınnn
off bende sevmiorum bu da yeni sürüm diil ama beta diemi ne geçioboyum 160 nanedemcim
kilom 68
ve bütün kilom göbek bölgemde
çırpı gibi bacaklarım ufacık popom var
ama işte
öncelikle göbeim
sırtım
artık ufak ufak üst kollarım
şiştikçe şişiyorum((
ben şuan zayıfım ama eda senin tam tersi bendede basen kalça sorunu akannehir
ben 8,5 yükledim gayet güzel çalışıyor son sürümü sevmiyorum
tebrikler cnm aof kolay mezun olan zor ama başarmışsınız vereliniortak
uyumluluktan windosw 2000 seçince oluo
öle işte
herkese günaydın bu arada
sol boşluğum ağrıo benim ya dün akşamdan beri kasığımın o taraf
h geldın cnm dkb
SULFAT cnm baktım herseyıne sımdık tekrardan ınanılmaz harıka
Rabbım ıyı gunlerde kullanmanı nasıp etsın
amma iççamasırın varmış he:jeyyar:
o kırmızı yemek takımının markası ne
bıde o kırmızı kasıkların
ben gordum evkurda ama markasına bakmadım bıde kullanışlı mı
evet cnm ordaydım ya gelsen tanırmıydın benı gorsensulfat bayıldım senin evine... süper... inşallah bana da kısmet olur bir gün yaaa.....
maşallah nazar değmesin... mutlulukla huzurla oturun inşallah... daha iyilerini kısmet etsin Allah
tebrik ederim canım... :içelim:
esma kız metrocitydeydin demek... bende dün akşam maviye uğrayacaktım, son anda vazgeçtim... tühhhh
evet oda dogru eltımdede var dert yanıyor aman cnm esya dedıgın nedırkı yeterki paran olsun heheheanladım canım, beyaz zor gercekten, ben bembeyaz aldım oturmayada birini oturtmayada kıyamıyorum desem yeridir; orda oylece dururken guzeller sadece.
canım insallah evin satılması uzun surer enazından soyle yazı falan bulur
guanydıngünaydın kızlarropuyorumnanaktan
bizde ev tutmadan baktık ılk herkez vazgecırdıesma 5 gün mobılya mı baktınız masallah
bızmkıne dıom hadı bakalım alalım takstlerı ödeyelım yok dıo
önce ev bulalım eve göre alırız
o da haklı bende o yuzden sımdılık bıseye bakmıyoruz
enıstenın beğendığı güzele benzıo benımkıne hep tv karsısında ayaklarını uzatmak ıster bakalım bız nasıl alcaz
ben senı ruyamda gordum dun yazdımGünaydın kızlar offf uykusuzluk offfkafamçokkarıştı
sen bana kötü bişeymi dedin:sinifsinif:esma senin yazdıklarını okuyunca ben yoruluyorum hep :) ordan oraya ordan oraya
sülfirik asitim...:)herşey çok zevkli ve cici.hepsi birbirinden güzel.iyi günlerde kullan canım benim...
pijamalar ve çamaşırlar maaşallah diyorum hepsini çok beğendim.
tertip ve düzen her halinden belli.
bievin kırmızı takımları benimde düşündüğüm yemek takımıma çok uyuyor.
plastik kaplama deri görünümü baktığımd biraz düşündürdü beni.
ama sen kullanmışındır bi bilgilendirsen beni.
günlükte her zamn kullanım için ideal mi canım.satıcı kıs makinada yıkamayaın demişti.zaten hepsine genelde öle diyorlar.
ayrıca bu takımlar aşkı memnuda mutfakta duruyor köşede.
bir ara baya bir aramıştık forumda markasını:)
tekrar teşekkürler hepsiyle tek tek uğraşmışsın.
ALLAH huzurlu günlerde hepsini kullanmayı nasip etsin.
Şenizopuyorumnanaktan
boyum 160 nanedemcim
kilom 68
ve bütün kilom göbek bölgemde
çırpı gibi bacaklarım ufacık popom var
ama işte
öncelikle göbeim
sırtım
artık ufak ufak üst kollarım
şiştikçe şişiyorum((
neyse kızla rben kaçtım
yaırn bakarım
öptüm hepiciinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?