nirdesiniz yaselam kızlarrr
Ben geldimmm :1ninca:
Öff sabahın köründe kalktım koçişe kahvaltı hazırladımm yinee başladıı sabah erken kalkmalarımm :sinifsinif:
Uyku düzenimm bozullduuu bide sanırım sabah karabasannn bastıı beniii uyanamadımm akannehir
evet canım yaa konsolumun üstündeki kırmızı mumlarım düşüp kırılmış geçen gece gümüşlüğümde iki kristal likör bardağım kırıldı mikrodalganın üstündeki hayalet tuzluklarım düşmüş çatlamış artık süs olarak kullancam akannehir hatta cumartesi günü sabah 10:30 da bi deprem oldu buzdolabı süslerimi yerden topladım -tatlicadiarzu-
haha evettt istersen sürüolar
bu şey gibi oldu bizim alamancılar varya
patlamış mısıra seker koyuyolar
mandilin kuzum ben döneri ketçapsız hayatta yemem içine bide cin biberi koyarım bolca ohhh ayy acıktım valla cokacimcoook
İhlas süresini okuyamadım düşünn kısa çokk ağzım kitlendii sankii...:bbo:
Ben geldimmm :1ninca:
Öff sabahın köründe kalktım koçişe kahvaltı hazırladımm yinee başladıı sabah erken kalkmalarımm :sinifsinif:
Uyku düzenimm bozullduuu bide sanırım sabah karabasannn bastıı beniii uyanamadımm akannehir
bide patlamş mısıra kekik atıolar oda çok güzel oluo deneyin bak
Canım anjio oldu 2 damarını açtılar.7 ekimde tekrar olacak tıkalı olan 2 damarı daha açacaklar bide balon varmış onu patlatacaklar :sinifsinif:bu arada beta kayınpedere ne oldu geçmişler olsun[/COLOR]
Ayy hakkett kelebenkllii olan tam benlikkkk opuyorumnanaktanÖrgü çantalar çok komikmiş kızlar yaa kaydirigubbakcemile3 tesadüfen gördüm eklim didim.
Böcekli uğur böceğine kelebekli olan kelebek delisi betayla parplama kalplide burcuya göreymiş
Çok geçmiş olsun hemşomm patates rendeleyip koysaydınız keşke çok iyi geliyorr..Ayyy kociş dün maça gitmişti gece farketmemiş ama ayağını incitmiş. Seke seke yürüyor ve bileğindeki kemik yumurta gibi şişmiş :çok üzgünüm: Krem sürdük, uyudu ilk kez erkencikten
Betaa sabahınn köründee burdaydıı ama kimsee yoktuu :sinifsinif:günaydın kızlar......
sulfatçım herşeyin çok güzzel canım allah nazarlardan saklasın.eşine büyük geçmiş olsun...
bunebu eklede görelim perdelerini
mezun olan ve sınıfını geçen herkesi tebrik ediyorum
betam gelmiş günaydın toprağım...
Elmaşekerimm senin evini ne zaman görücezzz canımm mirakk ettimm :kedi:anladım canım, beyaz zor gercekten, ben bembeyaz aldım oturmayada birini oturtmayada kıyamıyorum desem yeridir; orda oylece dururken guzeller sadece.
canım insallah evin satılması uzun surer enazından soyle yazı falan bulur
Betaa :uhm: kaydirigubbakcemile3off bende sevmiorum bu da yeni sürüm diil ama beta diemi ne geçio
uyumluluktan windosw 2000 seçince oluo
öle işte
herkese günaydın bu arada
sol boşluğum ağrıo benim ya dün akşamdan beri kasığımın o taraf
Çok ciciii opuyorumnanaktan Sedeflii çercevee zemuszemusdün marketten bunu aldım
Ahh sinaycımmm sende benim gibi ufacık artçıları bile hissetmeye başlamışsınn :sinifsinif:evet canım dün nihal msn den söledi hayırlara gelsin bu aralar psikolojik olarak çok yıprandım konyada hergün 7-8 deprem oluyorartık geceleri yarım yamalak uyur oldum hatta uyuyor muyum o bile şüpheli wc ye giriyorum sallanmaya başlıoz banyoya giriom sallanıoz mutfakta yemek yaparken uyurken iş yerinde cumartesi gecesi sabaha kadar 8 tane artçı deprem oldusenağlama hepsinde yataktan fırladım resmen sabah 9 gibi yine sallandık ofise geldim kahvemi elime aldım bilgisayarı açacaktım çatır çutur sesler gelmeye başladı hemen kahveyi bırakıp kapı boşluğuna oturdum ( artık kandilli çoğunu geçmiyor bile internet sitesine
Bendee diyeteee başladımm kilooo aldımmmm akannehirdün diyete başlamış biri olarakayrıntıları bilmek istiyorum... :teytey:
Ketçap diill kız oo domatesli bi sooss ben hiç ketçap dökeni görmedimm :sinifsinif:pıtır sizin orda tosta salça mı sürüyolar ıyyy amanin bi yaşıma daa girdim.
izmirde de dönere ketçap koyuyorlar berbet oliyiiii
bi kere banada olmuştuİhlas süresini okuyamadım düşünn kısa çokk ağzım kitlendii sankii...:bbo:
ooo kızım benim annem koca tavalarda salça yapıoesmacım nasılsınnn
ya kızlar şu salça muhabbetine bi yorumda benden
ben ekmeğe salça sürüp yemeye bayılırımmm bide üstüne kekik veya karabiber off süper oluyo
hoşgeldin opuyorumnanaktan
alla allaaa bugun dua oku hep canım
bak bunu biliyorum hatta bide pulbiber :lepi:
esmacım nasılsınnn
ben ekmeğe salça sürüp yemeye bayılırımmm bide üstüne kekik veya karabiber off süper oluyo
esmacım nasılsınnn
slm hoşgeldin densem ...
evet salçayı bende gördüm bizim gümüşhaneli komşular var ...atıştırma olsun diye ekmek üstüne salça sürer yerler bide bayılırlar çok güzel oluyomuş... hiç denemedim ama ...öle afiyetle yediklerine göre .... güzeldir herhalde
Ketçap diill kız oo domatesli bi sooss ben hiç ketçap dökeni görmedimm :sinifsinif:
Az önce kendime tostt yaptımm arasına kayınvalideminn yeni yaptığı salçadan sürüpp yedimmmm ohhh mis miss cokacimcoookesmacım nasılsınnn
Şimdi rüyaaa sandım öönce annemlerin apartmanın önündeyimm kapıyı açıcamm annemlerin apartman kapısı şifre ile açılıyor...tam kapıya yönelicektimm saçlarıı kabarık pis çok çirkinn paspal bi çocuk geldii dik dik bana baktıı hemen kapıdan çekildim bekledimm dedim heralde dilenci apartmana girmesinn gitmesini bekleyimm....nirdesiniz ya
selanay da yok kızlar evlendımı
aa nasıl kız
dün diyete başlamış biri olarakayrıntıları bilmek istiyorum... :teytey:
slm hoşgeldin densem ...
evet salçayı bende gördüm bizim gümüşhaneli komşular var ...atıştırma olsun diye ekmek üstüne salça sürer yerler bide bayılırlar çok güzel oluyomuş... hiç denemedim ama ...öle afiyetle yediklerine göre .... güzeldir herhalde
Sosları kalmamışş galibaa kaydirigubbakcemile3canım kemeraltının arka sokaklarında küçük bi dönerci bildiğimiz pınar ketçapı aldı döktü canım laelaelaelaelae ama bornovada bi yerde yemiştik oda senin bahsettiğin domates sosu dökmüştü.
nanedemm bende bayılırımmslm hoşgeldin densem ...
:ecrin_bebek:
ıykk mısıra seker mı
ekmeye salca mı
ketcap mı mayanoz mı
ben bunların hıcbırını yımem:roflol:
mısıra tuz koyyom
Öfff bana ilk defaa olduu korktumm bide tekdimm evdee :sinifsinif:beta bnmkınede oluyor diyorki gece ben ayagımla senı durtersem benı salla uyandır :sinifsinif:
bende gümüşhaneliyim biz kahvaltılarda yemek için salça görünümünde acılı yaparız içinde ne ararsan vardır fındız ceviz biber kıyma ezilmiş kırmızı biber salçası gibi olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?