Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım size bişi olmasında :Saruboceq: giden hayalet tuzluk olsun Şeniz

haha evettt istersen sürüolar

-tatlicadiarzu-

bu şey gibi oldu bizim alamancılar varya
patlamış mısıra seker koyuyolar

wııyy tuz yerine şeker haa ilginçmiş buda

mandilin kuzum ben döneri ketçapsız hayatta yemem içine bide cin biberi koyarım bolca ohhh ayy acıktım valla cokacimcoook

ya ne biliyim ankarada alışmışım, öyle ketçaplı yiyince çok farklı geldi sevemedim.
ketçapı hep hamburger-pizza gibi şeylerin yanına yakıştırdığımdan.

İhlas süresini okuyamadım düşünn kısa çokk ağzım kitlendii sankii...:bbo:

hoşgeldin ...

dua aklına gelirse okumak çok güzel tabi mümkünse nas suresini ama en kısa ve öz olanı besmele çek sürekli o sıkıntıyla duaların aklına gelmesi daha zor olur ... allah'ın izniyle hemen iyi gelir sıkıntın geçer ...sonra duanı okursun ... rahat rahat...

esmacım nasılsınnn

ya kızlar şu salça muhabbetine bi yorumda benden
ben ekmeğe salça sürüp yemeye bayılırımmm bide üstüne kekik veya karabiber off süper oluyo

hoşgeldin opuyorumnanaktan
alla allaaa bugun dua oku hep canım

bide patlamş mısıra kekik atıolar oda çok güzel oluo deneyin bak

bak bunu biliyorum hatta bide pulbiber :lepi:

bu arada beta kayınpedere ne oldu geçmişler olsun[/COLOR]
Canım anjio oldu 2 damarını açtılar.7 ekimde tekrar olacak tıkalı olan 2 damarı daha açacaklar bide balon varmış onu patlatacaklar :sinifsinif:
Örgü çantalar çok komikmiş kızlar yaa kaydirigubbakcemile3 tesadüfen gördüm eklim didim.

Böcekli uğur böceğine kelebekli olan kelebek delisi betayla parplama kalplide burcuya göreymiş
Ayy hakkett kelebenkllii olan tam benlikkkk opuyorumnanaktan
Ayyy kociş dün maça gitmişti gece farketmemiş ama ayağını incitmiş. Seke seke yürüyor ve bileğindeki kemik yumurta gibi şişmiş :çok üzgünüm: Krem sürdük, uyudu ilk kez erkencikten
Çok geçmiş olsun hemşomm patates rendeleyip koysaydınız keşke çok iyi geliyorr..
Bu arada cicişlerinn çok güzell rengarenkk :jeyyar:
Betaa sabahınn köründee burdaydıı ama kimsee yoktuu :sinifsinif:
Sonraa uyumuşş kalmışımm...mirmirmirmir
Elmaşekerimm senin evini ne zaman görücezzz canımm mirakk ettimm :kedi:
Betaa :uhm: kaydirigubbakcemile3
dün marketten bunu aldım

Çok ciciii opuyorumnanaktan Sedeflii çercevee zemuszemus
Ahh sinaycımmm sende benim gibi ufacık artçıları bile hissetmeye başlamışsınn :sinifsinif:
doğall bir olayy öyle düşünn Allahh korusunnn bol bol salavatt getirr canım :1hug:
dün diyete başlamış biri olarak ayrıntıları bilmek istiyorum... :teytey:
Bendee diyeteee başladımm kilooo aldımmmm akannehir
pıtır sizin orda tosta salça mı sürüyolar ıyyy amanin bi yaşıma daa girdim.
izmirde de dönere ketçap koyuyorlar berbet oliyiiii
Ketçap diill kız oo domatesli bi sooss ben hiç ketçap dökeni görmedimm :sinifsinif:

İhlas süresini okuyamadım düşünn kısa çokk ağzım kitlendii sankii...:bbo:
bi kere banada olmuştu

esmacım nasılsınnn

ben ekmeğe salça sürüp yemeye bayılırımmm bide üstüne kekik veya karabiber off süper oluyo
ooo kızım benim annem koca tavalarda salça yapıo
yani köyde herkes yapıo
biz çok yeriz salçalı ekmek
bide sobada kızart kışın
nasıl tatlı nasıl tatlı
offf

hoşgeldin opuyorumnanaktan
alla allaaa bugun dua oku hep canım

bak bunu biliyorum hatta bide pulbiber :lepi:

hehe bende pulbiberi bilmiodum

esmacım nasılsınnn

slm hoşgeldin densem ...

evet salçayı bende gördüm bizim gümüşhaneli komşular var ...atıştırma olsun diye ekmek üstüne salça sürer yerler bide bayılırlar çok güzel oluyomuş... hiç denemedim ama ...öle afiyetle yediklerine göre .... güzeldir herhalde

esmacım nasılsınnn

ay bende cnm ıstedı sun bende almanyadan kardeısm rofuelle mı ne oyle bi cıkolata sevıyom ondan gondermıs bılen vardır belkı hındıstan cevızlı cantamda var gıdım yıyım

biz kahvaltıda yeriz
ama hazır salça güzel olmaz bence
annemin salçası çok güzel oluo:)

Ketçap diill kız oo domatesli bi sooss ben hiç ketçap dökeni görmedimm :sinifsinif:

canım kemeraltının arka sokaklarında küçük bi dönerci bildiğimiz pınar ketçapı aldı döktü canım laelaelaelaelae ama bornovada bi yerde yemiştik oda senin bahsettiğin domates sosu dökmüştü.

esmacım nasılsınnn

Az önce kendime tostt yaptımm arasına kayınvalideminn yeni yaptığı salçadan sürüpp yedimmmm ohhh mis miss cokacimcoook
nirdesiniz ya
selanay da yok kızlar evlendımı

aa nasıl kız
Şimdi rüyaaa sandım öönce annemlerin apartmanın önündeyimm kapıyı açıcamm annemlerin apartman kapısı şifre ile açılıyor...tam kapıya yönelicektimm saçlarıı kabarık pis çok çirkinn paspal bi çocuk geldii dik dik bana baktıı hemen kapıdan çekildim bekledimm dedim heralde dilenci apartmana girmesinn gitmesini bekleyimm....
Neysee gitti ben şifreyi girdim apartmana girdim..

Annemlerin kapıyı çaldım içeri girdimm aynı o pis çocuğa benzeyen bi kadınn oturuyor..
Anne bu kim dediim bi dk dedi annem oturmuş balkona yere telefonla konuşuyoo kablosuda o kadının elindee sonra annee anneee diye bağırıyorum annem beni duymuyorr kadın kabloyuu kestii anneme yaklaşmaya başladı..
(Ayy tüylerim yazarken bile diken diken olduu :bbo:)
Anneee diye bağırıyorum duymuyor beni biri sıkmaya elimi kolumu bağlamaya çalıştıı resmenn hemen ihlas süresini okumaya başladım amaa nasıl zorlanıyorumm yarım bırakıp fatihayı okumaya çalıştım uykudayımm ama uyanmaya çalışıyorumm gözlerimi açamadımm yanı başımda cep telefonu vardıı elime almaya çalıştım kocamı aramaya çalıştım yapamadımm :bbo:

Sonraa Allahım yardım et diye uyandımm gittim elimi yüzümü yıkadım oturdum Ayetel kürsi okudumm...
Sonra bi geldim yattığım yere telefonum yanı başımda değilmiş şarjda diğer koltuktaymış..
Bu rüyamı karabasan mı şimdii :uhm:

:ecrin_bebek:
ıykk mısıra seker mı

ekmeye salca mı

ketcap mı mayanoz mı
ben bunların hıcbırını yımem:roflol:
mısıra tuz koyyom

dün diyete başlamış biri olarak ayrıntıları bilmek istiyorum... :teytey:

canım günde 6 ögün yedim ben 3 ana 3 ara öğün olmak üzere
çay kahve yok malesef bol bol yeşil çay içiyordum
her sabah aç karnına 1 tane kivi yedim abur cubur tatlı falan kesinlikle yasakmafoldumben
ama canım vereceğin kilo fazla ise bi doktora git bence çünkü herkesin bünyesi farklı ben diyetisyene gittiğim süre içinde normalden çok daha fazla yemek yedim yani aç kalmak çözüm diil kilo vermede diyetim biteli yaklaşık 1 sene oluyor ben çok şükür hiç kilo almadım

beta bnmkınede oluyor diyorki gece ben ayagımla senı durtersem benı salla uyandır :sinifsinif:

bende gümüşhaneliyim biz kahvaltılarda yemek için salça görünümünde acılı yaparız içinde ne ararsan vardır fındız ceviz biber kıyma ezilmiş kırmızı biber salçası gibi olurr

Sosları kalmamışş galibaa kaydirigubbakcemile3
nanedemm bende bayılırımm
ekmek üstüne salçayı sürr yee..
Bide çemen çok yaparız yerizz..

bu arada bende aslen gümüşhaneliyimm opuyorumnanaktan

beta bnmkınede oluyor diyorki gece ben ayagımla senı durtersem benı salla uyandır :sinifsinif:
Öfff bana ilk defaa olduu korktumm bide tekdimm evdee :sinifsinif:

bende gümüşhaneliyim biz kahvaltılarda yemek için salça görünümünde acılı yaparız içinde ne ararsan vardır fındız ceviz biber kıyma ezilmiş kırmızı biber salçası gibi olurr

Aaaa hemşoyuzz desenee senle bizz kaydirigubbakcemile5
Neresinden gümüşhanennin ?

Bu arada o dediğin şey çemen iştee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…