genelde zaten dediğin gibi eklmeklerini de kendileri yaparlar ama güsel olurr üstüne acılı yanınada çay :)))
bak gördünmü konu yine yemege geldiii :roflol:
ben çıkıom biraz hadi görüşürüz şekerler
dıger 3 u ındırımde ama cnmm bu ay bende ındırıme gırdıkce alıcamm gecen ay akıl edemedım ablam soledı bana akıl etseydım sımdı 1 tarak eksık olurdu onu da alırdım sorun deıl ama 4 tane eksıkk ındırıme gırer ınsss
hehe güzeldir canım
ben çok karışık şeyleri sevmiorum ya
bizde ekmek yapıoz
yoğurt yapıoz
salça yapıoz
tarhana yapıoz
yufka yapıoz
erişte yapıozz
turşu,reçel,közlenmiş biber, işte her bişi
genelde zaten dediğin gibi eklmeklerini de kendileri yaparlar ama güsel olurr üstüne acılı yanınada çay :)))
Hımm..CADIARZU
Kızz senlee iyiden iyiyee hemşoyuzz bende kelkitliyimm kaydirigubbakcemile3
Annem kaş lı babam dayısılıı :kedi:
:
deprem olduuuu yineeeee:sinifsinif::sinifsinif:
e güzelim yemek yaşamamız için gerekli olan 2. şey mecburen yemeğe gelicek yani ...
ama ölçüyü bilirsek yerimseniben yemekler sorunolmazkiiii a.s.
oooooooooooooo süper herşey organik ve sağlıklı ... en güzelini yapıyosunuz valla ....
fırsat oldukça yapmak lazım mümkün olduğunca hazır gıdalardan uzak durak lazım ...
bundan sonra biliyoruz sınırı inşallah :)))) Şeniz
Benn küçükken ekmeğimee sana yağ sürdürüpp üstünede kuru nane serptirirdimm bayılırdımm onuu yemeğee opuyorumnanaktan
arkadaşlarımda yağ üstüne şeker döküp yerlerdii :sinifsinif:
Nihall o büyük kare tarağınn tahtası var bende Vepa markası çok pahalıya aldımm ama o taraklardann başkaa saçımı açmıyor hiçbir tarakk çok güzel onlar ne kadar fiyatıı :uhm:
günaydın kızlar......
sulfatçım herşeyin çok güzzel canım allah nazarlardan saklasın.eşine büyük geçmiş olsun...
Amin canım benim, teşekkür ederim. Bugün daha iyimiş ayağı sağol canım Şeniz
sulfat bayıldım senin evine... süper... inşallah bana da kısmet olur bir gün yaaa.....
maşallah nazar değmesin... mutlulukla huzurla oturun inşallah... daha iyilerini kısmet etsin Allah
Güzel dileklerin ve yorumların için teşekkür ederim canım. Sana da kısmet olcak inş. en güzel şekliyle. Şeniz
SULFAT cnm baktım herseyıne sımdık tekrardan ınanılmaz harıka
Rabbım ıyı gunlerde kullanmanı nasıp etsın
amma iççamasırın varmış he:jeyyar:
o kırmızı yemek takımının markası ne
bıde o kırmızı kasıkların
ben gordum evkurda ama markasına bakmadım bıde kullanışlı mı
Teşekkür ederim böcüğüm Şeniz Evet biraz var çamaşır :kedi: Kırmızı yemek takımım ve çatal kaşıkları, ayrıca amerikan servislerini hepsini set olarak bernardodan aldım. Benim günlük çatal kaçık takımım ayrı olduğu için bunu kırmızılı takımla kullanmak için kaldırdım. Onu da ilk defa ctesi misafirlerim gelince kullandılar. Ben kullanmadığım için bişey diyemicem onlara sormak lazım kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canım Şeniz
sulfatçım maşallah herşeyin çooook hoş olmuş oturma odana özellikle bayıldım valla
mutlulukla sağlıkla otur güzel evinde canım benimopuyorumnanaktan
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için
sülfirik asitim...:)herşey çok zevkli ve cici.hepsi birbirinden güzel.iyi günlerde kullan canım benim...
pijamalar ve çamaşırlar maaşallah diyorum hepsini çok beğendim.
tertip ve düzen her halinden belli.
bievin kırmızı takımları benimde düşündüğüm yemek takımıma çok uyuyor.
plastik kaplama deri görünümü baktığımd biraz düşündürdü beni.
ama sen kullanmışındır bi bilgilendirsen beni.
günlükte her zamn kullanım için ideal mi canım.satıcı kıs makinada yıkamayaın demişti.zaten hepsine genelde öle diyorlar.
ayrıca bu takımlar aşkı memnuda mutfakta duruyor köşede.
bir ara baya bir aramıştık forumda markasını:)
tekrar teşekkürler hepsiyle tek tek uğraşmışsın.
ALLAH huzurlu günlerde hepsini kullanmayı nasip etsin.
Şenizopuyorumnanaktan
Canım ben teşekkür ederim bakıp zaman ayırdığın için Şeniz
Yukarda da yazdım ben o kaşıkları ayrı olarak almadım yemek takımını alınca yanında verdiler ve bi defa kullanabildim daha. Onu da elde yıkamış kardeşim zaten. Kullananlar da çok beğendi çok şıkmış filan dedi. Ama kullanışlılığını tam bilemiyorum anca misafirlere yetti ,kendime ayrı çatal kullandım kaydirigubbakcemile3
günaydın opuyorumnanaktan
esmy masallah dolu dolu bi akşam geçirmişsin:)
sulfat masallah cnm gercekten cok düzenli tertipli temiz birisinbuarada camasrlarının masallahı var kaydirigubbakcemile3
Oyyy çamaşır delisi miyim neyim :jeyyar: Teşekkür ederim canımcım Şeniz
pıtır sizin orda tosta salça mı sürüyolar ıyyy amanin bi yaşıma daa girdim.
izmirde de dönere ketçap koyuyorlar berbet oliyiiii
Ayyy ben görmedim hiç :tomato: Ben ketçap yemem zaten ne kötü oluyordur ıyyyy. Genelde sos olur ama ketçap sana denk gelmiş kaydirigubbakcemile3
Çok geçmiş olsun hemşomm patates rendeleyip koysaydınız keşke çok iyi geliyorr..
Bu arada cicişlerinn çok güzell rengarenkk :jeyyar:
:
Yaptırmazki öle şeyler. Annemlerden bi krem aldı onu sürdü gece 2 defa bandajladı filan. Sabah kalkınca ağrım azalmış dedi ama bakalım gelince öğrencez akannehir
Teşekkür ederim
deprem olduuuu yineeeee:sinifsinif::sinifsinif:
ofya kafanı verme cok canmdeprem olduuuu yineeeee:sinifsinif::sinifsinif:
gelırken 1saateaksam gorusuruz pıtırımmmm
bay bayhadi ben cıkıyorum kızlar
zaten herşey bahçeden
babam yetiştirio annem yapıo:)
BEnimdee çok dökülüyorr ama gür Allahtann bide çok uzun ondan anca böyle taraklar açıyor saçımı :sinifsinif:
ben saçlarımı tarayınca çok dökülüyo yaa..
ben banyodan sonra ya hiç taramam yadaa o işte byük fön fırçasıyla fön makinesiylee kurutarak fön çker gibi yawaş yawaş tararımm
Yaptırsaa hemen acısınıda alırdı şişliğinideeYaptırmazki öle şeyler. Annemlerden bi krem aldı onu sürdü gece 2 defa bandajladı filan. Sabah kalkınca ağrım azalmış dedi ama bakalım gelince öğrencez akannehir
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?