Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

genelde zaten dediğin gibi eklmeklerini de kendileri yaparlar ama güsel olurr üstüne acılı yanınada çay :)))

bak gördünmü konu yine yemege geldiii :roflol:

e güzelim yemek yaşamamız için gerekli olan 2. şey mecburen yemeğe gelicek yani ...

ama ölçüyü bilirsek yerimseniben yemekler sorunolmazkiiii a.s.

girer cnm girer ben 2 sene avon sattım indirime giren ürün 2-3 katalog sonra tekrar indirime giriyo

anladım canım; yerken pek karışık bişey degil aslında ama damak zevki işte
bunları annemde kayınvalidemde yapıyor; cok sanslıyım zemuszemus

Benn küçükken ekmeğimee sana yağ sürdürüpp üstünede kuru nane serptirirdimm bayılırdımm onuu yemeğee opuyorumnanaktan

arkadaşlarımda yağ üstüne şeker döküp yerlerdii :sinifsinif:

Nihall o büyük kare tarağınn tahtası var bende Vepa markası çok pahalıya aldımm ama o taraklardann başkaa saçımı açmıyor hiçbir tarakk çok güzel onlar ne kadar fiyatıı :uhm:

ben saçlarımı tarayınca çok dökülüyo yaa..
ben banyodan sonra ya hiç taramam yadaa o işte byük fön fırçasıyla fön makinesiylee kurutarak fön çker gibi yawaş yawaş tararımm

genelde zaten dediğin gibi eklmeklerini de kendileri yaparlar ama güsel olurr üstüne acılı yanınada çay :)))

bak gördünmü konu yine yemege geldiii :roflol:

deprem olduuuu yineeeee:sinifsinif::sinifsinif:
ofya kafanı verme cok canm

aksam gorusuruz pıtırımmmm
gelırken 1saate
hadi ben cıkıyorum kızlar
bay bay

ben saçlarımı tarayınca çok dökülüyo yaa..
ben banyodan sonra ya hiç taramam yadaa o işte byük fön fırçasıyla fön makinesiylee kurutarak fön çker gibi yawaş yawaş tararımm
BEnimdee çok dökülüyorr ama gür Allahtann bide çok uzun ondan anca böyle taraklar açıyor saçımı :sinifsinif:
Yaptırmazki öle şeyler. Annemlerden bi krem aldı onu sürdü gece 2 defa bandajladı filan. Sabah kalkınca ağrım azalmış dedi ama bakalım gelince öğrencez akannehir
Teşekkür ederim
Yaptırsaa hemen acısınıda alırdı şişliğinidee lmaz:

Bide kızlar aklınızda bulunsunn bi yerinizi yaktığınızdaa hemen zeytinyağıı dökünn acaipp acısını alıyorr ve su toplamasınıı önlüyorr kaydirigubbakcemile5
Pazar günü fırına bişe koydum çıkarırken yanlışlıkla ızgarasını tuttumm resmen yapıştı parmaklarımm hemen zeytinyağı döktümm daha öncede bileğim yanmıştı annem dökmüştü iz kalmamıştı çokta acımamıştı..
Walla hemen acısınıı aldıı

beta cımm bugun son katalogta normalde 18 9 a ınmıs alıcam bendee ama 40 tl olması lazım toplayamadımmm malesef kaldıı olee ama tanıdık varsa sor bıı uygun gelırse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…