Öfff bana ilk defaa olduu korktumm bide tekdimm evdee :sinifsinif:
Aaaa hemşoyuzz desenee senle bizz kaydirigubbakcemile5
Neresinden gümüşhanennin ?
Bu arada o dediğin şey çemen iştee kaydirigubbakcemile3
Sosları kalmamışş galibaa kaydirigubbakcemile3
nanedemm bende bayılırımm
ekmek üstüne salçayı sürr yee..
Bide çemen çok yaparız yerizz..
bu arada bende aslen gümüşhaneliyimm opuyorumnanaktan
hayret siz nasıl yapmıonuz salça:ecrin_bebek:
ıykk mısıra seker mı
ekmeye salca mı
ketcap mı mayanoz mı
ben bunların hıcbırını yımem:roflol:
mısıra tuz koyyom
biz o kadar karışık bişi yapmıoz:)
bende gümüşhaneliyim biz kahvaltılarda yemek için salça görünümünde acılı yaparız içinde ne ararsan vardır fındız ceviz biber kıyma ezilmiş kırmızı biber salçası gibi olurr
hayret siz nasıl yapmıonuz salça
biz o kadar karışık bişi yapmıoz:)
salçalık biberle domates oluo sadece
biz kahvaltıda yeriz
ama hazır salça güzel olmaz bence
annemin salçası çok güzel oluo:)
bende gümüşhaneliyim biz kahvaltılarda yemek için salça görünümünde acılı yaparız içinde ne ararsan vardır fındız ceviz biber kıyma ezilmiş kırmızı biber salçası gibi olurr
hehe güzeldir canım
ama çoook güzel oluyoo içinde her baharattan var dere otu nanee karabiber kimyonn aklına gelecek herşeyyyyy süper ötesi bişe canım çekti bak şimdi :)
ben çok karışık şeyleri sevmiorum yabizde de oyle ekmege salcva surup yemek yoktur ama esim ve onun memleketinde cok seviyorlar; bende alıstım esimle yemeye ama ben ev yapımı salcaya içine karabiber, kimyon, falan koyup yemeyi seviyorum. birde (mersin tarafının sanırım bu) salca sarımsak tulum peyniri ceviz yogurt bayat ekmek baharat ozellikle kimyon...vs, karıstırıp ekmege suruncede harika oluyor
bizde ekmek yapıoztabi canım onlarda kendileri yapıyo zaten ... hayatta yemezler paketli bşey , ekmek dahil kendileri yapıyolar ...
2. resımdekılerınnn ılk sıradkı harıc dıgerlerı ındırımdee cnmm ben ılk bastakılerı kacırdımm ama daha cok var alırım bı ara
(
bende o 2. resimdeki ilk baştaki fön fırçasını kullanıyorum evde şuan siyahı yine avondan almıştım ama kendi evime bu seti tamamlamak istiyom indirime girince alırım bende artık
he evet bizim komşular ona acıka diyolar tadı çok güzel oluyo... ama bide kendi yaptıkları yemeklerde kullandıkları salça var onuda ekmekle yiyolar severek ...
hehe güzeldir canım
ben çok karışık şeyleri sevmiorum ya
bizde ekmek yapıoz
yoğurt yapıoz
salça yapıoz
tarhana yapıoz
yufka yapıoz
erişte yapıozz
turşu,reçel,közlenmiş biber, işte her bişi
Tamam şekerparemm opuyorumnanaktanbetacım benim evin resimleri annemlerde bilgisayarda, gittiğimde unutmayıp alırsam koyacagım buraya
Hımm..CADIARZU
yok canım çemen değill çemeni bizde yapıyoruz ama bu donmuyoo değişik bişe :)) bunu buzdolabında saklıyon kavanozlara yapıyosun sonra yemek için alıyosun bikaç ay kullanıyosun... kelktliyim canım ben sen nerelisin hemşooo :)
Evett gümüşhaneliyiz aslenn opuyorumnanaktangumsuhanelımısın bılmıyordum
beta çemeni ananem çok yapar bende bayılırım ekmeğe sürüp sürüp yerim bide beyaz peynir koy üstüne miss
hatta çemenli yumurta yaparım süper olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?