Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benim Akrep :1ninca:

AKREP
23 Ekim - 21 Kasım
Hayalindeki gelinlik:Yumuşak, parıltılı ve cüretkar bir gelinlik...
Mücevher: Yakut veya hikayesi olan aytaşları...
Gün: 20 Kasım ve 4 Aralık sizin için en uygun tarihler; hele bir de gece yarısıysa... Ayrıca uğurlu günü salıdır.
Düğün: Bir Akrep kadını düğününü içgüdülerini paylaşmak ve kendini daha iyi tanımlamak için bir fırsat olarak görür.
Hayalindeki balayı: Banyo, yatak, siyah saten çarşaflar... Yanında eşi olduğu sürece nerede olduğunu farketmez bile...
Düğün hediyesi: Kesinlikle listede adı olmayan ilginç, heyecan verici bir hediye! Örneğin 2 saatlik bir masaj terapisi.
Eş olarak Akrep: Akrep kadını bir kere ışığını size çevirdiyse gözleriniz kamaşabilir. Bağımlı olmamak söz konusu bile değil. Fakat eğer hayatta kalmak istiyorsanız, en kötü huyu merhametsizlek olan Akrep kadını sakın küçümsemeyin.
Sizi ne bekliyor? Akrep kadını kendisine verilen armağanı veya yapılan bir iyiliği asla unutmaz ve cömertçe karşılık verir. Bundan sonra Akrep enerjisi için gerçek gücünü bulma zamanı gelmiştir. Seyahat, macera, yeni uğraşlar ve heyecan verici evlilik sizi bekliyor.

alıntı: beyaz butikk

Olası hastalıklarınız: Böbrek, üreme organları, baş ve özellikle göz hastalıkları, lumbago
Çok iyi anlaştığınız burçlar: Kova, ıkizler
ıyi anlaştığınız burçlar: Akrep, Yay, Aslan, Başak, Terazi
Kötü anlaştığınız burçlar: Koç, Oğlak, Yengeç
Ne iyi ne kötü: Balık, Boğa
Başarılı olacağınız meslekler: Müzisyen, ressam, heykeltraş, şair, sahne ve film artistliği, el sanatları, mimar, çiçekçi, parfümcü, konfeksiyoncu, terzi, bankacı, politikacı, hukukçu, din işleri ve mühendislik
Burcun ünlüleri: Brigitte Bardot, Catgerine Deneuve, Cem Özer, Cervantes, Christopher Reeves, Cliff Richards, Hülya Avşar, Jimmy Carter, John Lennon, Julio Iglesias, Klaus Kinski, Konficyus, Lizst, Meryl Streep, Michael Douglas, Nurseli ıdiz, Oscar Wilde, Pavorotti, Rahmi Koç, Roger Moore, Sylvia Kristel, Turgut Özal.

göz hastalıkları cok dogru harrbı ben normalde gozluk takıorumevın ıcınde

basakla ıı anlasıomusum haha her gun kavga edıom benımkıylee
balıkla gercekten olee ne ıyı ne kotu
oyuncu olmak ıstıyorum ve bankada calısmayı cok ıstıyorum cogu tutuyoo

Eveeeet 6 ekim sihirli bi gün bizim için nişanlanmıştık geçen yıl 6 ekimde. Ama düğün hediyesini yanlış bilmişler en hoşlacağım hediye BORCAM :roflol:

hımm çeyizime siyah saten çarşaf almayı unutmasam iyi olur sanırım :jeyyar:

pırıltılı gelinliğide zaten istiyoumm ooyy oyy Rabbim bizlerede nasip eder inşallaahhh :Saruboceq:

kızlaarr bu arada haftaya cumartesi aşkımın abisinin düğününe gidiyorumm kaydirigubbakcemile2 benim ekstradan bişi yapmama gerek varmı sizce?

Eveeeet 6 ekim sihirli bi gün bizim için nişanlanmıştık geçen yıl 6 ekimde. Ama düğün hediyesini yanlış bilmişler en hoşlacağım hediye BORCAM :roflol:

bende 6 ekımde nısanlanıyım buyu bozulmasın terazıııı
borcammııkaydirigubbakcemile3

tüm zerafetinle gitt o yeter papicimmm

bende yarın düğüne gidicemm

bakalım nasıl geç,çekk

bende 17 ekımde ıstıyorumm halasının kızının dugunune gıtmek bakalımm gıdebılcekmıyım babamı ayarlarsam sorun yok

gıdersem ne gıyıyım cok sık olmak ıstıyormm hemdee su benı sınır ettıgı halasının kızının

Evet borcam nihal, fenalık geldi bana borcamdan akannehir

Bugünkü misafirlerimi de atlattım, yemekliydiler. Sağolsun anacım geldi yaptı yemekleri. Ben pek bişey bilmediğim için henüz :tomato: Sadece çorba, salata ve tatlıları ben yaptım.

Yarına da misafirim var ama onlara yemek yapmıcam. Allahtan bugünden iki çeşit tatlım var. Yanına da buzluktan börek çıkarcam, bir de patates salatası filan tamamdır. Bugün arkadaşım da aradı müsaitsen bugün gelicem diye de müsait değildim tabii. Bi gün de o gelcek. Offf allahım yardım et bana, çok yoğun geçecek bu 1 ay kafamçokkarıştı

tüm zerafetinle gitt o yeter papicimmm

bende yarın düğüne gidicemm

bakalım nasıl geç,çekk

ööle gitçem valla hahaha :) aşkım çok hevesli yaa bütün akrabalarla tanıştırcam seni diyo akannehir nişanda yalnız gezdim bütün masaları diyo herkes beni sormuş ona, şimdide tanıştırcakmış :))

aa sizin düğün yarındı dimi, ne oldu sorunsuz halloldu inşallah herşey?

papişş bizde ilk defa özenip bezenip hazırlanarak gidicez beraberr

diğer katıldıklarımız sıradandıı

sende tak sevgilini kolunu burnunu hafif yukarı kaldırr dolaşın ortadaa yerimseniben

kızlar bana akıl verin nasıl göz makyajı yaptırıyımm

gözlerim koyu kahveee

ne renk far sürsünler???

ayy hadi akıl verin nasıl bir gece makyajı yaptırayım gözlerimee

dudaklarıma kesin parlatıcı sürücemm pek sevmiorum renkli ruju

sürdüğümde kırmızı sürerim sadece ama kıyafettimele kel alaka durur şimdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…