benim Akrep :1ninca:
AKREP
23 Ekim - 21 Kasım
Hayalindeki gelinlik:Yumuşak, parıltılı ve cüretkar bir gelinlik...
Mücevher: Yakut veya hikayesi olan aytaşları...
Gün: 20 Kasım ve 4 Aralık sizin için en uygun tarihler; hele bir de gece yarısıysa... Ayrıca uğurlu günü salıdır.
Düğün: Bir Akrep kadını düğününü içgüdülerini paylaşmak ve kendini daha iyi tanımlamak için bir fırsat olarak görür.
Hayalindeki balayı: Banyo, yatak, siyah saten çarşaflar... Yanında eşi olduğu sürece nerede olduğunu farketmez bile...
Düğün hediyesi: Kesinlikle listede adı olmayan ilginç, heyecan verici bir hediye! Örneğin 2 saatlik bir masaj terapisi.
Eş olarak Akrep: Akrep kadını bir kere ışığını size çevirdiyse gözleriniz kamaşabilir. Bağımlı olmamak söz konusu bile değil. Fakat eğer hayatta kalmak istiyorsanız, en kötü huyu merhametsizlek olan Akrep kadını sakın küçümsemeyin.
Sizi ne bekliyor? Akrep kadını kendisine verilen armağanı veya yapılan bir iyiliği asla unutmaz ve cömertçe karşılık verir. Bundan sonra Akrep enerjisi için gerçek gücünü bulma zamanı gelmiştir. Seyahat, macera, yeni uğraşlar ve heyecan verici evlilik sizi bekliyor.
alıntı: beyaz butikk
Eveeeet 6 ekim sihirli bi gün bizim için nişanlanmıştık geçen yıl 6 ekimde. Ama düğün hediyesini yanlış bilmişler en hoşlacağım hediye BORCAM :roflol:
hımm çeyizime siyah saten çarşaf almayı unutmasam iyi olur sanırım :jeyyar:
pırıltılı gelinliğide zaten istiyoumm ooyy oyy Rabbim bizlerede nasip eder inşallaahhh :Saruboceq:
kızlaarr bu arada haftaya cumartesi aşkımın abisinin düğününe gidiyorumm kaydirigubbakcemile2 benim ekstradan bişi yapmama gerek varmı sizce?
Eveeeet 6 ekim sihirli bi gün bizim için nişanlanmıştık geçen yıl 6 ekimde. Ama düğün hediyesini yanlış bilmişler en hoşlacağım hediye BORCAM :roflol:
tüm zerafetinle gitt o yeter papicimmm
bende yarın düğüne gidicemm
bakalım nasıl geç,çekk
betaaaa izlemee gel gel cnmcmm
ööle gitçem valla hahaha :) aşkım çok hevesli yaa bütün akrabalarla tanıştırcam seni diyo akannehir nişanda yalnız gezdim bütün masaları diyo herkes beni sormuş ona, şimdide tanıştırcakmış :))
aa sizin düğün yarındı dimi, ne oldu sorunsuz halloldu inşallah herşey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?