Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayyy sen borcam al da ben de seni vurayım :mymeka: Bilseydim hiç borcam almazdım çeyizime yaaa
Teşekkür ederim tatlım, evet cici yeni gelinim dimi :1rolleyes: Sen daha cicisin Şeniz

geçmiş olsun cnm nazardır

Teşekkür ederim canım Şeniz

Eveeeet yine borcam hemşom yaaa mafoldumben Bi daha getirenin kafasında kırcam kaydirigubbakcemile3

Yanığa zeytin yağı döktüm sen daha önde dediydin. Ama acıdan nerelerin yandığını tam anlayamamışım. Döktüğüm yerlere iyi geldi de, unuttuğum yerler acıyor senağlama

sulfatcım nazar degmıs sanaaa gecmıs olsun sekerım

Teşekkür ederim canım Şeniz Oybirliğiyle nazar olduğuna karar verdik kaydirigubbakcemile3

life-cty gule gule kullan cnmm

kızlar konustum faruklaa soledım ıcımdekı herseyııı herzamankı gıbı su yuzune cıkıoo beyfendıı

migrosta bu sahan indirime girmiş 7.60tl idi. normalde ne kdr bilemiorum...

küçük boyu 7 ydi
ben büyüğünü aldım cnm 10 ytl yee pazardan aldım bugün.

saol nhl-frk

papı sultan cıkın ortayaaaa

papııı bjk gol attı :):):):)

gördümmm :lepi:

ama canı gönülden sevinemiyorum artık yaa

ben bi yandan maç izliyorumm nihalimm..

bu arada sevindim için döktüğüne.. şu anda aranız nasıl peki? yarın görüşçek misiniz?

bu arada kızlar yaa şal örmek istiyorum kendime.. hani üçgen şalları üçgen kısmı öne gelcek şekilde boyna dolayıp tekrar uçları öne getiriyolar ya, öyle durcak bişi istiyorum ama model bulamıyorum.. pekte yetenekli değilim açıkçası :))) fikri olan varmıdır?

papım ızle ızlee yok bulusmucaz ben kızgınım halaa cnm

pashımm benım burcum terazi

aaaa dogruuu yaa dedeım aramızda 3 gun var benımde 16 ekım:)):):):):)

TERAZı
22 Eylül - 22 Ekim
Hayalindeki gelinlik: Son moda dergiler bu konuda yardımcı olabilir. En trendy gelinlik modellerini rahatça giyebilen Terazi kadınının kendine yakın bulduğu bir tasarımcı da vardır.
Mücevher: Zarif ve pahalı bir parça; belki Safir...
Gün: 6 Ekim sihirle dolu. Eğer uygun değilse, 24-29 Kasım, 9-12 Aralık veya ocak ayının son 2 haftası. Ama kesinlikle bir cuma öğleden sonrası.
Düğün: 15 kişinin davetli olduğu sahil kasabasında gerçekleşen sakin, sıcak ve samimi bir düğün...
Hayalindeki balayı: ıtalyan tarzı evlerde şampanyalı brunchla geçirilen bir balayı Terazi kadınına göredir.
Düğün hediyesi: Çiçek veya kartpostal gönderin. Hediye yerine bağışta bulunabilir ve bunun bilmesini sağlayabilirsiniz.
Eş olarak Terazi: Terazi kadını bir kere sizinle ilgilenmeye karar verdiyse, hak ettiğinizden daha nazik olur. Evin bütçesi ve paranın nasıl kazanıldığıyla ilgilenmez.
Sizi ne bekliyor? Terazi kadını dengeli ve geçilmesi kolay bir yapıya sahiptir. Rüyalarınızdaki gibi bir evliliğe hazır olun. Size düşen sadece rüyanızda neler gördüğünüzü hatırlamak...

alıntı: beyaz butik

sulfat ve nihalll sizler için ekledimmm belki tutuyodurrrrrrr yazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…