Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

heee hatırladımm onu bu düğün içinmi almıştın :) eğer saçını falan sade birşeyler yaptıracaksan göz altına simli yeşil kalem çektirsen yeter gibi, ama biraz gözterişli olsun diyosan göz kapaklarını yeşil başlayıp bronza döncek şekilde far sürdürebilirsin.. ama göz çok iddialı olursaa rujsuz olmaz..

yess canımm bu düğün içindii

göz makyajı iddalı ise parlatıcı yeter gibime gelioo

birde renkli ruj sürersem palyoço gibii olurum rengarennkk

hahahaa bide seda sayan hoşuma gitti :))))))

ya aslında benim böyle makyajlarla pek aram yoktur, hemde aşkım far pek sevmiyo sürmemide istemiyo o yüzden belli belirsiz kullanırım ben hep, kalem çekerim sadece :) sen diyince bakındım bi ntten bunlar hoşuma gitti işte :)

parlatıcı renkli parlatıcımı şeffafmı? ben şefaf diye düşünerek yazdım onu :) bak mesela seda sayana dudaklar şeffaf olsa alt kısım çok soluk kalırdı, ama dudağındakinin rengi çok hoş çok uyumlu olmuş herşeyi

Pashi bence gözlerini ortaya çıkaracak iddialı bi göz makyajı olsun. Ben çok severim göz makyajını

Pashi bence gözlerini ortaya çıkaracak iddialı bi göz makyajı olsun. Ben çok severim göz makyajını

kahveli ve bakır tonlarıı olcak gibii sulfattt

biraz doğal seviorumm ben

tabi 15: 00 da yaptırcam

düğün 19: 30 da

ne kadarı kalır bilmiorum canımm

Pashminamm yeşil ve dore tonları güzel olur kanımcaaa opuyorumnanaktan

kızlar ben az sonra gelıomm gıdenler olursa optum onları

Yaw yakın zamanda grip olcağım görünüyor. Çünkü kociş grip olmuş hasta, bana da bulaşır. Bünyem çok hassas çünkü hemen hasta oluyorum

kızlar ben az sonra gelıomm gıdenler olursa optum onları
Kızz nihall okudumm msndeki iletini detayları bekliyorumm :umursamaz:
Yaw yakın zamanda grip olcağım görünüyor. Çünkü kociş grip olmuş hasta, bana da bulaşır. Bünyem çok hassas çünkü hemen hasta oluyorum

off off :sinifsinif: Koçişten uzak durr olmadıı maskee tak evdee kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsunn bu arada koçişinee :gitme:

Benim koçiştee maça gitti keyif yapıyomm

İyisi mi yataktan kovayım ben onu bugün kaydirigubbakcemile3 Teşekkür ederim canımcım yaaa.

Kaç gündür çok yoğun kociş. 9. sınıflara geometri dersi konmuş. Bi arkadaşıyla kitap yazıyolar şimdi top yayıncılıktan çıkcak. Herif uyumuyor kaç günlerdir. Ptesi annem de kalcam ben kaydirigubbakcemile2 Yatağımda uyucam :sm_cool: Hiç eve gelmicek ptesi yayınevinde son düzeltmeleri yapcaklar salı kitabı teslim etcekler baskı için

Ohhh keyif yap bakalım sen de, arada sakinlik iyi oluyor yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…