Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ben bugün bunları aldım.diğer sayfaya yükledim ama gören olmadı herhalde.........

Songacım ve eccu iyi günlerde kullanın, bende biraz sonra buraya havlularımı ekliycem şimdii songabakalım beğeniceksmisin?? Sende de sanırım havlu takıntısı var benim gibi değişik değişik almyı çok seviyorum hepsi benim olsunnnnnnn kaydirigubbakcemile3

Kızlar koçtaş tan aldım hiçbişey alamazsam havlu kapıp geliorum eve bende tanesi 14 ytl :teytey:

Eklentiler

• $DSCN3935.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSCN3936.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar koçtaş tan aldım hiçbişey alamazsam havlu kapıp geliorum eve bende tanesi 14 ytl :teytey:

beyıldımmmmmmmmmmmmmm.öldümmmmmmmmmm.bittimmmmmmmmm.delikafaduldensüperler yaaa.ama benim aldığımdan neden almadın hihoyyyt. güle güle kullan arkadaşım

kızlar ben bugün bunları aldım.diğer sayfaya yükledim ama gören olmadı herhalde.........

Canım iyi günlerde kullan..Fakirin süpürgesini kaça aldın ? Birde denedinmi nasıl kalitesi bende bundan almayı düşünüyorum..

Hepsi çok güzeller :1rolleyes: Ama neden bu kadar pahalı ki..?Acaba işlemesi olduğu içinmi bide çok pofuduk görünüyor :asigim:

kızlar evportun internet sitesinden almak istediklerimi ekliyorum..daha ucuzunu aldım bunlar pahalı diyen varsa söylesin.sipariş vereceğim de.

burçlu çay tabakları tanesi 1.75

porselen tuz kabı 6.75

bambu kesme tahtası 5.90

ekmek kesme tahtası 7.90

4lü baharatlık 26.90

çay şeker kahve kabı 34.90

hepside cok güzel böcügüm güle güle kullan güzel günlerde inş :jeyyar:

annen birgün harbi yolcak senı yaa :roflol:
sakla sakla görmesin ama yerimseniben

beyıldımmmmmmmmmmmmmm.öldümmmmmmmmmm.bittimmmmmmmmm.delikafaduldensüperler yaaa.ama benim aldığımdan neden almadın hihoyyyt. güle güle kullan arkadaşım

Kuşum senin aldığından alıcaktım ama önce beyazları tamamlamak istedim ve banyom pembe kalebodurlu olunca beyazlar şık durcak gibi sanki. 6 tane beyaz olsun 6 da renklilerinden alıcam kahveli taşlı yani seninkinden onlarda da gözümvarr hihoyyyt

teşekkür ederim arkadaşım.her iki ürünü de bu sitedeki fikirlere ,görüşlere, yorumlara dayanarak aldım.fakirin süpürgesini çok met eden arkadaş oldu.ona dayanaraktan aldım.90 tl ye aldım canım.açmayı denedim ama çok teferruatlı yerleştirmişler kutuya o yüzden açamadım yani deneyemedim canım.doğruca çeyizime kaldırdım :dance: ama şundan eminimki kim kullanıyorsa herkes memnun hiç şikayet yok

Hepsi çok güzeller :1rolleyes: Ama neden bu kadar pahalı ki..?Acaba işlemesi olduğu içinmi bide çok pofuduk görünüyor :asigim:[/QUOTE]

Tatlım bambu liflerinden olduğu için pahalı :1closedeyes:

tamam kuşum.bu arada ben tüm havlularımıbeyaz renk almayı düşünüyorum.renklilerin yıkaması zor oluyor çünkü.herşeylede atıp yıkayamazsın havluları o yüzden beyaz baz olmalı üzerinde desenler olmalı.sanada fikir vereyim dedim şekerim hihoyyyt

Hımm anladım a.s O zaman bende alayım.Büyük süpürgeleri kullanmayı hiç sevmiyorum Çok üzgünüm çoook Verdiğin bilgiler için saol a.s.
Hepsi çok güzeller :1rolleyes: Ama neden bu kadar pahalı ki..?Acaba işlemesi olduğu içinmi bide çok pofuduk görünüyor :asigim:

Tatlım bambu liflerinden olduğu için pahalı :1closedeyes:[/QUOTE]
Uuu ondan demek.Bende alim o zaman.Eksik kalmayayım kaydirigubbakcemile3

Uuu ondan demek.Bende alim o zaman.Eksik kalmayayım kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

evet canım almanı öneriyorum.gözün kapalı al bence çünkü çok araştırdım ben.hayvan kıllarını falan bile alıyomuş.o kadar güçlü yani gamyoncuiremsu

Walla hepsi zevkli seçimler.Gayet hoş yerimseniben Çay tabaklarında fiyatı gayet uygun bence :lepi:

İyi geceler herkese kaydirigubbakcemile2

benim bi sorum varda, yeni evliler başlığınada sordum ama burayada sorup fikrinizi alayım dedim, zaten neredeyse sürekli takip ettiğim tek başlık burası :1hug:

Abim görücü usulüyle bi kızla görüştü, geçen gün istendi falan filan bikaç haftaya nişan falan olacak işte.. ama bu arada evlenme teklif etmesi gerekir mi diye düşünüyo? çevremizde görücü usulü olmadığı için birşey diyemedik, fikri olan varmı bu konuda? :uhm:

Canım bence evlenme teklifi etmesine gerek yok.Çünkü kız istenmiş iş ciddiye binmiş artık.Kızda istemeseydi aileside kabul etmezdi diye düşünüyorum.Bu saatten sonra benimle evlenirmisin dese ne fark edicek ki kaydirigubbakcemile3 Bence gerek yok.Nacizane fikrim yerimseniben Herşeyin haklarında hayırlısı olsun.Mutluluklar..sengözlerimebaksanab

Aminn cümlemizin inşallah :Saruboceq:

ya şimdi bunlar bi sefer olcak şeyler, olmazsa kızın içinde uhde falan kalmasın sonra.. ama abestte kaçarmı diye düşünüyoruz.. amaan zor işler be yaa :-tatlicadiarzu-

ben dedim evlenme teklif edersen hayatın boyunca yapabileceğin en büyük jesti yaparsın :enbuyukkk: bakalım artık hayırlısı

görücü usülü olmuş artık niyet belli zaten evlilik için adım atılmış ama evlenme teklfinin başka bi yeri vardır bayanlarda. bence kızın içinde uhde kalmasın. abin hoş güzel bi teklif etsin ona.:asigim:
bu arada hayrlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…