Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

PAshmina canım sana özelden yazamadım profiline yazdım özelindeki yasağı kaldır anacım :))

evlenınce ahh ahh geçım derdı ıle uğrsırken nevresımı düşünmemız zor deıl mı

amann iyi madem yakının var mış kullanan, özdilek e bayıldım gerçekten şekerim yaa nekadara aldın peki?????

pashmına cnm sımdık hatrlamıyom faturası evde bakımm yazarım ptesı olur mu 100 tl dıe bılıyom ama tam hatrlamıyom

lepı ahh ahh nırde o gunler zengun goca benı ne etsın 1 gunde batar days ın gıbım:roflol:

niye nan netsinmiş netcek işte sevecek:asigim:

Son düzenleme:
ı geceler cnm ben cıkam evım cok uzak (üst kat)taşıt bulmak zor ıst trafığı:roflol:

ınş lepım

Kızlar lütfen bilen yardımcı olsun:)
Bende 2 uyku seti var, onların yorganları vardır, bu istikbalin yorganı dahamı kalın olur acaba? tekrardan böyle ayrıyetten yorgan almama gerek varmı? ne dersiniz?

böcük güle güle kullan inş. aldıklarını çok güzeller...
Selma bende istikbalin o yumuşacık yorganından aldım gecen gün..yorganım vardı ama o yumuşaklığına tav oldum ve aldım kullanmak için sabırsızlanıyorum :)

uğurum böcüğüm aldıkların çok güzel. mutlu günlerde yatasın yada yatasınız o güzelim nevresimlerin içerisinde:jeyyar:

Kızlar lütfen bilen yardımcı olsun:)
Bende 2 uyku seti var, onların yorganları vardır, bu istikbalin yorganı dahamı kalın olur acaba? tekrardan böyle ayrıyetten yorgan almama gerek varmı? ne dersiniz?

Benimde 2 uyku setim vardı ama lazım olur diye aldım hemde istikbal hemde ucuz delikafadulden al bence fırsatın varken

böcük... o siyah olanı özdilek dimi... uyku setimi yoksa nevresim takımımı? bende benzer siyahlı bir modele bayılıyorumda fiyatlrından haberim yok.. aldıklarını güle güle kullan canm...

bu arada kızlar istikbalin yastıklarıda çok güzel... bir senedir kullanıyorum kendime özel almıştım.. harika.. gerçi o ara bi tek yastığa 50 vermiştim ama değdi.. eğer yastık almak isterseniz tavsiye ederim...
ben bna özel bir yastık olmadan uyuyamıyorum kızlar çok mu takıntılıyım ya...

benim bi uyku setim var bi tane de öyle ucuza aldığım çift kişilk yorganım var. geçen gittim istikbale bir tek bir çift kişilk aldım . yorgan olayını abartmaya gerek yok dedim kendimden pay biçtim habire yorgan değişmiyorum yani kendime iki tane misafire de bir tek bir çift kişilik iki tane oldu. E yeter yorgancı açmicam eve bir de bunları koyacak yer gerek

aaa canı o senmiydin allahım 2 gündür kimdi sipariş veren diye düşünüp duruyorum yahu...:roflol: ay demek çok güzell.. denedin mi test ettin mi?? birde taksitlemi aldın canıM? çünkü ben kargo dahil fiyatı 88 görünüyordu???
ay hemen bende almalıyım.. :1hug: beğenmöene çok sevindim Şeniz

yeri dert etme lepicim, biz bi tane yün yorgan bi tane yün yastık birde battaniyeyi şu vakumlu torbalar varya onunla kaldırdık gardrobun üst rafına, yerden baya tasarruf etti.. ki yüm yorgan fazla sıkışmıyo, istikbalin yorganlarını sıkıştırırsan daha da ince olur hihoyyyt pazartesi inşallah bende alıcam da o şekilde kaldırıp saklamayı düşünüyorum, hem içine hiçbirşey girmiyomuş temz temiz beklesin yorganlar beni :sm_cool:

bu arada bu forumun bir yerlerinde okumuştum, bu vakumlu torbaların aynı işini çöp torbalarıda yapıyomuş diye, çöp torbasına koyup eşyaları elektrikli süpürgeyle çekiyolarmış vakumlanıyomuş.. ama denemedim -tatlicadiarzu-

çeyiz işiyle alakam yok, fakat güzel bir alışveriş katalağu oluyor burada sayenzide. hepinize, aldıklarınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim a.s

bu mesajı okuyunca uyarmayı borç bildim. vakumlu torbalardan almadan önce referans almanızı öneririm. bizim aldıklarımız iğrenç kokutmuştu yorganları. misafir geldiğinde bir çıkarmış, odayı plastik kokusu kaplamıştı. bir daha alırsam, kullanan arkadaşlara nereden aldıklarını, hangi marka olduğunu sorup alırım.

çöp torbası yöntemi denenebilir aslında CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…