pashmına cnm benım ablam kullandı cok memnun hepsının tek tek actırıp baktım bılıyon ellemeden almam:jeyyar: cok hoş yumasacıktı özdılek hıc almadım zaten o sıyahlı yanı özdılek olan saten yakından o kadar harıkakı o sarı halkalar parlak gold rengı
evlenınce ahh ahh geçım derdı ıle uğrsırken nevresımı düşünmemız zor deıl mı
PAshmina canım sana özelden yazamadım profiline yazdım özelindeki yasağı kaldır anacım :))
pashmına cnm sımdık hatrlamıyom faturası evde bakımm yazarım ptesı olur mu 100 tl dıe bılıyom ama tam hatrlamıyom
lepı ahh ahh nırde o gunler zengun goca benı ne etsın 1 gunde batar days ın gıbım:roflol:
pashmına cnm sımdık hatrlamıyom faturası evde bakımm yazarım ptesı olur mu 100 tl dıe bılıyom ama tam hatrlamıyom
lepı ahh ahh nırde o gunler zengun goca benı ne etsın 1 gunde batar days ın gıbım:roflol:
kızlar istikbal yorganda kampanya varmıs tek kişilik yorgan 29 TL çift kişiliğide 39 TL ( Naturel Comfort Yorgan )Kalitesi gayet tatminkar. Düz renkti kirli beyaz gibi bir rengi var.
[img=http://img10.imageshack.us/img10/1743/naturelyorgan1.th.jpg]
Kızlar lütfen bilen yardımcı olsun:)
Bende 2 uyku seti var, onların yorganları vardır, bu istikbalin yorganı dahamı kalın olur acaba? tekrardan böyle ayrıyetten yorgan almama gerek varmı? ne dersiniz?
burcuözge hani şu bahsettiğimiz şef tony bıçakları varya hani demiştim toplu shoplu :) bi site var diye ordan sipariş verdim çarşamba akşamı.
bugün elime geçti gerçekten de çok hoş görünüyorlar.çok güzel ve keskin..kargo dahil 92 ytlye geldi.tavsiye ederim kızlar.
benim bi uyku setim var bi tane de öyle ucuza aldığım çift kişilk yorganım var. geçen gittim istikbale bir tek bir çift kişilk aldım . yorgan olayını abartmaya gerek yok dedim kendimden pay biçtim habire yorgan değişmiyorum yani kendime iki tane misafire de bir tek bir çift kişilik iki tane oldu. E yeter yorgancı açmicam eve bir de bunları koyacak yer gerek
sağol buketcimmm umarım bulursunn ben bayağı bi zorlandım -tatlicadiarzu-
dimples elbisen çok güzel...
teşekkür ederim cnm
aldıklarını güle güle kullan cnm
böcükcüm iyi günlerde kocişinle eskit inşallahkaydirigubbakcemile2
tesekkürler dimples...
böcük sana da güle güle kullanmak nasip etsin cnm...
yeri dert etme lepicim, biz bi tane yün yorgan bi tane yün yastık birde battaniyeyi şu vakumlu torbalar varya onunla kaldırdık gardrobun üst rafına, yerden baya tasarruf etti.. ki yüm yorgan fazla sıkışmıyo, istikbalin yorganlarını sıkıştırırsan daha da ince olur hihoyyyt pazartesi inşallah bende alıcam da o şekilde kaldırıp saklamayı düşünüyorum, hem içine hiçbirşey girmiyomuş temz temiz beklesin yorganlar beni :sm_cool:
bu arada bu forumun bir yerlerinde okumuştum, bu vakumlu torbaların aynı işini çöp torbalarıda yapıyomuş diye, çöp torbasına koyup eşyaları elektrikli süpürgeyle çekiyolarmış vakumlanıyomuş.. ama denemedim -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?