yeri dert etme lepicim, biz bi tane yün yorgan bi tane yün yastık birde battaniyeyi şu vakumlu torbalar varya onunla kaldırdık gardrobun üst rafına, yerden baya tasarruf etti.. ki yüm yorgan fazla sıkışmıyo, istikbalin yorganlarını sıkıştırırsan daha da ince olur hihoyyyt pazartesi inşallah bende alıcam da o şekilde kaldırıp saklamayı düşünüyorum, hem içine hiçbirşey girmiyomuş temz temiz beklesin yorganlar beni :sm_cool:
bu arada bu forumun bir yerlerinde okumuştum, bu vakumlu torbaların aynı işini çöp torbalarıda yapıyomuş diye, çöp torbasına koyup eşyaları elektrikli süpürgeyle çekiyolarmış vakumlanıyomuş.. ama denemedim -tatlicadiarzu-
çeyiz işiyle alakam yok, fakat güzel bir alışveriş katalağu oluyor burada sayenzide. hepinize, aldıklarınızı iyi günlerde kullanmanızı dilerim
bu mesajı okuyunca uyarmayı borç bildim. vakumlu torbalardan almadan önce referans almanızı öneririm. bizim aldıklarımız iğrenç kokutmuştu yorganları. misafir geldiğinde bir çıkarmış, odayı plastik kokusu kaplamıştı. bir daha alırsam, kullanan arkadaşlara nereden aldıklarını, hangi marka olduğunu sorup alırım.
çöp torbası yöntemi denenebilir aslında CADIARZU
aaa canı o senmiydin allahım 2 gündür kimdi sipariş veren diye düşünüp duruyorum yahu...:roflol: ay demek çok güzell.. denedin mi test ettin mi?? birde taksitlemi aldın canıM? çünkü ben kargo dahil fiyatı 88 görünüyordu???
ay hemen bende almalıyım.. :1hug: beğenmöene çok sevindim Şeniz
evkurdan aldım 408 tl hepsı
sıyahlı olan saten
kızlar evport alışveriş merkezi varya onun internet sitesinde olan baharatlıklardan fln bugün bernardoda sordum en az 10 ytl fark var aralarında..ordan alışveriş yapanınız var mı?nedir fikriniz?
böcüğüm hayırlı olsun cnm çok güzeller hepsi Allah güzel günlerde kullanmanı nasip etsin kızlar bu arada daha burdaki topikde 800. sayfaya geldim 4 günde bu kadar okudum birde son sayfalara yetişmeye aldıklarınızdan fikir sahibi olmaya çalışırken birde yeni topikde resim koyuluyor ama orda cvp vermek yasakdı ama ben verdim yanlışlıkla ne olucak şimdi nereye yetişcez kızlar bence buraya koyun burdan yorumlarımızı yapalım tabi bu benim fikrim...
Canım Tekrar açıklama yapıyorum.yeni topic sadece resim eklemek ve bakmak için.oradan beğendiğin birşeyi özelden mesajla o kişiye rahatlıkla sorcaksın.bu kadar basit.tamam?umarım herkes için bu açıklama aydınlatıcı olmuştur.burada yüzlerce sayfa ve onlarca mesajın arasında çeyiz resmini, kime ait olduğunu veya nerde olduğunu bulmakta çok zorlandığım için öyle bir topic açtım.beğenmeyen elbet istediği yerden devam eder.ben kendim ve herkes adına iyi bir adım atmak çabasıyla bunu yaptım.ama pek anlaşılmadı
iyi hoş diyorsunda bu kadar emri baki gibi yazman bana göre hiç hoş değil mesala şu cümlen bu kadar basit.tamam? sonuçta ben burda yanlış yaptığımı dile getirdim aynı zmnda sanada özelden yazdım değilmi ... neyse herkes anlamıştır sonuçta embesil değiliz 40 kere anlaşılmıştır demezsin umarım yerimseniben
Kızlar ben nevresim piyasını pek fazla bilmiyorum bugünde birçok sorun oldu ve istediğim yerelere gidemedim ama burdaki bi arkadaş bi site ismi söledi sizce fiyatını nasıl sitede olduğu gibi yazıyorum
Fiyat 94.90 TL
Liste fiyatı 127.50 TL ~ Kazancınız 32.60 TL
Fiyat 69.90 TL
Liste fiyatı 115.85 TL ~ Kazancınız 45.95 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?