Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

vakumlu hurç var ama daha onları da kullanmadım valla kaldıracak bi yer olarak balkon kaldı bizde odalar dolu -tatlicadiarzu- ya aslında hepsi bahane ben çok eşya istemiyorum herşeyden bir iki tane yeter bana zaten yorganım olsa nolcak çeyizi taşırken onlara bir de dantelli nevresim geçirmek gerek ondan da olursa bir bilemedin iki tane olacak kaydirigubbakcemile3

hımm doğru yaa uzun süre kalcak o şekild eplastiğin içinde.. gerçi torbası kokmuyodu ama havasız kalınca içindekiler kokarmı acaba fisfisfis

biraz dursunda bi açıp bakayım en iyisi, pazardan almıştık biz :jeyyar:

slm kızlar
aksamyıldızı cnm o saten pamuk nevresım takımı ozdılek 115 tl ama hepsı toplam 498tl tuttu 403 tl ye aldım yanı ındrımlı olarak. ve yakından cok hoş vışne rengıde vardı almadım cunku cekıcı gelmedı sıyahlı daha hoştu gold rengı yuvarlak halkalar sımlı falan cok guzel

burcum yok cnm daha sarevden de alcam ama ancak yaza artık ama nasıl rahtladım bılemezsın gece cok rahat uydum hepsını beğendım deıl mı
aslında o kalplının beyaz ağırlıklı olanıda vardı ama taçın beyazlısını aldım bunun bu rengını sectım beğenmene cok sevındım tatlım

herkese tşk ederım

şimdık arkdasıma geldım neden mı
carsamba bunları evkurdan alcam eve nasıl sokarım dıe düşünrkn arkadasıma dedım sıze bırakım caktrmadan ben odama sokmam lazım:roflol: annem görmesın oyar bnı bu sefer

evet çok güzel hatta annem ilk sipariş verdiğimde söylenmişti ama şimdi kendisi de alcakmışdelikafadulden
4 ay taksitle aldım 92 ye fln denk geldi.

kızlar evport alışveriş merkezi varya onun internet sitesinde olan baharatlıklardan fln bugün bernardoda sordum en az 10 ytl fark var aralarında..ordan alışveriş yapanınız var mı?nedir fikriniz?

evkurdan aldım 408 tl hepsı
sıyahlı olan saten

böcüğüm hayırlı olsun cnm çok güzeller hepsi Allah güzel günlerde kullanmanı nasip etsin kızlar bu arada daha burdaki topikde 800. sayfaya geldim 4 günde bu kadar okudum birde son sayfalara yetişmeye aldıklarınızdan fikir sahibi olmaya çalışırken birde yeni topikde resim koyuluyor ama orda cvp vermek yasakdı ama ben verdim yanlışlıkla ne olucak şimdi nereye yetişcez kızlar bence buraya koyun burdan yorumlarımızı yapalım tabi bu benim fikrim...

kızlar evport alışveriş merkezi varya onun internet sitesinde olan baharatlıklardan fln bugün bernardoda sordum en az 10 ytl fark var aralarında..ordan alışveriş yapanınız var mı?nedir fikriniz?

güzelim bernardo pahalı. sürahi aldım züccaciyeden 15 tl.bernardoda aynısı 28 tl. baharatlık almıştım 3lü ben 35 e aldım bernardoda 48 tl.

Canım Tekrar açıklama yapıyorum.yeni topic sadece resim eklemek ve bakmak için.oradan beğendiğin birşeyi özelden mesajla o kişiye rahatlıkla sorcaksın.bu kadar basit.tamam?umarım herkes için bu açıklama aydınlatıcı olmuştur.burada yüzlerce sayfa ve onlarca mesajın arasında çeyiz resmini, kime ait olduğunu veya nerde olduğunu bulmakta çok zorlandığım için öyle bir topic açtım.beğenmeyen elbet istediği yerden devam eder.ben kendim ve herkes adına iyi bir adım atmak çabasıyla bunu yaptım.ama pek anlaşılmadı

iyi hoş diyorsunda bu kadar emri baki gibi yazman bana göre hiç hoş değil mesala şu cümlen bu kadar basit.tamam? sonuçta ben burda yanlış yaptığımı dile getirdim aynı zmnda sanada özelden yazdım değilmi ... neyse herkes anlamıştır sonuçta embesil değiliz 40 kere anlaşılmıştır demezsin umarım yerimseniben

Herkes tanır beni burda.kimseye emrivaki yapacak bir insan deilim.bende sana özelden yazdım hatta repinden de bakabilirsin canım.biraz daha yumşak bakarsan anlarsın beni sengözlerimebaksanab

Kızlar ben nevresim piyasını pek fazla bilmiyorum bugünde birçok sorun oldu ve istediğim yerelere gidemedim ama burdaki bi arkadaş bi site ismi söledi sizce fiyatını nasıl sitede olduğu gibi yazıyorum

Fiyat 94.90 TL
Liste fiyatı 127.50 TL ~ Kazancınız 32.60 TL

Fiyat 69.90 TL
Liste fiyatı 115.85 TL ~ Kazancınız 45.95 TL

bunların markası neymiş cnm?taç özdilek falan da bu cıvarda fiyatı...

kızlar ben bugün bunları aldım.diğer sayfaya yükledim ama gören olmadı herhalde.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…