ben sevgilimle deilimmm olamıyorumm off ama off
ama yarın olcaksın ya canım bak bana :sinifsinif:
aman ya saglıklı olsunlarda varsın olsun görmeyelim :asigim: evlenelim bunun acısın cıkarırız elbette delikafadulden
evet cnm haklısınnn..
ozaman halıme sukredıyım :Saruboceq:
evlenme konusunda bende 1 adım gerı attım suann
herseyin hayırlısı olsun canım, sen biraz geri dur bak gör Faruk bu sefer can atacak evlenelim diye zemuszemus
OLE YAPTIM CNM BENIM DUSUNMEM GEREKEN SEYLERDE VAR.neyse ya kısmet bu ıslerr olursa olurr ..ama faruk can atmazz o konuda emınım :):):):)
hic belli olmaz kuzum, bak benim askımda hep erken erken derdi 4 sene sonra birden patladı hemen söz nisan 2 ay sonrada nikah yaptık :roflol: ama isimize yaramadı tabi dügün olmayınca bi onu beceremedik daha, ah su parasızlık ne kötü bisey ya neyseki isleri düzeliyor yavas yavas umutlanmaya basladık dügün icin opuyorumnanaktan
valla ben diilim:)Amin bitanem :Saruboceq:
topic bombos herkes kocisiyle sevgilisiyle kesin :gitme:
off off kahvaltı demeyin banaSelamlar güzel hatunlar opuyorumnanaktan
Kociş dışarı çıktı 1 saatliğine ben de hemen buraya kaydirigubbakcemile3
Zaten bişeycik yazmamışsınız bugün, baharcım aldıklarının hepsi çok güzel, özellikle de gecelikler :jeyyar: İlgi alanıma girdiğinden en çok onlarla ilgileniyorum kaydirigubbakcemile3 İyi günlerde kullan
Kocişin bugün izin günü, sabah erken kalkıp misafir için aldığım kahvaltı takımlarını çıkardım ve harika bi kahvaltı sofrası hazırladım kocişime :asigim: Amma velakin unuttum foto çekmeyi :sm_confused:
Hayırlısı olsun Nihalim :1hug:
Yelizcim okudum ya, yine üzülmüssün sen, valla en dogrusu ordan cıkıp yeni bi is araman canım bak üzüntüden miden agrıyor hastalanıyorsun, degermi hic canım ya :çok üzgünüm:
hiç değmio canım
biraz değdiğini görsem sorun yok ama değmio
hahahhahaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaa
ben yarın yokuummmm düğüne gidiyorumm eltim oluyo hahahah
çok heyecanlıyım ilk defa aşkımın akrabalarıyla tanışıcammmakannehir
dua edin kızlar banaaa
hadi hayırlısı olsun canım, güzel geçer inş. :)
papişş inş. düğün güzel geçer canımmmm
bütün gün canım çıktı gezmektennn acaip yorulduk aşkımla
almak istediklerimizi alamadık gene kararımız çok değişio kızlar yaaa
böyle olan varmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?