Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben sevgilimle deilimmm olamıyorumm off ama off

ama yarın olcaksın ya canım bak bana :sinifsinif:
aman ya saglıklı olsunlarda varsın olsun görmeyelim :asigim: evlenelim bunun acısın cıkarırız elbette delikafadulden

ama yarın olcaksın ya canım bak bana :sinifsinif:
aman ya saglıklı olsunlarda varsın olsun görmeyelim :asigim: evlenelim bunun acısın cıkarırız elbette delikafadulden

evet cnm haklısınnn..
ozaman halıme sukredıyım :Saruboceq:
evlenme konusunda bende 1 adım gerı attım suann

evet cnm haklısınnn..
ozaman halıme sukredıyım :Saruboceq:
evlenme konusunda bende 1 adım gerı attım suann

herseyin hayırlısı olsun canım, sen biraz geri dur bak gör Faruk bu sefer can atacak evlenelim diye zemuszemus

herseyin hayırlısı olsun canım, sen biraz geri dur bak gör Faruk bu sefer can atacak evlenelim diye zemuszemus

OLE YAPTIM CNM BENIM DUSUNMEM GEREKEN SEYLERDE VAR.neyse ya kısmet bu ıslerr olursa olurr ..ama faruk can atmazz o konuda emınım :):):):)

OLE YAPTIM CNM BENIM DUSUNMEM GEREKEN SEYLERDE VAR.neyse ya kısmet bu ıslerr olursa olurr ..ama faruk can atmazz o konuda emınım :):):):)

hic belli olmaz kuzum, bak benim askımda hep erken erken derdi 4 sene sonra birden patladı hemen söz nisan 2 ay sonrada nikah yaptık :roflol: ama isimize yaramadı tabi dügün olmayınca bi onu beceremedik daha, ah su parasızlık ne kötü bisey ya neyseki isleri düzeliyor yavas yavas umutlanmaya basladık dügün icin opuyorumnanaktan

oda işlerden dolayıı cekımser zaten cnmm ıslerı pek ıı gıtmıoo
beklıycem en azından soru ısaretlerımı netlestırırımm

Amin bitanem :Saruboceq:
topic bombos herkes kocisiyle sevgilisiyle kesin :gitme:
valla ben diilim:)

off off kahvaltı demeyin bana
bende dün gece ne hayaller kurmuştum sabah kahvaltı hazırlıycam die ama nese

Hayırlısı olsun Nihalim :1hug:
Yelizcim okudum ya, yine üzülmüssün sen, valla en dogrusu ordan cıkıp yeni bi is araman canım bak üzüntüden miden agrıyor hastalanıyorsun, degermi hic canım ya :çok üzgünüm:

pıtırım ben sevgılımden ıstedıgım seylerı goremıyorumm o yuzden takma oluruna bırak artık yaa

hiç değmio canım
biraz değdiğini görsem sorun yok ama değmio

Üzülüyorum bu haline kuzum ya, yazık ediyorsun kendine gercekten, hersey o degil inan bana biraz kafanı baska degisik seylere versen degisik yerlerde bulunsan hic düsünmezsin onu bile, sonucta düsünülcek yanıda kalmamıs sana yararı olcagına zararı oluyor. Kendine yazık etme, gencligini doya doya yasa bitanem :teselli:

ben yarın yokuummmm düğüne gidiyorumm eltim oluyo hahahah

çok heyecanlıyım ilk defa aşkımın akrabalarıyla tanışıcammm akannehir

dua edin kızlar banaaa

ben yarın yokuummmm düğüne gidiyorumm eltim oluyo hahahah

çok heyecanlıyım ilk defa aşkımın akrabalarıyla tanışıcammm akannehir

dua edin kızlar banaaa

hadi hayırlısı olsun canım, güzel geçer inş. :)

papişş inş. düğün güzel geçer canımmmm

bütün gün canım çıktı gezmektennn acaip yorulduk aşkımla

almak istediklerimizi alamadık gene kararımız çok değişio kızlar yaaa

böyle olan varmı???

hadi hayırlısı olsun canım, güzel geçer inş. :)

çok sağoll :) inşallahhh :Saruboceq:

inşallaahhh.. ne almayı planlıyosunuz şu anda yani ne baktınız :) iyi seninki sıkılmadan geziyo yaa benimki çabuk sıkılır bişeylere bakmaktan.. hoş şu anda bişi yok ortada ondanda sıkılıyo olabilir ama sanmam ben aşkımla öyle dükkan dükkan gezebileceğimizi :)

papiicim şimciikk beyaz eşya bakıoz da her an model değişioo anasını satayımm kaç aydır alamaıozz

benimki sıkılmadı bugün hiç sadece züccaciye ve çamaşır alırken sen gelme dedim dükkanların başında bir erkek ordusu bekliodu onlarla bırkatımmm öyle olunca sıkılmıo

çünkü tüm gün beraberdiik

ikea yaya falan gittik acayip kalabalıktıı bunaldık ikimizde

bide çok gezdiğimiz için kafamız kaldrmaadıı yorulduukk

elimiz boş döndükkk paramız cebimizde kaldı gene alamadık gene alamadıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…