Tanışş bakalıımmm :sinifsinif:ben yarın yokuummmm düğüne gidiyorumm eltim oluyo hahahah
çok heyecanlıyım ilk defa aşkımın akrabalarıyla tanışıcammmakannehir
dua edin kızlar banaaa
Öff sankim kendimi görür oldum birdenn kaydirigubbakcemile3papiicim şimciikk beyaz eşya bakıoz da her an model değişioo anasını satayımm kaç aydır alamaıozz
benimki sıkılmadı bugün hiç sadece züccaciye ve çamaşır alırken sen gelme dedim dükkanların başında bir erkek ordusu bekliodu onlarla bırkatımmm öyle olunca sıkılmıo
çünkü tüm gün beraberdiik
ikea yaya falan gittik acayip kalabalıktıı bunaldık ikimizde
bide çok gezdiğimiz için kafamız kaldrmaadıı yorulduukk
elimiz boş döndükkk paramız cebimizde kaldı gene alamadık gene alamadıkkk
Papi herşey çok güzel geçsin inş. İyi eğlenceler ve bol şanslar opuyorumnanaktan
Paşhi aaahhh bu söylediğin durumu zamanında öle çok yaşadık ki, benim yüzümden :kedi: Bi mutfak masası almaya 3 defa gitmiştik yaaa her seferinde fikir değiştirdiğim için. Kocişin de sinirleri tepesine çıkardı ve hep tartışma kaydirigubbakcemile3
Bu arada tchibonun iz bırakmayan mandallarını kim sormuştu bilmiyorum kullandım ve iz bırakıyor :umursamaz:
Bir de ikeadan 2 li kesme tahtası almıştım geçenlerde eklemiştim de, hiç beğenmedim.Resmen tahta :sinifsinif: Her tarafından tahta parçaları kalktı, dandik bişeymiş almayın
Hemşoo verdiğin tatlıyı dün yaptımm benim un gibi elenmiş bisküviler hep dökülüyoo :sinifsinif:
Bi türlüü üstündee durmadııı herşeyi dediğin gibi yaptım halbukii :gitme:
kaydirigubbakcemile3 İyice dondu mu yani kesilcek kıvama geldi mi? Arada bikaç tane çıkıyor benim de öle, tepsiden alıyorum üstüne serpiyorum. Hepsi mi öyle oldu ve tadı nasıldı CADIARZU
Canım sıkkınn yaaa :gitme:
Sulfatımm canimm, evini tekrar inceledim az önce de maşallahhhankastrelerin hangi markaydı güzelim, bugünlerde araştırma aşamasındayız da, memnunmusun birde ?
Bi gece bekledi canım bende dolabın sıfır derece bölmesine koydum ama dökülüyoo :sinifsinif:
Tadı güzel ama bana biraz şekerli geldi bende 1,5 su bardağı şeker koydumm CADIARZU
Nerede hata yaptım kii CADIARZU
Abuk sabuk insanların laflarıyla canımı sıkıyoruummm ondann :mymeka:Neden eticinimmm?? opuyorumnanaktan
Teşekkürler canımmm Şeniz Beyazeşyalarımın yani inoxlarımın tamamı siemens. Hepsinden de memnunum canım
Alla alla CADIARZU Ben bigün resimli eklim de herşeyi tam yapmışsın zaten nedenki acaba yaaaa. Hangi bisküviyi kullandın
Abuk sabuk insanların laflarıyla canımı sıkıyoruummm ondann :mymeka:
Ekle hemşom yerimseniben Etinin petibörünü kullandım..
ayy keşke ben de dahil olsaydım da, burcuşimle eşleşseydimopuyorumnanaktan ama maalesef gazlı garu çekilişe girmedi edacuumm ..burcu daha dün sana zaafım var dedim
ama snaırım gazlı garu gazwoman sneinki
hayırdır canım? önemli bişey yoktur inş?Canım sıkkınn yaaa :gitme:
Gene biri bişi demiş benim canım arkadaşıma boşver, takmaaaaa opuyorumnanaktan
Evett ben boşvermeye çalışıyorumm ama bazende insanlara hadlerini bildirmek lazımmlmaz:
Soğuk nevalee olucamm olacağıı buu :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?