Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Papi herşey çok güzel geçsin inş. ıyi eğlenceler ve bol şanslar opuyorumnanaktan

Paşhi aaahhh bu söylediğin durumu zamanında öle çok yaşadık ki, benim yüzümden :kedi: Bi mutfak masası almaya 3 defa gitmiştik yaaa her seferinde fikir değiştirdiğim için. Kocişin de sinirleri tepesine çıkardı ve hep tartışma kaydirigubbakcemile3

Bu arada tchibonun iz bırakmayan mandallarını kim sormuştu bilmiyorum kullandım ve iz bırakıyor :umursamaz:

Bir de ikeadan 2 li kesme tahtası almıştım geçenlerde eklemiştim de, hiç beğenmedim.Resmen tahta :sinifsinif: Her tarafından tahta parçaları kalktı, dandik bişeymiş almayın

sulfat sormaa bana bırakıo sen nedersen nasıl istersen alıcam dioo ama karar veremiozz yaa

bi buzdolabı altı üstüü sanki bizle yaşıycakkk

ikadann ayna alıcaktım bende küçük geldi ölçülerimiz bişey almadan çıktık sonra

ben yarın yokuummmm düğüne gidiyorumm eltim oluyo hahahah

çok heyecanlıyım ilk defa aşkımın akrabalarıyla tanışıcammm akannehir

dua edin kızlar banaaa
Tanışş bakalıımmm :sinifsinif:
İnşallahh güzel geçer canımm :1hug:
Öff sankim kendimi görür oldum birdenn kaydirigubbakcemile3
Bu aşamalar illaki hep oluyorr CADIARZU

Bende soyacağından hiç memnun değilimm :sinifsinif:
Ama ben plastik kesme tahtasından almıştımm çokta memnunumm opuyorumnanaktan
Bide un eleme aletii çok işimee yarıyorr zemuszemus

Hemşoo verdiğin tatlıyı dün yaptımm benim un gibi elenmiş bisküviler hep dökülüyoo :sinifsinif:
Bi türlüü üstündee durmadııı herşeyi dediğin gibi yaptım halbukii :gitme:

Hemşoo verdiğin tatlıyı dün yaptımm benim un gibi elenmiş bisküviler hep dökülüyoo :sinifsinif:
Bi türlüü üstündee durmadııı herşeyi dediğin gibi yaptım halbukii :gitme:

kaydirigubbakcemile3 İyice dondu mu yani kesilcek kıvama geldi mi? Arada bikaç tane çıkıyor benim de öle, tepsiden alıyorum üstüne serpiyorum. Hepsi mi öyle oldu ve tadı nasıldı CADIARZU

Sulfatımm canimm, evini tekrar inceledim az önce de maşallahhh ankastrelerin hangi markaydı güzelim, bugünlerde araştırma aşamasındayız da, memnunmusun birde ?

kaydirigubbakcemile3 İyice dondu mu yani kesilcek kıvama geldi mi? Arada bikaç tane çıkıyor benim de öle, tepsiden alıyorum üstüne serpiyorum. Hepsi mi öyle oldu ve tadı nasıldı CADIARZU

Bi gece bekledi canım bende dolabın sıfır derece bölmesine koydum ama dökülüyoo :sinifsinif:

Tadı güzel ama bana biraz şekerli geldi bende 1,5 su bardağı şeker koydumm CADIARZU

Nerede hata yaptım kii CADIARZU

Sulfatımm canimm, evini tekrar inceledim az önce de maşallahhh ankastrelerin hangi markaydı güzelim, bugünlerde araştırma aşamasındayız da, memnunmusun birde ?

Teşekkürler canımmm Şeniz Beyazeşyalarımın yani inoxlarımın tamamı siemens. Hepsinden de memnunum canım

Alla alla CADIARZU Ben bigün resimli eklim de herşeyi tam yapmışsın zaten nedenki acaba yaaaa. Hangi bisküviyi kullandın

Neden eticinimmm?? opuyorumnanaktan
Abuk sabuk insanların laflarıyla canımı sıkıyoruummm ondann :mymeka:

Ekle hemşom yerimseniben Etinin petibörünü kullandım..

oku oku bitmiyo, 2 gündür maşallah ne yazmışsınız :)) dayanamadım arada yazayım dedim.. pıtır listeyi vermeden önceki yorumlarınızı okuyorum da eğlenceli oluyor bayaaa :))

burcu daha dün sana zaafım var dedim

ama snaırım gazlı garu gazwoman sneinki
ayy keşke ben de dahil olsaydım da, burcuşimle eşleşseydimopuyorumnanaktan ama maalesef gazlı garu çekilişe girmedi edacuumm ..

Canım sıkkınn yaaa :gitme:
hayırdır canım? önemli bişey yoktur inş?

cnmm kım nederse desın takma kafana anammm bızım hatunlar burda

betaa sen kendini züeceğine at topu başkasına karşı taraf düşünüp üzülsün birazz

takma bişeyyiiii

banada bayan no frost diolar deesinlerr napıımmm yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…