Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

betaa sen kendini züeceğine at topu başkasına karşı taraf düşünüp üzülsün birazz

takma bişeyyiiii

banada bayan no frost diolar deesinlerr napıımmm yaniii

bana esmanın kocısı buzdolabı dıooo :roflol:
ama ben buz dolabı deıllımm ona karsı oleyım sanırımm
askımın kankaları benı sıcak buluyoo bı ona soguk gelıom ıletısımden kaynaklanıyo sanırım
ama ılk ortama gırınce soguyumm sona alısınca cok sıcak kanlıyımdır

bende ilk başlarda aşkıma ve arkadaşlarına çok soğuk davranıodum tanımıodum çünküüü
bazen kızdırmak ini banada dio arada
ama kızmıorum artık hem eski günlerdeki soğukluğum kalmadığına inanıorummmmm

ay nihal oda seni kızdırmak için yapıodur bencee

keşke canım
saol canım bu akşam yine msj attım sora aradı oda dio üzüosun beni die e bende üzülüorum off allahım yardım et
hahahhahaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaa

ben yine de gizli kalma konusunda ısrarcı olabilerdim

ama böyle de iyi oldu

arsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

banaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ev al:bbo:
oha böcük olsa şimdi ayu derdi sana

ayy cnmm dogru demısler asma kulak onlara amannnnnn eskıdenmıs ole gelın ne gelınler varrr onlara olesı rastgelmemıs kıymetını bılsınlerr hep duyuyorum bayramda gecen gun evını temızlemeye gıtmedınmı elınden gelenı yapıosunn daha ne etceenn

pıtırım ben sevgılımden ıstedıgım seylerı goremıyorumm o yuzden takma oluruna bırak artık yaa

evet senin durum benimkine göre daha kötü
benimki sevgilim diil en azından
sevgilim olsa yine birazcıkta olsa değişio canım düzelio yani
ama hayırlısı olsun
bi akışına bırakabilsem bi bırakabilsem

cnm ama sımdı daha ıyıyız ama gerceekten ben ona rahat davranamıyorum yanıı soguk deyısınde haklıdırr bı cetın dıe ark var askımın onla daha cok sıcagımm gecen sacımı cektı cımcık attım bende askıma sıkayet ettımkaydirigubbakcemile3 ama ona karsı ole deılım olamıyorumm

kolay deıl cnm unutamazsın hemencık ama en azından o yokmus gıbı umursama ona bellı etmee ama uzuluyorumartık bız senle dert ortagı oldukk :teselli:

yok valla sınır koymakta haklısınn betamm

herkes bir değill hemm

aynı fabrikada imal edilmedinizzz gelinler olarakk

kocan bişey demekdikten sonra kafana göre takıll bencee

gerçi bişey desede ağzından girer burnundan çıkarsınn

yaaa

kızlar bide

hani kocalardan önce kayınvalideyi ele geçirmek gerekio diye düşünüorum benn

kaleyi o zman içten fethedioruz çünkü

yeri gelio oğullarına karşı kolluyolar bizlerii bende olduu daa

ben benimkinle kayınvalidem arasında bir seçim yaparsam kayınvalideyi savunuorumm

felaket dercede çaktırmaynn

İşte elalemin ağzı torba değilki büzesinn daha önce aynı şeyleri tekrar söyledi ve bu 2.
Eğer 3.yine duyarsam büyük müyük dinlemicemm lafımı sokucamm Çok üzgünüm çoook
Teyzedende laf sokmalarını duydumm
Demekkii kayınvalide hanımm söyleniyorr bizde başkalarından duyuyoruzz ççokk sinirlendimm çokk lmaz:

kolay deıl cnm unutamazsın hemencık ama en azından o yokmus gıbı umursama ona bellı etmee ama uzuluyorumartık bız senle dert ortagı oldukk :teselli:

işte olmuo olmuo olmuo konuşmıycam hiç bana kalsa ama iş işte bi konışmuom iki konuşmuom üçüncüde o da kızıo bu sefer sert konuşuo mecburen konuşucam işte olmuo

hehe bizimkinin annesiylede benim aram çok ii hatta oğlundan daha ii babasıylada öle
babası ben üzülmim die oğluna dükkana gelme dedi 2 gün düşünün yane
ama oğluyla bozuk onlarla ii olması bi işe yaramii

nihall 4 sene olmuş kuzumm

soğuk tutma bu kadar kendiniii

eğer bir problemm yoksa soğuksan o ayrı ama

sebep yoksa iyi değil söylliim canımmm

Gülsünüm bunlar demekki her birini gördüğünde söylicek. Sen kaç günde bi uğruyon onlara. Takma kafaya yaaa dicem ama, insanın canı sıkılıyor yine de. Kocan senin yanında olduktan sonra gerisi vız gelir zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…