betaa sen kendini züeceğine at topu başkasına karşı taraf düşünüp üzülsün birazz
takma bişeyyiiii
banada bayan no frost diolar deesinlerr napıımmm yaniii
bana esmanın kocısı buzdolabı dıooo :roflol:
ama ben buz dolabı deıllımm ona karsı oleyım sanırımm
askımın kankaları benı sıcak buluyoo bı ona soguk gelıom ıletısımden kaynaklanıyo sanırım
ama ılk ortama gırınce soguyumm sona alısınca cok sıcak kanlıyımdır
keşke canımoku oku bitmiyo, 2 gündür maşallah ne yazmışsınız :)) dayanamadım arada yazayım dedim.. pıtır listeyi vermeden önceki yorumlarınızı okuyorum da eğlenceli oluyor bayaaa :))
hehe
ayy keşke ben de dahil olsaydım da, burcuşimle eşleşseydimopuyorumnanaktan ama maalesef gazlı garu çekilişe girmedi edacuumm ..
hayırdır canım? önemli bişey yoktur inş?
saol canım bu akşam yine msj attım sora aradı oda dio üzüosun beni die e bende üzülüorum off allahım yardım etÜzülüyorum bu haline kuzum ya, yazık ediyorsun kendine gercekten, hersey o degil inan bana biraz kafanı baska degisik seylere versen degisik yerlerde bulunsan hic düsünmezsin onu bile, sonucta düsünülcek yanıda kalmamıs sana yararı olcagına zararı oluyor. Kendine yazık etme, gencligini doya doya yasa bitanem :teselli:
oha böcük olsa şimdi ayu derdi sanahahahhahaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaa
ben yine de gizli kalma konusunda ısrarcı olabilerdim
ama böyle de iyi oldu
arsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
banaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ev al:bbo:
pıtırım ben sevgılımden ıstedıgım seylerı goremıyorumm o yuzden takma oluruna bırak artık yaa
bende ilk başlarda aşkıma ve arkadaşlarına çok soğuk davranıodum tanımıodum çünküüü
bazen kızdırmak ini banada dio arada
ama kızmıorum artık hem eski günlerdeki soğukluğum kalmadığına inanıorummmmm
ay nihal oda seni kızdırmak için yapıodur bencee
evet senin durum benimkine göre daha kötü
benimki sevgilim diil en azından
sevgilim olsa yine birazcıkta olsa değişio canım düzelio yani
ama hayırlısı olsun
bi akışına bırakabilsem bi bırakabilsem
ayy cnmm dogru demısler asma kulak onlara amannnnnn eskıdenmıs ole gelın ne gelınler varrr onlara olesı rastgelmemıs kıymetını bılsınlerr hep duyuyorum bayramda gecen gun evını temızlemeye gıtmedınmı elınden gelenı yapıosunn daha ne etceenn
kolay deıl cnm unutamazsın hemencık ama en azından o yokmus gıbı umursama ona bellı etmee ama uzuluyorumartık bız senle dert ortagı oldukk :teselli:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
aha düğünü bı turlu netleşmeyen eda çıldırdı
hehe bizimkinin annesiylede benim aram çok ii hatta oğlundan daha ii babasıylada öleyok valla sınır koymakta haklısınn betamm
herkes bir değill hemm
aynı fabrikada imal edilmedinizzz gelinler olarakk
kocan bişey demekdikten sonra kafana göre takıll bencee
gerçi bişey desede ağzından girer burnundan çıkarsınn
yaaa
kızlar bide
hani kocalardan önce kayınvalideyi ele geçirmek gerekio diye düşünüorum benn
kaleyi o zman içten fethedioruz çünkü
yeri gelio oğullarına karşı kolluyolar bizlerii bende olduu daa
ben benimkinle kayınvalidem arasında bir seçim yaparsam kayınvalideyi savunuorumm
felaket dercede çaktırmaynn
sezel nıe msne gelmıon kusumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?