Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende yatsam ıı olcak sabah kalkıp hazırlancam askımaa gıdıp solee sarılıyım kocaman ozledımmm

nihal döneklik etme kızıoz biz onlara
bak beni istemedi beyefendi yarın yanında
:
kız hedıye alcakk banaa askım
alma ıstemıyoorum dedımm alıcamm dedı gerek yok dedım ıstersen kavga etmeyelım dedı ıı susuyorum dedım

Son düzenleme:
Nihal bebek takımı çok hoş fazla bile sen öğrencisin daha ... Hatıralar ise daha bi güzel pıtırıcığın dediği gibi iyi bak onlara... Ben çok fena giribim ya

bakmammı canlarım onlar benım gozmun nuruu daha neler var hepsını cekemedım bu yemek takımı annemın kac senelık takımıı

damlacım evet cnm ama cok sevıyorum bebısı ıcımden geldı ıns begenırler ben cok begenerek aldım

kızlarr ben cıkıyorum ve yatıorum askıtomma gıdıcemm

gunaydın kızlar
gecmisi okuyayım diyecegim ama hic vaktim yok; heemen biseyler atıstırıp temizlik yapacagım sonrada yarın aksama iki arkadasım gelecek biseyler hazırlamam gerekiyor

Selaaaaammm

Bugün pazar pek kimseler uğramaz buraya :umursamaz: Ben evimin fotolarını kaldırmak istiyorum ama pufi ve erva eklememi çok istiyordu. Erva yok ortalarda, pufi ne zaman döncek acaba? Sildikten sonra da onca fotoyu tekrar eklemem imkansız. Ne yapsam ki fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…