Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

slm kızlar ben geldim
ay 3te çıktım yatakta bugün
şimdi ayva rendeliycem annemden ayva reçeli istiodum sen hazırla ben pişireyim dedi
sorada kurabiye yapıcam canım istedi
hadi görüşürüz bakalım

kaldırma yaalmaz:

ben arada bakıyorum çok zevkli oluyor..zemuszemus

kaldırma yaalmaz:

ben arada bakıyorum çok zevkli oluyor..zemuszemus

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Alemsin başıyazmalım Şeniz, arada bakıyon heee. Şimdilik dursun bakalım şu iki kaçak da gelsin de kaydirigubbakcemile3

Eeee hani senin evin lmaz: Ben de senin evini bekliyorum

Yaaa herkesin kocişi yanındadır şimdi ne güzel, benimki pazar günler çalışıyor mafoldumben Gerçi öğlen yemek yemeye eve geliyor görüyorum zemuszemus

Ben de evi silip süpürmekle meşgulum, bir haftadır bişey yapmadım yaaa. Yarına da amcamların komşusu bi teyze gelcek akannehir 1 saat kalır en fazla yengemle beraber ama ne konuşcam ben teyzeyle fisfisfis Düğüne davet edilmişti gelememişti evine gitcem diye tutturmuş

Iyi pazarlar kızlar opuyorumnanaktan

sulfatcım bencede kaldırma, cok zevkli oluyor bakması yazmalımın da dedigi gibi zemuszemus

selam kızlarr

ayy bende sıkıldımm evdekös kös oturuyomm

tv ye takılıom

yanlız olunca yemek falan da istemior insannn

sulfatt iyi bare senin ki öğlen yemeğe geliomuşş

havadan sudan konuş geçiştir misafirlerini

Iyi pazarlar kızlar opuyorumnanaktan

sulfatcım bencede kaldırma, cok zevkli oluyor bakması yazmalımın da dedigi gibi zemuszemus

İyi bakalım şimdilik dursun
kaydirigubbakcemile3

Evet yalnızken bişey yiyemiyor insan, yaaa ben sabahları yalnız kahvaltı yapamıyorum canım hiç istemiyor. Alışmışım kalabalığa :çok üzgünüm: Öğlen filan bile yemediğim oluyor kociş gelene dek. Gören herkes insan evlenince kilo alır bu zayıflamış diyor :sinifsinif:

Kocişin pazar günleri evimize çok yakın 6-7 dk lık yürüyüş mesafesinde bi dershanede matematik kursu var. O nedenle öğlen geliyor 40 dk kalıyor. H.içi zaten okulda öğlen gelme şansı yok çok uzak çünkü :1no2:

Pashi, gecmise göz atarken gördüm, sana no frost mu diyorlar? Halt yemisler :mymeka:

Ben bi pazara gidip geleyim bari kocacık gelene kadar. Evde otur otur patladım akannehir Akşama canlanmaya başlar belki burası. Öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

haha merak etme benimde kocişim yok
ay ayva reçeli için ayvaları soydm rendeliodum ama kolum koptu son iki taneyi anneme havale ettim, sora kuravbiye yaptım resim eklerim,şimdi oturuom:)

kızlar ya çarşamba akşamı dayımın torununun doğumgünü varmış, ne hediye alıcam aklıma gelmio 5.sınıfa gidio erkek, bi kaç fikir versenize bana yaa?

pıtırr tabi kide kırtasiye malzemesiii

o yaşa göre kokoş kalemm, kitapp, ajanda gelince ne mutlu olurdummm

pıtırcık85 kurabiye güzel görünüyor canım istedi yaa

o masa örtüsünün aynısı bizdede varkaydirigubbakcemile3

Evet çoktandır var bizde pazardan almıştık demekki modeli güzel herkes almış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ne demek hemen gelirim akşamda ben kek yapaym bari

evet kesin annemde pazardan almıştır
yap yap
ben bi gün evde kalıorum illaki bişiler yapıcam
yazın meyveli pasta yapıodum artık yapmıorm
kışlıklara geçtik

evet kesin annemde pazardan almıştır
yap yap
ben bi gün evde kalıorum illaki bişiler yapıcam
yazın meyveli pasta yapıodum artık yapmıorm
kışlıklara geçtik

bende plan yapıyorum hafta içi çalıştığım için cumartesi pazar günü mutlaka birşey yapayım diye ama zor geliyor yapmak yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sen yine yapıyormuşsun bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…