Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm yok bı sorun aramızdaa ama olamıyorum elımde deıl konusuyoruzz sohbet edıoruz ama olamıyorumm

allah allahh

dın dın dınn

hayırlısı olsunn

hani 4 sene olmuş güvenemiorum tanıyamadım demek için çok uzun bir süre nihalcimm

bazı şeyleri çok iyi düşünüp karar vermen lazımm

biz ilk sene elele bile tutuşmadık hatta üniversitede yani okulda ben yanyana gelmeye bile utanıoodumm

aşkımın d.günüydüü teyzemle hediye bakamaya gidioduk o günn

ne zamand.günü dedi bugünn dediimm

sen delimin ne işin var benle geziosun buluşup onun yanında olman lazım deince bir gün

jetonlarr arka arkaya düştüü ve soğukluğum gitti

bide onun yaptıkları verdiği güven ve emekler hiç sevmeyen biri olsa biile onu sevmeye değerdi doğrusu

sende de vardır mutlaka kalbinde ona karşı birşeyler ama daha açığa çıkmıodur

bu kadar zamanda yürümezdi ilişkinizz zaten kuşumm

hadi yaa sende soğukta evlencen yanee
ben bi gün evlenirsem kesinlikle sıcaklarda evlenmek istiorum allah nasib ederse ben çok üşüorum soğukta oynayamam rahat rahat

aynı bensin vallaa kışmevsimini hiç sevmemm depresif uyapar beniii

bide o soğukta düğün müğün yapılmaz çamurla yağmurla soğukla ayrı bir stre yaşaayamam diorum bende

geçen h.sonu pazar düğüne gittim ya

çocukların doğa resimleri iptal oldu yamurdan stüdyoya girdiler mecburen gelin bozuldu tabi ama yapacak bişey yoktuu

pıtıırr kış olması riskliii

anaa bi gittim içeri neler olmuş burda :))

bayan no frostmu diyolar bizim pashimizee :)) bakalım yarın bana ne dicekler

bende nihal gibiyim, ilk başlarda sessiz sedasız soğuk dururum ama alışınca konuşurum..

müstakbel kayınvalidemide çook seviyorum, oda bana hep kızım diyo zaten, gittimmi sarılıp sarılıp duruyo :)

Betam senin sorununu göremedim ama inşallah hallolur tez zamanda seninde için rahat eder.. Büyükler bazen öyle oluyo pek anlamıyolar bizlerin halinden, konuşuveriyolar ortaya öylece, boşver sen sıkma canını hiçbirşey için.

pıtırr bugün seni andımmm

papatya dan don satın aldımm daa

kulakların çınlamıştırrr

yanlız siyah beyaz mor renge çalışıolar heppp

hala çok hastayım işe gelmek zorundaydım bugün
canım sen hala iyileşemedin mi yaa? aslında kızlar da söylemişti ya, ılıksu-bal-limon çok iyi gelirdi ama neyse yarın dinlenirsen inş. geçer güzelcim yaa:teselli:

Canımmmm efet takvimimi çok sefiyorummm, inşallah çabuk geçer güzelim yaa snein gibi 6 ayları görürüm inşallahhh kaydirigubbakcemile2
inş. canım kaydirigubbakcemile5

ya şimdi ya hiç
oray eğinin yeni programı
hımm yeni olduğundan belki, ben hiç görmedim pıtırcım, ne etcek ki aceba prog.da :)))

Son düzenleme:
pashımaa cnm soguk oldugumm sevgılım deıll
hanı sen soguk dıolar dedın ya banada esmanınkı ole dedı dedım soguuk oldugum o yanlıs anlasıldı sanırımm cnmm

öle valla yazın sıcak sıcak
ben çok severim sıcağı

pıtırr bugün seni andımmm

papatya dan don satın aldımm daa

kulakların çınlamıştırrr

yanlız siyah beyaz mor renge çalışıolar heppp
kız insan iki tenede bana alır:)

bu arada bizde 6 ay çıktıktan sonra el ele tutuştuk, her duyan gülüyodu, pashiyi duyunca şimdi o geldi aklıma :)))

evet bu akşam başlıo
bende bilmiom ne etçek
peçete yüzükleri nasıl 9.5 lira tanesi çok güzl ama çok pahalı
edaya desem alırmı acep bana
haha
o arsiden ev istio ben iki peçete halkası istemişim çokmu

bu arada bizde 6 ay çıktıktan sonra el ele tutuştuk, her duyan gülüyodu, pashiyi duyunca şimdi o geldi aklıma :)))

bz çıkmaya başladığımızda ayrı şehirleydeydik
sora bi akşam bana telefonda dediki yarın iş yerine erken gel sana msnde bişi söliycem söle şimdi dedim sölemedi nese tamam dedim gittim yarın sabah
eski yerimizdeydik orası ufaktı dikey perde vardı bölmenin arasında
nese bunlar çekilmiş bi girdim içerde bu
bana sürpriz yapmş
ay bi şaşırdım bi sevindim
sarıldık doya doya bide ilk kez öpmüştü((
bu insanla o insan aynı kişi çözebildinizmi kızlar

allah seni ne etmesinnn yani beniii

ben seninkinle zannediorum diom ki ne garippp yaaa

çözemedim bi anlam veremedimm yazıomm nihal habire sanaaaaaaaa

anam ananmm kafam bi dünya olmuşşş benimmm

neysemm kusura bakmaaaaaaaaa nihalcimm

bi sorun yok soğukluk falan da olmasın sakın aranızda tam gaz devam farukla kuşum o zaman

pashi beyazıttan mı aldın? bende 2009 hem yargı hem ihtiyaç var, kitap alıcam dersem aşkım vurur beni :))) ama bakalım bunları bitirsem almam gerekicek, iyi bulmuşsun sen yaa..

gerçi şimdi ekimde atama olcak tekrardan ya, meslek liseleri çok tercih edildi falan filan diye çok meslek öğretmeni alıncak diyolar, belki o zaman bi şansım olur yaa :Saruboceq: inşallah atanıveririmm.. bu haberleri duyunca çalışmaya başlamıştım onada ara verdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…