cnm yok bı sorun aramızdaa ama olamıyorum elımde deıl konusuyoruzz sohbet edıoruz ama olamıyorumm
hadi yaa sende soğukta evlencen yanee
ben bi gün evlenirsem kesinlikle sıcaklarda evlenmek istiorum allah nasib ederse ben çok üşüorum soğukta oynayamam rahat rahat
canım sen hala iyileşemedin mi yaa? aslında kızlar da söylemişti ya, ılıksu-bal-limon çok iyi gelirdi ama neyse yarın dinlenirsen inş. geçer güzelcim yaa:teselli:hala çok hastayım işe gelmek zorundaydım bugün
inş. canım kaydirigubbakcemile5
Canımmmm efet takvimimi çok sefiyorummm, inşallah çabuk geçer güzelim yaa snein gibi 6 ayları görürüm inşallahhh kaydirigubbakcemile2
hımm yeni olduğundan belki, ben hiç görmedim pıtırcım, ne etcek ki aceba prog.da :)))ya şimdi ya hiç
oray eğinin yeni programı
öle valla yazın sıcak sıcakallah allahh
dın dın dınn
hayırlısı olsunn
hani 4 sene olmuş güvenemiorum tanıyamadım demek için çok uzun bir süre nihalcimm
bazı şeyleri çok iyi düşünüp karar vermen lazımm
biz ilk sene elele bile tutuşmadık hatta üniversitede yani okulda ben yanyana gelmeye bile utanıoodumm
aşkımın d.günüydüü teyzemle hediye bakamaya gidioduk o günn
ne zamand.günü dedi bugünn dediimm
sen delimin ne işin var benle geziosun buluşup onun yanında olman lazım deince bir gün
jetonlarr arka arkaya düştüü ve soğukluğum gitti
bide onun yaptıkları verdiği güven ve emekler hiç sevmeyen biri olsa biile onu sevmeye değerdi doğrusu
sende de vardır mutlaka kalbinde ona karşı birşeyler ama daha açığa çıkmıodur
bu kadar zamanda yürümezdi ilişkinizz zaten kuşumm
aynı bensin vallaa kışmevsimini hiç sevmemm depresif uyapar beniii
bide o soğukta düğün müğün yapılmaz çamurla yağmurla soğukla ayrı bir stre yaşaayamam diorum bende
geçen h.sonu pazar düğüne gittim ya
çocukların doğa resimleri iptal oldu yamurdan stüdyoya girdiler mecburen gelin bozuldu tabi ama yapacak bişey yoktuu
pıtıırr kış olması riskliii
kız insan iki tenede bana alır:)pıtırr bugün seni andımmm
papatya dan don satın aldımm daa
kulakların çınlamıştırrr
yanlız siyah beyaz mor renge çalışıolar heppp
Kızlar artık çok uykum geldi sizi öpüyorum, kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
canım sen hala iyileşemedin mi yaa? aslında kızlar da söylemişti ya, ılıksu-bal-şimon çok iyi gelirdi ama neyse yarın dinlenirsen inş. geçer güzelcim yaa:teselli:
inş. canım kaydirigubbakcemile5
hımm yeni olduğundan belki, ben hiç görmedim pıtırcım, ne etcek ki aceba prog.da :)))
öle valla yazın sıcak sıcak
ben çok severim sıcağı
bu arada bizde 6 ay çıktıktan sonra el ele tutuştuk, her duyan gülüyodu, pashiyi duyunca şimdi o geldi aklıma :)))
muhahaha bende hep yazın olsun derdim, soğuğu sevmem hiç ve çok üşürüm..
ama şu anda olsunda ne zaman olursa olsun diyorummmmmm laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?