Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bu arada bizde 6 ay çıktıktan sonra el ele tutuştuk, her duyan gülüyodu, pashiyi duyunca şimdi o geldi aklıma :)))

:roflol::roflol::roflol:

Kız nasıl dayanıyodunuz? Ben ona evet dediğim an elele tutuştuk zaten. İlk günden hatta ilk andan itibaren :asigim: Çok hevesliymişiz sanırım kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

Kız nasıl dayanıyodunuz? Ben ona evet dediğim an elele tutuştuk zaten. İlk günden hatta ilk andan itibaren :asigim: Çok hevesliymişiz sanırım kaydirigubbakcemile3

yaa biz tanıştığımızda 16 yaşındaydım.. ve ilk sevgilimdi :) ilk buluştuğumuzda falan elimi tutsa zaten korkar konuşmazdım bidaha :)))))))

inşallah atanırsın papicim
inşallah bazılarıda atanamaz

inşallahh canım yaa.. ya pıtırım bu adamı böyle anlatıyosun ya, bak işte kendin gör ne kadar değişmiş be güzelimm.. sende inşallah en kısa zamanda çok iyi bi iş bulur çıkarsın ordan yepyeni ve çoookk mutlu bi hayata başlarsınn

papiii evet canımm

özbek çarşısı üniversitenin kütüphanesinin karşısında hemen

acaip kalabalıktıı

soru datası alamam gerekioo ama kalabalık olunca dalamadım fazllaa

h.içi gidicem tekrarrr

saol cnım
işte ben o halini çok seviodum hala öle olur die bekliorum ama sanırım boşa kürek çekiorum
zaen öle olsa biz şuan çok mutlu olurduk

muhahaha bende hep yazın olsun derdim, soğuğu sevmem hiç ve çok üşürüm..

ama şu anda olsunda ne zaman olursa olsun diyorummmmmm laelaelaelaelae

ben de kışın hiç istemiorum, kışı hiç sevmem ama 10 yıldan sonra artık ne zaman olsa tamam dicem, o durumdayım yani kaydirigubbakcemile3 ama yine önümüzdeki yaza doğru veya yaz gibi olcak ne edem :))

papii aynen benim de ilk sevgilimdirr kendisiii

ondan öncemm olmadıı sevmedim bile platonik olarak kimseyiii

çok ürkektim üstüme gelseydii bırakırdım hemenn kesinn cesaretsizidm çok yaa

sanki napcaksaa adammı yiiyooo

inş . atanırsında gerenk kalmaz almana kitap falann

bende iki bankanın tarım bölümüne başvuru yapmak zorunda kaldım istemeye istemeyee

ben de kışın hiç istemiorum, kışı hiç sevmem ama 10 yıldan sonra artık ne zaman olsa tamam dicem, o durumdayım yani kaydirigubbakcemile3 ama yine önümüzdeki yaza doğru veya yaz gibi olcak ne edem :))

bizimkide öyle olcak gibi, inşallah yanii :)) bende aynen, ocakta 10. yılımızı kutlıcaz yaz kış dinleyecek hal kalmadı kaydirigubbakcemile laelaelaelaelae

her ne kadar benim Beşiktaşlılık damarım tutup 19.03 te bişi olcakkkkk diye tuttursamda aşkım mantıklı düşünüp o zamana kadar yetişemeyiz diyo bakalım hayırlısıı..

neyse kızlar bende çıkıyımm, yarın zor bigün olcak :)))

iyi geceler herkeseeee

aynen bende çok ürkektimm :)) taksimde yürütüp dururdum kafeye girmeye bile çekinirdim :)))))) ama aşkım ben senin o masum haline aşık oldum diyip durur hep :) Allahtan hiç üstüme gelmedide mutlu mesut 9 sene geçirdikk

pashim hayırlısı be, senin için ne iyi olacaksa o olur inşallahh :Saruboceq:

iyigeceler tekrardann :)

:roflol: bende en son yazdıgında anladım faruku anladıgını anlamamıstım basta
yok cnm ne sogugu hıc olmadıgım kadar sıcagım ona karsıı :asigim:

anammm bende yatıommm yarın sabahta kalkmam bi güzel uyucam

dün akşam da 3 te yattım zatenn

haydiiinn byessssssssssssssssssssssssss

ayy öyleymişş kendi sınavını kendii yapıomuşş bide 50 tl alıomuşşş

soyguncularr

hahha yazmadan gidemicemmm :) bankocu için sınava 50 lira alıyo, mühendislerin başvurduğu yüksek bi bölüm için eleman alıyo bide, onun sınavı 100 lira :1shok:

bu sefer gittiimmm:))

:)) bizim 10u da geçti :))) neyse hayırlısı olsun şekercim, iyi geceler sana da, bana da, herkese de mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…