bu arada bizde 6 ay çıktıktan sonra el ele tutuştuk, her duyan gülüyodu, pashiyi duyunca şimdi o geldi aklıma :)))
alırımm ptıtırcık ne olcakkkk 2 tane don giyer beni anarsınnnnn
bi ara adres alımmm sendennn
:roflol::roflol::roflol:
Kız nasıl dayanıyodunuz? Ben ona evet dediğim an elele tutuştuk zaten. İlk günden hatta ilk andan itibaren :asigim: Çok hevesliymişiz sanırım kaydirigubbakcemile3
inşallah atanırsın papicim
inşallah bazılarıda atanamaz
yaa biz tanıştığımızda 16 yaşındaydım.. ve ilk sevgilimdi :) ilk buluştuğumuzda falan elimi tutsa zaten korkar konuşmazdım bidaha :)))))))
inşallahh canım yaa.. ya pıtırım bu adamı böyle anlatıyosun ya, bak işte kendin gör ne kadar değişmiş be güzelimm.. sende inşallah en kısa zamanda çok iyi bi iş bulur çıkarsın ordan yepyeni ve çoookk mutlu bi hayata başlarsınn
muhahaha bende hep yazın olsun derdim, soğuğu sevmem hiç ve çok üşürüm..
ama şu anda olsunda ne zaman olursa olsun diyorummmmmm laelaelaelaelae
ben de kışın hiç istemiorum, kışı hiç sevmem ama 10 yıldan sonra artık ne zaman olsa tamam dicem, o durumdayım yani kaydirigubbakcemile3 ama yine önümüzdeki yaza doğru veya yaz gibi olcak ne edem :))
allah seni ne etmesinnn yani beniii
ben seninkinle zannediorum diom ki ne garippp yaaa
çözemedim bi anlam veremedimm yazıomm nihal habire sanaaaaaaaa
anam ananmm kafam bi dünya olmuşşş benimmm
neysemm kusura bakmaaaaaaaaa nihalcimm
bi sorun yok soğukluk falan da olmasın sakın aranızda tam gaz devam farukla kuşum o zaman
halkbankası gişe görevlisi fln alıomuş kızlar kpss şartıda istemiomuş bilginize
ayy öyleymişş kendi sınavını kendii yapıomuşş bide 50 tl alıomuşşş
soyguncularr
ayy öyleymişş kendi sınavını kendii yapıomuşş bide 50 tl alıomuşşş
soyguncularr
:)) bizim 10u da geçti :))) neyse hayırlısı olsun şekercim, iyi geceler sana da, bana da, herkese de mirmirmirmirbizimkide öyle olcak gibi, inşallah yanii :)) bende aynen, ocakta 10. yılımızı kutlıcaz yaz kış dinleyecek hal kalmadı kaydirigubbakcemile laelaelaelaelae
her ne kadar benim Beşiktaşlılık damarım tutup 19.03 te bişi olcakkkkk diye tuttursamda aşkım mantıklı düşünüp o zamana kadar yetişemeyiz diyobakalım hayırlısıı..
neyse kızlar bende çıkıyımm, yarın zor bigün olcak :)))
iyi geceler herkeseeee
aynen bende çok ürkektimm :)) taksimde yürütüp dururdum kafeye girmeye bile çekinirdim :)))))) ama aşkım ben senin o masum haline aşık oldum diyip durur hep :) Allahtan hiç üstüme gelmedide mutlu mesut 9 sene geçirdikk
pashim hayırlısı be, senin için ne iyi olacaksa o olur inşallahh :Saruboceq:
iyigeceler tekrardann :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?