Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

AAAyyyy şimdi gördüm yazmayacak diye yemek yapmaya gitmiştimm
banaaa çokk çokkk sevdiğim biri alıyorrrrr:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

canııııım benim umarım seveceğin cici bi hediye olur Şeniz

mandilinim alcak banaaaopuyorumnanaktan
günlerce bekledik gelsin diye geldii çekilişe girdi bana alacakkk işe bakkk opuyorumnanaktan

Şeniz Şeniz evet şans son günü yetişmişim ve sen çıktın burcum. Çoook sevdiğim işilerden birinin çıkması benide hem sevindirdi hemde heycanlandırdı şimdi ne alsamdiye :sm_cool: buarada kuşum banyo köpüklerini birlikte göndersem geç kalmayız dimi

bu esma için çok basit kalır
nerede zinciri
nerede kırbacı
nerede kelepçesi :roflol:

kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey sırnaşık şey

beeennnnnn sana kurşun tutucu alacam :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:teytey:

ahaaa buda coşkun emmi gibi oldu heee:asigim:
:roflol:
ekle ekle :lepi:

ben de senin evini çok merak ediyorum

:1hug: canım benim ekliceeem. Ama sende ekle emi

Kızlar günaydınnnnn
kocşim şu anda uyuyor birazdan yatağa gidecek kahvaltısını hazırlamaya başlıycammmm:)))
ay çok heycanlıyım... fırsat olursa fotosunu çekerim..:)))

:asigim: :asigim:

:teselli:
ayy kızlar yaptım süprizimi kocişim çokk beğendi şimdi tuvaletteeee muhtemelen tuvalet kağıdını okuyorrrrrrrkaydirigubbakcemile3

:teytey:

canım hepiciğinide güle güle kullan . geceliler şahane. Özellikle mavi olan elbise kadar şık
mudodan aldıklarınıda beğendim. Bide üçlü ikili yuvalak tabaklarda güzeldi.

ben yarın yokuummmm düğüne gidiyorumm eltim oluyo hahahah
çok heyecanlıyım ilk defa aşkımın akrabalarıyla tanışıcammm akannehir
dua edin kızlar banaaa

hanım hanımcık cici kız ol emi :) inşallh güzel geçer

Bende soyacağından hiç memnun değilimm :sinifsinif:
Ama ben plastik kesme tahtasından almıştımm çokta memnunumm opuyorumnanaktan
Bide un eleme aletii çok işimee yarıyorr zemuszemus

kaydirigubbakcemile5 bende kırmzı plastik kesme tahtasıdan almıştım dandiktir demiştim ama çok iyi çıktı

.................

ben kaçırdım gülsünüm inşallh çok önemli bişi değildir. canını her kim sıkdıysa geçmiştir inşşl

Kızlarrr bu arada Allah kısmet ederse, seneye bugün telli duvaklı bir gelin olacağım, bu saatlerde mis evimde olurum galiba zemuszemus
:asigim:

sen neler yazmıştın paşim herkesler silmiş yazdığını

:roflol::roflol:

Kız nasıl dayanıyodunuz? Ben ona evet dediğim an elele tutuştuk zaten. İlk günden hatta ilk andan itibaren :asigim: Çok hevesliymişiz sanırım kaydirigubbakcemile3

sanırım bizde dünden razıymışız sırnaşık şey

halkbankası gişe görevlisi fln alıomuş kızlar kpss şartıda istemiomuş bilginize

gişecilerin maaşları çok düşük ama -tatlicadiarzu-

annemden bana kalanlarrr

en kıymetli çeyizin dimi :1hug: iyi ak onlara..

telden oldugu ıcın bulanık
farukun yegenı ıcın nasıl sızcee

:lepi: elbise çok tatlı

kızlar ya çarşamba akşamı dayımın torununun doğumgünü varmış, ne hediye alıcam aklıma gelmio 5.sınıfa gidio erkek, bi kaç fikir versenize bana yaa?

aman erkek çoçuğuuuda öyle cicili bicili şeyleri sevmezki :1ninca:
oyuncak yaşınıda geçmiş. ..

selam kızlar. bugün annemleri yolladık. içim çok buruk. gurbet tekrar başladı çok zorlanıyorum ya ben

Allah kavuştursun :teselli: çoook zor çoook

[B][I][COLOR="RoyalBlue"]böyle baharatlık arıyorum sizce nasıl[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

[COLOR="Red"]güzeeel. Ahşap ekmeklşkle falan daha güzel durur.[/COLOR]

paşım evet cok sogukum benn :):):) tatlım cook ama cok mutluyum bugun

mandılınım yaa ıns begenırler cok begenerek aldımm
bakmam mı cnm onlar bnm goz nurumm
opuyorumnanaktan

kuzum sana bısı dıcemm ya cok alıntı nasıl edıonuz bı onu ogrenemdımm :):):):):

kuzum sana bısı dıcemm ya cok alıntı nasıl edıonuz bı onu ogrenemdımm :):):):):

Alıntı yap yazan yer var yaaa, onun yanında MQ yazıyor. Alıntılamak istediğin yazılardan oraya bas en sonuncu alıntıda alıntı yap de toplu halde çıkar yerimseniben

Alıntı yap yazan yer var yaaa, onun yanında MQ yazıyor. Alıntılamak istediğin yazılardan oraya bas en sonuncu alıntıda alıntı yap de toplu halde çıkar yerimseniben

tamam cnmm benım cok saolll anladım sanırım uygulayınca anlarım artık :)opuyorumnanaktan

bende aldım morunu iş yerime 2.5 liraya kazık yemişim

napıonuz bakalım bize bebiş geldi onu sevdik bu akşam
bende evlenmek istiom
bende çocuk doğurmak istiom
ama kızım olsun istiom

oldu cnmmm lmaz:
saka bı yana b ende ıstıyomm ama ben erkek ıstıom

Rica ederim canımcım. Faruk hediye aldı mı bakalım sana akannehir

cnm bugun bakmadık haftaya bakcaz pazar gunu beraberr ben h.içi bakarım belkım dedıı
mont alıyım sana dıoo ama bılmıyorum bugun benım bakasım gelmedıı bakalım dedı ama

ay benim kızım olsun ben onu cici ici giydirip süslim, bayılıorum kız çocuklara ben,allah inşallah nasip eder,kızlara herşey var erkeklere yok o kadar

Ayyy evlendiğimizden beri ilk defa kızartma yapalım dedik bugün, ocak battı yaaaa. Silmek gözümde büyüyor :bbo: Daha bi de havuçlu kek yapcam, kociş uyudu benim bi iş yapcak gücüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…