- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Heyyoooooooooooooo men geldim:asigim:
bende kızım lsun istiyorum inşallhh ama sonrada aman sağlıklı olsunda diyorum hep zemuszemus
cok severımocak sılmeyiAyyy evlendiğimizden beri ilk defa kızartma yapalım dedik bugün, ocak battı yaaaa. Silmek gözümde büyüyor :bbo: Daha bi de havuçlu kek yapcam, kociş uyudu benim bi iş yapcak gücüm yok
guzel gule gule gıysın cnm elbise ufak geldı gözüme dobiş için
ne sildin kızzzkonu dışı
ay ne guzel bende nişanlanmadan 5-6 ay once nişana gitmiştim ozaman tanıstım cok guzel oluyor ıste bu kım bu kım guzel gecer ınsben yarın yokuummmm düğüne gidiyorumm eltim oluyo hahahah
çok heyecanlıyım ilk defa aşkımın akrabalarıyla tanışıcammmakannehir
dua edin kızlar banaaa
hosgeldın en tazeeeeeeeeeee gelinKızlar hoşbuldum...
Size bütün ayrıntıları yazıcam zamanın olunca, hiçbir detay atlamıcam söz...
Sadece şöyle özetleyim, herşey çok güzel geçti, 3 maymunu oynadım ve deli gibi eğlendim, hiçbir prüz hissetmedim haliyle...
Bugün başladım işe, çok zor geldi ama geldim mecbur :sinifsinif:
Ve Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısını versin...
Evlendikten sonra birbirimize tekrar aşık olduk hakkatten:asigim:, şimdilik herşey çok güzel, inşallah hep böyle devam eder:Saruboceq:
O kadar aksaklıktan, huzursuzluktan, kargaşadan sonra bunları bana söyleten ve yaşatan Allahıma binlerce kes şükürler olsun:Saruboceq:
günaydın kzlarrr bi geçmişe bakiim geliiimm
bu arada dün ev bulduk ve tuttukkkk resminide göstercem sizleree :)
Kızlar hoşbuldum...
Evlendikten sonra birbirimize tekrar aşık olduk hakkatten:asigim:
cnm gayet guzelinşallah esmacım hayırlısyla evimiz satılırsa kendi yuvamızada kavuşur kiradanda kurtuluruz inşallah...
ne kaa düşünceli bi kocen varmışşş :)
biz daha hiçbiyere çıkamadık hep milletin gönlünü yapmakla uğraşıorus
evimizin sitedeki resimlerine bakın ekliorummm
Hürriyet Emlak : Kiralık Konut İlan Detayı - Kiralık | Müstakil Ev | Ankara | Yenimahalle | Batıkent | 450 TL | 110 m2 | 3 oda | 1 salon | müstakil dublex | 20166-86 | 07.10.2009
günaydın kızlar
puficim hoşgeldin a.s.
Kızlar hoşbuldum...
Size bütün ayrıntıları yazıcam zamanın olunca, hiçbir detay atlamıcam söz...
Sadece şöyle özetleyim, herşey çok güzel geçti, 3 maymunu oynadım ve deli gibi eğlendim, hiçbir prüz hissetmedim haliyle...
Bugün başladım işe, çok zor geldi ama geldim mecbur :sinifsinif:
Ve Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısını versin...
Evlendikten sonra birbirimize tekrar aşık olduk hakkatten:asigim:, şimdilik herşey çok güzel, inşallah hep böyle devam eder:Saruboceq:
O kadar aksaklıktan, huzursuzluktan, kargaşadan sonra bunları bana söyleten ve yaşatan Allahıma binlerce kes şükürler olsun:Saruboceq:
cnm gayet guzel
kırasıda ne guzel ohhh gule gule otur ıns
yenı evıne mı hedıye alam yoksa kızzz
günaydı gelin ne zman gectın köprüden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?