Ayyy evlendiğimizden beri ilk defa kızartma yapalım dedik bugün, ocak battı yaaaa. Silmek gözümde büyüyor :bbo: Daha bi de havuçlu kek yapcam, kociş uyudu benim bi iş yapcak gücüm yok
cnm bu saatte ne kekı buu
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Alemsin başıyazmalım Şeniz, arada bakıyon heee. Şimdilik dursun bakalım şu iki kaçak da gelsin de kaydirigubbakcemile3
Eeee hani senin evinlmaz: Ben de senin evini bekliyorum
eklicem canım inşAllah..
böyle herkes sordukça mahcub oluyorum:kedi:
oturma odamda ki eksiklerimizi almayı bekliyorum hevesle :)
cnm gunaydın burdada durum cok farksız degılgünaydin... almanyadan karanlik soguk ve yagmurlu bir pazartesi sabahindan kucak dolusu sevgiler..
hafta sonumu kisaca özetlim.. cumartesi sabahi kahvalti masasindaydim.. ablam ve esim calistiklari icin evde yoktular bende yegenlerime kahvalti hazirladim enistemde katildi birlikte kahvalti yapiyorduk.. yegenim posta kutusuna bakmaya gitti.. bana da mobilyacidan zarf vardi. koltuk takimim gelmis.. enistemde istersen birazdan almaya gidelim dedi bende ok dedim.. bankaya ugradik para cektim ve gittik koltuklari aldik, onlar öyle enistemin kamyonunda beklediler o gün cünki aksam dügüne gittik.. dügün güzeldi dügün sabhipleri güzel ilgilendiler (gelin ve damadin yasi baya bir ufak daha 18 yeni bitirdiler) bi ara güzel müzige dayanamayip bende kalktim oynadim, kocam olacak adam nuh dedi peygamber demei onu yerinden kaldiramadim, evede biraz sitem ettim hic mi hatrim yok diye filan.
Dün de enistem ve esim koltuklari iceri aldilar ben yemek yaptim.. birlikte yedik aksama da abimler geldi oturmaya.. böyle iste.
cnm gunaydın burdada durum cok farksız degıl
oh cnm mobılyan hayırlı olsun
esınde oynasın senle bnmki hıc durmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?