Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ayyy evlendiğimizden beri ilk defa kızartma yapalım dedik bugün, ocak battı yaaaa. Silmek gözümde büyüyor :bbo: Daha bi de havuçlu kek yapcam, kociş uyudu benim bi iş yapcak gücüm yok

cnm bu saatte ne kekı buu

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Alemsin başıyazmalım Şeniz, arada bakıyon heee. Şimdilik dursun bakalım şu iki kaçak da gelsin de kaydirigubbakcemile3

Eeee hani senin evin lmaz: Ben de senin evini bekliyorum

eklicem canım inşAllah..

böyle herkes sordukça mahcub oluyorum:kedi:

oturma odamda ki eksiklerimizi almayı bekliyorum hevesle :)

eklicem canım inşAllah..

böyle herkes sordukça mahcub oluyorum:kedi:

oturma odamda ki eksiklerimizi almayı bekliyorum hevesle :)

Eksik olsun ne olcak ki, benim salonumda da bi sürü eksik vardı hala da öyle kaydirigubbakcemile3 Alınca yine eklerim son halini, sen de bence öyle ekle de merakımızı gider yerimseniben

günaydin... almanyadan karanlik soguk ve yagmurlu bir pazartesi sabahindan kucak dolusu sevgiler..

Günaydınlar hatunlar :1closedeyes: uykum var :1closedeyes:
nasıl çalışcam :1closedeyes:

hafta sonumu kisaca özetlim.. cumartesi sabahi kahvalti masasindaydim.. ablam ve esim calistiklari icin evde yoktular bende yegenlerime kahvalti hazirladim enistemde katildi birlikte kahvalti yapiyorduk.. yegenim posta kutusuna bakmaya gitti.. bana da mobilyacidan zarf vardi. koltuk takimim gelmis.. enistemde istersen birazdan almaya gidelim dedi bende ok dedim.. bankaya ugradik para cektim ve gittik koltuklari aldik, onlar öyle enistemin kamyonunda beklediler o gün cünki aksam dügüne gittik.. dügün güzeldi dügün sabhipleri güzel ilgilendiler (gelin ve damadin yasi baya bir ufak daha 18 yeni bitirdiler) bi ara güzel müzige dayanamayip bende kalktim oynadim, kocam olacak adam nuh dedi peygamber demei onu yerinden kaldiramadim, evede biraz sitem ettim hic mi hatrim yok diye filan.
Dün de enistem ve esim koltuklari iceri aldilar ben yemek yaptim.. birlikte yedik aksama da abimler geldi oturmaya.. böyle iste.

avizdem halden kaklimadi..

üzüldügüm bir sey de oldu.. esim bir aydan beri markete calisiyorya cumartesi adam demezmi calistigin ilk haftalar deneme süreciyi.. bundan sonra her cumartesi haftalik alirsin diye sokkkkkk oldum bunu duyunca sinirlerim tepeme citki aglamakli oldum.. bir ay boyunca parasiz calistirtilar kocami.. ben de icimden geciriyorum nasilsa bugün esim maasini alir sikismayiz kotluk takimini aldik diye
allaha havale ediyorum onlari.. okadar ihtiyacimiz vardi.. hakkimizi yediler

fmk cım, koltukların hayırlı olsun şekercim, güle güle oturun :)

saoll canim benim.. ilk eve geldigine gözüme yabanci geldi.. bu sabah tekrardan baktim hosuma gitti :) ne deli bir seyim ben yahuu...

annem dün hastaneden taburcu odu..
babamda annem geliyordi: toz almis evi sübürmüs merdivenleri silmis yemek yapmis kaydirigubbakcemile3 asiklar kavustu tekrardan :asigim: allah ayirmasin

günaydin... almanyadan karanlik soguk ve yagmurlu bir pazartesi sabahindan kucak dolusu sevgiler..
cnm gunaydın burdada durum cok farksız degıl

oh cnm mobılyan hayırlı olsun
esınde oynasın senle bnmki hıc durmaz

günaydın kızlar fmk cım koltukların hayırlı olsun..hak yemişler öbür tarafta hesabını veririler

insallah insallah bunun hesabi sorulur..

Sağol canım benim...
Ya o kadar birikmiş sayfa varki ben o kadar sayfayı nasıl okuycam, ama çok da okumak istiyorum:sinifsinif:...
Önemli bişey oldu mu ?
Ayhh bu arada hayatim mi geldiiiiiiiiiiiiiiiiii sulfatın resimlerine baktım orda yorum vardı daaaaaaaaa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…