Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar. nasılsınz bakalım.
ben geçen yıl ocak-şubat sıralarında çok uğrardım buraya.
çeyiz falan eklemiştim.ve ekleyende çok oluyodu.şimdilerde nerdeyse hiç kimse bişe almıyor.
ben bu ay bi sürü şey almayı planlamıştım.
annem aldırmadı.sözleşmen yenilensin.bu yılda işe devam edebileceğin kesinleşsin öle al dedi.
oyüzden maaşımı şimdilik kenara koyuyorum.çok bi harcama yapmıyorum.
:Saruboceq:inş devam ederimde ocaktan sora çeyiz listemi biraz daha azaltırım.

benim de kilo almama tek sebep onlar işte, normal yemek düzenim iyi ama aburcubur duramıyorum
bende kestim bikaç gündür
lmaz:

haklısın diyetisyenlerde öyle diyor önce 1 ay kadar diyet uygulayıp kilo verdikten sonra spor diyorlar,
ben 20ylik dişimi ameliyatla aldırdım ya 1-2 ay önce sıvı gıdalar dahil muzlusüt dısında1 hafta hiç birsey yemedim
2.hafta da katı hiçbirsey yemedim ama gram kilo veremedim o zaman düşündüm ki acaba spor yapmak mı lazım
sadece diyetle olmuyo mu bu iş?
kaydirigubbakcemile2

hehehehe

fazla kiloları itinayla kabul edebilirim
:uhm:

şaka yapıyorsunnn :1shok: ne sobası kız ben sam kapı açık ip askılıyla oturuyorummm akannehir

marmariste yaşamanın artıları :) bende sabahları ceketle geliyorum işe :kedi:

bu bi gelenek değil
ama genelde yeni geline yapılır evinde dua edilir
kadınlar toplaşır dua edilir öyle yani
bebek doğuncada yapılır

bizim buralardada genelde yaparlar.
ve kayınvalidemde yapıcaz diyo.hatta onlarda geline bilezik takılıyomuş.
şimdiden alıp koymuş kenara.
ben bilmiyordum bişey takıldığını..

süperrrr... yeşil çay ayrıyeten sıkılaştırıyo.. ama ben günde 1 bardaktan fazla içemiyorum bu aralar isee hiç içmiyorum... en son liptonun aldım sanki balık kokuyo liptonunki çaykurun tenekedeki çok daha güzel :))
bende yyeşil çaya aynen devam ediyim bari birde kepek ekmekk ayy böyle olunca gaza geliyorum ama benim geldiğim gaz 3 gün sürüyo 3 gün sonra diyeti unutuyorum kaydirigubbakcemile3

gerçekten sıkılaştıryormu günde kaç bardak içmek gerekiyor benim zayıflamama gerek yok ama sıkılaştırmaya ihtiyacım var

evet canım.çok değişik adetler var. isteyenler uyguluyo bunu.
mesela bazıları ogün gelinliğini giyiyo.
bazılarıda daha şık elbise gibi bişiler giyiyo.yani öle düğüne gider gibi falan.
bakalım bana ne giydirecekler:kedi:

ilginçç :)
evet biri daha demişti gelinlik giyiliyor diye
kız parpalim senmiydin o biri :)))

hayatım kısçem düğündaşım ne giyecez annem :kedi:

gerçekten sıkılaştıryormu günde kaç bardak içmek gerekiyor benim zayıflamama gerek yok ama sıkılaştırmaya ihtiyacım var

bir ara bir başlık vardı forumda Yeşil ÇAyla ilgili her gün içen kızlar vardı o başlık noldu acaba.. orda yeşil çaydan kilo veren çok insan vardı..
yeşil çayın en büyük özelliği sıkılaştırıyor olması..
ben günde 1 bardak içerdim etlerimin sıkılaştıgını hissederdim zellikle kol altlarında.. krın bölgesinde filan ama kaç aydır içmiyorum.. yine başlıcam ama burcu özgeden gaz aldım birascık hem kaydirigubbakcemile3

kızlar 3 kilo kadarını bende alabilirim kiloların gönderin banaaa :kedi:

böcük yaa sarımsak mideye iyimi geliyo
benimkinin mide problemi war hergün çekiyo :sinifsinif:

evt cnm ablamdada coktu iyi geldı sende dene
ınan sağlıklı ınsan bıle yese sorun olmaz
ınanılmaz vıtamınlı sarımsak
hastasıyım

benı krız vurdu ama ceyıs askına devam edıyom batarsam ondan batcam
ben eklıyorum bı kerem :dilcikar:

bennn geldiiimmm:)))ayyy zayıflama muhabbeti var
off yaaa güya düğünden önce zayıflayacaktım zayıflamadıım gibi üstüne bi de 5 kg aldım(((
ben napcam yaww
off burcuucum çok özendim sana askılılarla geziosun dmk bugün ank bi soğuk yün süveter giydim uzun kollu gömleğin üstüne balkona çıktım üşüdüm bi de kot mont alıpgidicem işe of yaaa(( kış geldi hiç sevmiorum kışııı...

arsimanın yazdıı mevlüt olayını benim kaynanamda söyledi müsait olunca hbr wer okutalım dedi ama hala benden tık yok:))) aman hiç sevmiorum tanımadıım insanlar cümbür cemaat çoluk çocuk evime doluşcak ıyykk!!!! her yer her yere girecek ztn yoruluorum bi de hftsonumu onlara hazırlıkla ondan sonrada onların dağınıklıını toplamakla geçirecem((( yakın tanıdıklarım gelse neyse... bi kalabalıklar kim var kim yoksa gelir offf!!!

bende elma sirkesi içtim geçen hfta zayıflatıo die midem çok kötü oldu yaw ağzıma acı su gelmeye başladı bende bıraktım 2 günde 500 gr gitmişti bi de soğuk algınlıından koruomuş bilginizeç...

kız 500 gram tuvalette gitmiştir :)
aslındaa sebze tüketilsee sürekli ekmek kesilse süper kilo verilirde işteee insan gözü aç oluyo benim öyle en azından :) :roflol:

yok benim öyle tanımadıklarım gelmez
zati pazar olacağı için çok fazlada gelen olmaz :))))

bak şimdi kuzucuk ;
bizim nikah ve çıkma yıldönümümüzdü ayın 10 unda.
..........
ay nasıl da masum anlatmıııış, sanki şeker kız candy, seni gidi seniii :jeyyar: :jeyyar: seni ceyar seniiii :jeyyar:

Arsiii bu mevlüt olayı nedir? sizde bi gelenek mi? nasıl birşey merak ettim?_
bizimde yaptırmamız gerekiyor mu?
bizim burda ölünün arkasında nmevlüt okutulur?
bizde de okutuyorlar, bebek için de okuturlar.

yaa birde detayları yazmadım. mesela monton önüünü yarıya kadar açık bıraktım :kedi:
cebinede kurşun asker tutucu koydum kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Herkese selaaaammmmmmm opuyorumnanaktan

Ya ben iki gündür çok halsizim yaa nedir bu durum mevsimsel bişey mi acaba CADIARZU

Herkes kilo vermeye çalışıyor galiba gelinlerimizin çoğu diyette. Ben çok şükür ki kilo almadım evlenince. Üstelik hapın kilo yaptığı söylenir ama aynıyım. Acaba bunda evde yalnızken yemek yemeyi istemeyişimin payı var mı? Kociş yokken bişeycik yiyesim yok yaaa

ne gülüyon
ben üzgünüm bu duruma

bu bi gelenek değil
ama genelde yeni geline yapılır evinde dua edilir
kadınlar toplaşır dua edilir öyle yani
bebek doğuncada yapılır
:sinifsinif: ama çok komik yazmıştınn :umursamaz: tamam gülmüyorum ozaman mafoldumben

vayy beee dyorum ben duyunca. kız kardeşimde dyor neredeyse çıkartıcaz yorganları diye yok artık diyorum. biz pikeye yeni geçtik :roflol::roflol: gecede saten dizde bir gecelikle yatıyorum düşünün yanii :kedi:

bende lipton naneyi beğendim. doğadanın yaseminliside var ayy iğrenç ama aldım diye içiyorum ondan da aradakafamçokkarıştı

canım vallahii burda hava ta aşanılası oldu. ondan evvel sıcaktı. buranın nisan mayıs haziranı birde eylül ekimi şahaneee opuyorumnanaktan temmuz ağustos çokkk sıcakkk kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…