Yaaa bende başlamak istiyorum diyeteeeee, daha doğrusu aşkımda bende başlamak istiyoruz ben yapabilirim sarımsak olayını hiç sevmem ama verdiriyorsa deneyebilirim yaa...
Hatta dün akşam ilk adımı attık akşam çayın yanında bişeyler yok artık cips, kuruyemiş, ıvır zıvır işte...:sinifsinif:
canım spor yapıcam ama bir kaç kilo gitsin öyle yerimseniben
kocam sporla ilgili sağolsun evde 100 kiloya kadar ağırlık setimiz var yerimseniben
dün sipariş verdik plates topu ve yere serme bezinden
ama bir kaç kilo vermeden başlatmıyor aşkısım.
çünkü o zaman direk yağlar kasa dönüyormuş. başta boşaltıp sonra altını kas doldurucakmışız:1rolleyes:
ayy çok komik o ağırlıklardan 3 er kiloluklrı zor alıyorum. herif bir eline 40 diğerine 40 alıyor yaaaakannehir
:uhm:hehehehe
fazla kiloları itinayla kabul edebilirim
şaka yapıyorsunnn :1shok: ne sobası kız ben sam kapı açık ip askılıyla oturuyorummm akannehir
bu bi gelenek değil
ama genelde yeni geline yapılır evinde dua edilir
kadınlar toplaşır dua edilir öyle yani
bebek doğuncada yapılır
yooo tatlişko bende ona sordum işte işe yarıyorsa bende koyayım die :roflol:
ben elma diyeti dye başladım. ama başarmadım çok ağır geldi :roflol:
neyse işte aralarda acıktıkça elma yedim. hatta bir gün hamburger menü yedim :roflol: bir gün mangal yaptık. onun dışında sebze ve salata ağırlıklı beslendim. abur cubur yok. 3 lt su. yeşil çay günde 3 fincan. ara öğünler dediğim gibi elma. yeşil elma ama. hımm :1rolleyes: birde kepek ekmek yedim o kadar. hatta 3 kiloyu geçiyor aç ve çıplakken. a.s yarın tam bir hafta sanırım 3.5 kilo vermiş olucam yerimseniben
ayy sen niye bekar kalasın, miss gibi sevgilin var opuyorumnanaktan
hehehehe
fazla kiloları itinayla kabul edebilirim
süperrrr... yeşil çay ayrıyeten sıkılaştırıyo.. ama ben günde 1 bardaktan fazla içemiyorum bu aralar isee hiç içmiyorum... en son liptonun aldım sanki balık kokuyo liptonunki çaykurun tenekedeki çok daha güzel :))
bende yyeşil çaya aynen devam ediyim bari birde kepek ekmekk ayy böyle olunca gaza geliyorum ama benim geldiğim gaz 3 gün sürüyo 3 gün sonra diyeti unutuyorum kaydirigubbakcemile3
bizim buralardada genelde yaparlar.
ve kayınvalidemde yapıcaz diyo.hatta onlarda geline bilezik takılıyomuş.
şimdiden alıp koymuş kenara.
ben bilmiyordum bişey takıldığını..
evet canım.çok değişik adetler var. isteyenler uyguluyo bunu.
mesela bazıları ogün gelinliğini giyiyo.
bazılarıda daha şık elbise gibi bişiler giyiyo.yani öle düğüne gider gibi falan.
bakalım bana ne giydirecekler:kedi:
gerçekten sıkılaştıryormu günde kaç bardak içmek gerekiyor benim zayıflamama gerek yok ama sıkılaştırmaya ihtiyacım var
kızlar 3 kilo kadarını bende alabilirim kiloların gönderin banaaa :kedi:
böcük yaa sarımsak mideye iyimi geliyo
benimkinin mide problemi war hergün çekiyo :sinifsinif:
günaydın kızlar. nasılsınz bakalım.
ben geçen yıl ocak-şubat sıralarında çok uğrardım buraya.
çeyiz falan eklemiştim.ve ekleyende çok oluyodu.şimdilerde nerdeyse hiç kimse bişe almıyor.
ben bu ay bi sürü şey almayı planlamıştım.
annem aldırmadı.sözleşmen yenilensin.bu yılda işe devam edebileceğin kesinleşsin öle al dedi.
oyüzden maaşımı şimdilik kenara koyuyorum.çok bi harcama yapmıyorum.
:Saruboceq:inş devam ederimde ocaktan sora çeyiz listemi biraz daha azaltırım.
bende elma sirkesi içtim geçen hfta zayıflatıo die midem çok kötü oldu yaw ağzıma acı su gelmeye başladı bende bıraktım 2 günde 500 gr gitmişti bi de soğuk algınlıından koruomuş bilginizeç...
arsimanın yazdıı mevlüt olayını benim kaynanamda söyledi müsait olunca hbr wer okutalım dedi ama hala benden tık yok:))) aman hiç sevmiorum tanımadıım insanlar cümbür cemaat çoluk çocuk evime doluşcak ıyykk!!!! her yer her yere girecek ztn yoruluorum bi de hftsonumu onlara hazırlıkla ondan sonrada onların dağınıklıını toplamakla geçirecem((( yakın tanıdıklarım gelse neyse... bi kalabalıklar kim var kim yoksa gelir offf!!!
ay nasıl da masum anlatmıııış, sanki şeker kız candy, seni gidi seniii :jeyyar: :jeyyar: seni ceyar seniiii :jeyyar:bak şimdi kuzucuk ;
bizim nikah ve çıkma yıldönümümüzdü ayın 10 unda.
..........
bizde de okutuyorlar, bebek için de okuturlar.Arsiii bu mevlüt olayı nedir? sizde bi gelenek mi? nasıl birşey merak ettim?_
bizimde yaptırmamız gerekiyor mu?
bizim burda ölünün arkasında nmevlüt okutulur?
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:yaa birde detayları yazmadım. mesela monton önüünü yarıya kadar açık bıraktım :kedi:
cebinede kurşun asker tutucu koydum kaydirigubbakcemile3
:sinifsinif: ama çok komik yazmıştınn :umursamaz: tamam gülmüyorum ozaman mafoldumben
ne gülüyon
ben üzgünüm bu duruma
bu bi gelenek değil
ama genelde yeni geline yapılır evinde dua edilir
kadınlar toplaşır dua edilir öyle yani
bebek doğuncada yapılır
benim de kilo almama tek sebep onlar işte, normal yemek düzenim iyi ama aburcubur duramıyorum
bende kestim bikaç gündürlmaz:
haklısın diyetisyenlerde öyle diyor önce 1 ay kadar diyet uygulayıp kilo verdikten sonra spor diyorlar,
ben 20ylik dişimi ameliyatla aldırdım ya 1-2 ay önce sıvı gıdalar dahil muzlusüt dısında1 hafta hiç birsey yemedim
2.hafta da katı hiçbirsey yemedim ama gram kilo veremedim o zaman düşündüm ki acaba spor yapmak mı lazım
sadece diyetle olmuyo mu bu iş?kaydirigubbakcemile2
:uhm:
marmariste yaşamanın artıları :) bende sabahları ceketle geliyorum işe :kedi:
süperrrr... yeşil çay ayrıyeten sıkılaştırıyo.. ama ben günde 1 bardaktan fazla içemiyorum bu aralar isee hiç içmiyorum... en son liptonun aldım sanki balık kokuyo liptonunki çaykurun tenekedeki çok daha güzel :))
bende yyeşil çaya aynen devam ediyim bari birde kepek ekmekk ayy böyle olunca gaza geliyorum ama benim geldiğim gaz 3 gün sürüyo 3 gün sonra diyeti unutuyorum kaydirigubbakcemile3
bennn geldiiimmm:)))ayyy zayıflama muhabbeti var
off yaaa güya düğünden önce zayıflayacaktım zayıflamadıım gibi üstüne bi de 5 kg aldım(((
ben napcam yaww
off burcuucum çok özendim sana askılılarla geziosun dmk bugün ank bi soğuk yün süveter giydim uzun kollu gömleğin üstüne balkona çıktım üşüdüm bi de kot mont alıpgidicem işe of yaaa(( kış geldi hiç sevmiorum kışııı...
arsimanın yazdıı mevlüt olayını benim kaynanamda söyledi müsait olunca hbr wer okutalım dedi ama hala benden tık yok:))) aman hiç sevmiorum tanımadıım insanlar cümbür cemaat çoluk çocuk evime doluşcak ıyykk!!!! her yer her yere girecek ztn yoruluorum bi de hftsonumu onlara hazırlıkla ondan sonrada onların dağınıklıını toplamakla geçirecem((( yakın tanıdıklarım gelse neyse... bi kalabalıklar kim var kim yoksa gelir offf!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?