Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kısırmııı :dance: bende yapıyım en iyisiiiii canım çekti

yapp yapp ben yaptım yiyorum şu anda :dance: taze nane mydonoz falanda koydum süper oldu. vitainli sositososito esasen benim canım çiğ köfte çekiyor kaç gündür. dün bütün marmarisi gezdik bulamadık. bende kısır yatım bu gün. çok acılı olmuş dudaklarım karuluyor :roflol: kocişte aramış şimdi onun iş yerinde yapan biri varmış öğrendim ben akşama yapcam karıma demez mi :roflol::roflol::roflol:

MANDİLİN mutlu yıllar geceliğine bayıldım nerden alındı diye sorsam ayıpmı olur?

BURCU kız kalpli puding i sordum kimse cvp vermedi anacım nasıl yapılıyor ?

şekerim dr. outkerin lili diye bir şey çıkartmış yaa.. bak web sitesine gir görürsün. çıkıyor orda. bazen bizim KK nın üstünde de reklamı dönüyor. :1hug:

sulfatım şimdi okudum kuzum baya süprizlerle dolu bir gün geçirmişsin sendee:1hug:
afferim kocişkonaaa:1hug:

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sultanımmmmmmm
yaaaa aferın kocısıneeee

Sağol bebişim Şeniz, evete afeeriiiiiin ona :asigim:

sulfat süper süprizler bunlar...
çok şanslısın sende diğerleri gibi..

Evet canım gerçekten düşünülmek, önemsenmek çok güzel :1rolleyes: Teşekkür ederim Şeniz

sulfatçımmmmm
bi ömür böyle güzellikler yaşarsın inşallah canım Şeniz
Amiiiiiinnnnnnnnnnnn canım çok teşekkürler Şeniz

Mandiş yaaa biz çok şanlıyız dimi Vala bak sabah düşündüm de allah herkese böyle kocalar nasip etsin :asigim: Şimdi benim de mayıs ayına çok sıkı hazırlanmam lazım :roflol:

En güzeli de zaten tam bitti derken yeni bişeyin ortaya çıkmasıydı. Kız annelere göre erkek ayakkabısı bana göre gayet de bir numaralı bayan papisi :roflol: Yaaa izmirde hava dün bi bozdu yağmur soğuk. Bugün fena değil gibi. Ama sanırım pek giyemicem yaza kadar :çok üzgünüm:

Teşekkür ederim fıstığım tüm iyi dileklerin için. Amiiiiinnnn hepimiz için öyle güzel geçsin inş.

sulfat

bizim de kocalarımızla böyle bol süprizli kutladığımız doğum günlerimiz olacakmı :asigim:

ne güzel bir ömür boyu mutluluklar sulfatcığım

sulfatcım ciclerin çok güzel cnm

mandilin ve senin ne güzel şeleriniz sizin beğendiniz şeyleri almışlar iyi günlerinizde kullanın

kizlar slmlar... bugün evde degilim o yüzden katilamiyorum sohbete anca aksama okurum gecmisi

ben suan yengemlerdeyim ve buradaki iscilere kek yapmam gerekiyor

aklima gamzenin keki geldi...
tarifide evde kaldi
rica etsem biri hemencecik kekin tarifini ekliye bilir mi???

ay bende böle koca istiommmmm

Nazar etme ne olur çalış senin de oluuuuuuuuuurrrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol:

sulfat

bizim de kocalarımızla böyle bol süprizli kutladığımız doğum günlerimiz olacakmı :asigim:

ne güzel bir ömür boyu mutluluklar sulfatcığım

Tabiki de olcak canım yerimsenibenTeşekkür ederim canımcım Şeniz

sulfatcım ciclerin çok güzel cnm

mandilin ve senin ne güzel şeleriniz sizin beğendiniz şeyleri almışlar iyi günlerinizde kullanın

Teşekkürler canım, evet beğendiğimiz şeyler oldu
:dance:

çalışıom merak etmeee
al sana kek aimeee
3 yumurta
1 bardak süt
1 bardaktan 1 parmak az sıvıyağ
1 karbartma tozu
1 vanilya
alabildiği kadar un
istersen kakao

canım şimdiye kadar her doğumgününde süpriz yaptım ama daha hiçç göremedim bu beraber 4. doğumgünüm olucak bakalım...

ne kadar güsel yaaaaaaaa maşallah eşlerinizee

off saat 6 olsada çıksam
bu akşam erken çıkim dicem bakalm
eve gidip hazırlanırım ancak

1.nire gitcen akşam
2. senin ex aşkın bişi dedimi
3. bu sıralar niye pasta yapmıyosun

amiiiiiiiin bütün güzel dileklerin hepimiz için olsun.

Eveeet canım çok keyifli bi gündü Şeniz Kocişkoma da
Bu arada burda olsan keşke. Benim kardeşimin çiğ köfte dükkanı var. Ama etsiz süper bi lezzet cokacimcoook

Şeniz

yaa insanın canı ne yoksa onu çekiyo heralde.
Bende kaç gündür midye midye diye kudurdum yine şöyle online midyesci olsa sipariş etsem gelse hemen :1rolleyes: aahh nerde o günler...
bizim ankarada 2 yer var satan birinde genellikle ^taze bitti abla^ diyorlar öbürüde içine fıstık koyuyor hiç sevmirem. Haa bide migros satıyo yıllanmış gibi bayat onlarda.
Ay ne söylendim haaa param olsun midyeci zinciri açaçağım hee laelaelaelaelae

ay sulfatcim alintidan gördüm anlatiklarini...
esin ne kadar düsünceli bir insan :) hem evlenmeden önceki gelenegi devam ettirmis hemde yeni ailenle kutlamissin bence cok güzel bir düsünce...
hediyelerinde cok güzel... mutlulugunuz hep böyle devam eder insallah

canım şimdiye kadar her doğumgününde süpriz yaptım ama daha hiçç göremedim bu beraber 4. doğumgünüm olucak bakalım...

bak o zman şöyle yap doğum günün yaklaştıkça hatırlat ona. Sanki beklenti içinde olduğunu anlasın. Sonracıma zaten senin mutlu olacağını bileceği bişeyi bildiğinde içinden geldiği gibi yapacaktır. İrkek bünyesi bizim kadar değer vermeyebiliyo detaylara onun üçün harekete geçirmeye çalış gülaycımcım opuyorumnanaktan

1-akşama dayımın torununun doğumgününe gidicem
2-ex aşkım neye bişi dicek
onun bişi deme hakkı yok
3-artık meyveler bitti bahçede ondan yapmıom
artık kışa kivili muzlu yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…