kısırmııı :dance: bende yapıyım en iyisiiiii canım çekti
MANDİLİN mutlu yıllar geceliğine bayıldım nerden alındı diye sorsam ayıpmı olur?
BURCU kız kalpli puding i sordum kimse cvp vermedi anacım nasıl yapılıyor ?
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sultanımmmmmmm
yaaaa aferın kocısıneeee
sulfat süper süprizler bunlar...
çok şanslısın sende diğerleri gibi..
Amiiiiiinnnnnnnnnnnn canım çok teşekkürler Şenizsulfatçımmmmm
bi ömür böyle güzellikler yaşarsın inşallah canım Şeniz
Canıııım sulfişim :asigim: :asigim: :asigim: çooooook cici yaa tam bitti derken bidaa bidaaaa hem annenlerle hem yeni yuvan yeni ailen eşinle opuyorumnanaktan
Cidden hergün doğumgünü olsun dedirtiyo. Kocacınla hep böyleee mutluuuuu olun kuşum çok güzel hediyelerinde süprizde.. erkek ayakkabısı dediğin papinin tıpkısı şimdi ayacıklarımda. Diğeride çok şıkmış ama hanım hanımcık olur izmirde havalar güzeldir giyilir daha dimi?
Çiçeeeğende pastanda :lepi: yeni yaşında hergünün dünün tadında güzel geçsin inşallh. Şeniz
sulfatım şimdi okudum kuzum baya süprizlerle dolu bir gün geçirmişsin sendee:1hug:
afferim kocişkonaaa:1hug:
SULFATÇIM
ay bende böle koca istiommmmm
sulfat
bizim de kocalarımızla böyle bol süprizli kutladığımız doğum günlerimiz olacakmı :asigim:
ne güzel bir ömür boyu mutluluklar sulfatcığım
sulfatcım ciclerin çok güzel cnm
mandilin ve senin ne güzel şeleriniz sizin beğendiniz şeyleri almışlar iyi günlerinizde kullanın
nazar etme ne olur çalış senin de oluuuuuuuuuurrrrrrrrrr :roflol::roflol::roflol:
tabiki de olcak canım yerimsenibenteşekkür ederim canımcım şeniz
teşekkürler canım, evet beğendiğimiz şeyler oldu :dance:
Aimecim ben o kekin tarifini bilmiyorum malesef :1no2:
çalışıom merak etmeee
al sana kek aimeee
3 yumurta
1 bardak süt
1 bardaktan 1 parmak az sıvıyağ
1 karbartma tozu
1 vanilya
alabildiği kadar un
istersen kakao
Canııım o zman onun doğum günü önceyse süprüzler hazırla önden yerini hazırlamış olursun (kurnaz mandilin)
Angaraya gelip çayımı içersen alırım yoksa almam ıhhh :dilcikar:
Çoook teşekkür ederiim balım.
Kız Allah iyiliğini versin ami hiç gülceğim yoktu. Kendininki yaklaştı diye heee :roflol::roflol:
Daha çok var ama seninkine doğum günü telafisi değilde normal bi süprizmiş gibi bişi yapabilirsin. Tabi akşam olmasını sabırsuluklla bekleyeceği bişilerde olsun içinde sabahtan sölersin 
Lahanam teşkür edirim canımm amiiiiiiiiin inşallh Şeniz
Şeniz tenk yu veri maç burcum.
dagiden almış canım ama markası nüü kaydirigubbakcemile5
sen incecik narincek bişeysin canım kilo alsan bile gözükmez sende yerimseniben
Şimdi ben de dünümü anlatayım.
En son hatırlarsanız bi gece önce yemek ve sabah kocişin erkenden bana yaptığı kahvaltı sürprizinden söz etmiştim. Sonrasında da anneme gittim biliyosunuz. Meğer kociş beni oraya planlı yollamış onlar konuşmuşlar ve akşama doğru kocacık gelince bi anda bi doğumgünü pastası ve alkışlarla karşılaştım :dance: .
Böylece eskisi gibi doğumgünü pastamı ailemle ama aynı zamanda kocamla kesip yedik :1rolleyes:. Kalkmak üzereyken anneecim her zamanki gibi yicek bişey hazırlamış buzluk için. Hazırladığı yiyecekleri bi kutuya koydu ve bindik arabaya evin önüne geldik.
Evin önünde ben kutuyu aldım elime kociş dedi ben kapıları açayım benim elim dolu diye. Ben aheste aheste merdivenlerden çıktım içeri girdim ki kocacık elinde yine bi pasta iyiki doğdun yaşamım.... diyerek beni karşılıyor. Hemen fotosunu çektim delisin sen diyo kaydirigubbakcemile3 Eee ama az önce kestik doğumgünü pastasını dedim. Olsun evimizde yeni ailenle de kes istedim dedi. Yaşım kadar mum bulamamış idare et dedi kaydirigubbakcemile3
Sonra 2.kez dileğimi dileyip mumları üfledim. Pastayı kestim. Eve gelince üstümü değiştirmeden rahat edemiyorum ben bi üstümü değişeyim öyle yiyelim dedim. Yatak odasına gittim bir de ne göreyim yatağın üzerinde bunlar
Yanında da bi kağıt pastanın yanında da görünüyor kaydirigubbakcemile3
Koşup boynuna atladım hemen. Sonra pasta yedik annemden aldıklarımı yerleştirdim. Daha hiç içeri geçmemiştik oturma odasına girdim. Baktım ki orda da sehpanın üstünde kırmızı parlak bi kağıtla sarılmış bi kutu. Heyecanla açtım hemen içinde almayı uzun süredir düşündüğüm ve ertelediğim bişey. Annemin deyimiyle erkek ayakkabısı :1rolleyes:
Herşey bu kadar artık diye düşünürken benim kocam sürprizleri burda bitirmedi son hediyeyi de eliyle verdi. Ondan da yine istediğim bişey çıktı. Erkek ayakkabısı yerine bu sefer bi bayan ayakkabısı :roflol: İkisini de ayakakbı almıcaktım ama bunları çok beğenmiştin dedi. Bu ayakkabıyı da ben daha önce beğenmiştim ama numarası yoktu. Kociş araştırmış başka şubelerden buldurmuş. Ama topuk kısmını çekmek aklıma gelmedi foto çekerken kaydirigubbakcemile3
Böyle keyifle uyudum bi geceden sonra canım kocam erkenden işe gitti ben de geç kalktım. Yüzümü yıkamak için banyoya gittiğimde baktım ki canım benim hala sürprizlerini devam ettirmiş ve minicik yapışkanlı renkli kağıtlara yazdığı notları yapıştırmış banyo dolabına. Ama onlar da bana özel artık eklemiyim :asigim:
Bu arada asıl hediyeyi de benimle alcakmış. Arkadaşımın düğünü ve kuzenimin nikahı var. İkisinde de giyebilceğim bi elbise istiyorum. Bi h.sonu bakmıştık biraz bulamadım bişey. Ben beğenemedim diye de alamamış. Bu hafta sonu gidip bakalım elbisen de doğumgünü hediyen olsun dedi:sm_cool:
off saat 6 olsada çıksam
bu akşam erken çıkim dicem bakalm
eve gidip hazırlanırım ancak
Mandiş yaaa biz çok şanlıyız dimiVala bak sabah düşündüm de allah herkese böyle kocalar nasip etsin :asigim: Şimdi benim de mayıs ayına çok sıkı hazırlanmam lazım :roflol:
En güzeli de zaten tam bitti derken yeni bişeyin ortaya çıkmasıydı. Kız annelere göre erkek ayakkabısı bana göre gayet de bir numaralı bayan papisi :roflol: Yaaa izmirde hava dün bi bozdu yağmur soğuk. Bugün fena değil gibi. Ama sanırım pek giyemicem yaza kadar :çok üzgünüm:
Teşekkür ederim fıstığım tüm iyi dileklerin için. Amiiiiinnnn hepimiz için öyle güzel geçsin inş.
Eveeet canım çok keyifli bi gündü Şeniz Kocişkoma da
Bu arada burda olsan keşke. Benim kardeşimin çiğ köfte dükkanı var. Ama etsiz süper bi lezzet cokacimcoook
Şeniz
canım şimdiye kadar her doğumgününde süpriz yaptım ama daha hiçç göremedim bu beraber 4. doğumgünüm olucak bakalım...
1.nire gitcen akşam
2. senin ex aşkın bişi dedimi
3. bu sıralar niye pasta yapmıyosun
amiiiiiiiin bütün güzel dileklerin hepimiz için olsun.
yaa insanın canı ne yoksa onu çekiyo heralde.
Bende kaç gündür midye midye diye kudurdum yine şöyle online midyesci olsa sipariş etsem gelse hemen :1rolleyes: aahh nerde o günler...
bizim ankarada 2 yer var satan birinde genellikle ^taze bitti abla^ diyorlar öbürüde içine fıstık koyuyor hiç sevmirem. Haa bide migros satıyo yıllanmış gibi bayat onlarda.
Ay ne söylendim haaa param olsun midyeci zinciri açaçağım hee laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?