Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gripindn bişiy olumu ki gııııı...

valla kaç gün geçti üzerinden hala ayaktayım...

öldürmeyen ALLAH öldürmüyor...kaydirigubbakcemile3

ya hani hapları kırarak içmek falan tehlikeli olabiliyormuş yaa bende işkillendim ama bak bişi olmuyormuş çok şükür kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

MANDİLİN mutlu yıllar geceliğine bayıldım nerden alındı diye sorsam ayıpmı olur?
BURCU kız kalpli puding i sordum kimse cvp vermedi anacım nasıl yapılıyor ?

çoook teşekkür ederim canım dagi den almış ama markası nüü
burcunun yaptığı doktor ötkerin kalpli pudingi

hayır mandilinim hiç birşey olmuyor içerken biraz zorlanıyorsun ama limonu biraz fazla sıkarsan gripinin tadını çok hissetmezsin yerimseniben

vereliniortak tımama bidaa bizimki hastalanırsa dayıcam ağzına gripinli sodayı

Şimdi ben de dünümü anlatayım.

En son hatırlarsanız bi gece önce yemek ve sabah kocişin erkenden bana yaptığı kahvaltı sürprizinden söz etmiştim. Sonrasında da anneme gittim biliyosunuz. Meğer kociş beni oraya planlı yollamış onlar konuşmuşlar ve akşama doğru kocacık gelince bi anda bi doğumgünü pastası ve alkışlarla karşılaştım :dance: .

Böylece eskisi gibi doğumgünü pastamı ailemle ama aynı zamanda kocamla kesip yedik :1rolleyes:. Kalkmak üzereyken anneecim her zamanki gibi yicek bişey hazırlamış buzluk için. Hazırladığı yiyecekleri bi kutuya koydu ve bindik arabaya evin önüne geldik.

Evin önünde ben kutuyu aldım elime kociş dedi ben kapıları açayım benim elim dolu diye. Ben aheste aheste merdivenlerden çıktım içeri girdim ki kocacık elinde yine bi pasta iyiki doğdun yaşamım.... diyerek beni karşılıyor. Hemen fotosunu çektim delisin sen diyo kaydirigubbakcemile3 Eee ama az önce kestik doğumgünü pastasını dedim. Olsun evimizde yeni ailenle de kes istedim dedi. Yaşım kadar mum bulamamış idare et dedi kaydirigubbakcemile3

Sonra 2.kez dileğimi dileyip mumları üfledim. Pastayı kestim. Eve gelince üstümü değiştirmeden rahat edemiyorum ben bi üstümü değişeyim öyle yiyelim dedim. Yatak odasına gittim bir de ne göreyim yatağın üzerinde bunlar

Yanında da bi kağıt pastanın yanında da görünüyor kaydirigubbakcemile3

Koşup boynuna atladım hemen. Sonra pasta yedik annemden aldıklarımı yerleştirdim. Daha hiç içeri geçmemiştik oturma odasına girdim. Baktım ki orda da sehpanın üstünde kırmızı parlak bi kağıtla sarılmış bi kutu. Heyecanla açtım hemen içinde almayı uzun süredir düşündüğüm ve ertelediğim bişey. Annemin deyimiyle erkek ayakkabısı :1rolleyes:

Herşey bu kadar artık diye düşünürken benim kocam sürprizleri burda bitirmedi son hediyeyi de eliyle verdi. Ondan da yine istediğim bişey çıktı. Erkek ayakkabısı yerine bu sefer bi bayan ayakkabısı :roflol: İkisini de ayakakbı almıcaktım ama bunları çok beğenmiştin dedi. Bu ayakkabıyı da ben daha önce beğenmiştim ama numarası yoktu. Kociş araştırmış başka şubelerden buldurmuş. Ama topuk kısmını çekmek aklıma gelmedi foto çekerken kaydirigubbakcemile3

Böyle keyifle uyudum bi geceden sonra canım kocam erkenden işe gitti ben de geç kalktım. Yüzümü yıkamak için banyoya gittiğimde baktım ki canım benim hala sürprizlerini devam ettirmiş ve minicik yapışkanlı renkli kağıtlara yazdığı notları yapıştırmış banyo dolabına. Ama onlar da bana özel artık eklemiyim :asigim:

Bu arada asıl hediyeyi de benimle alcakmış. Arkadaşımın düğünü ve kuzenimin nikahı var. İkisinde de giyebilceğim bi elbise istiyorum. Bi h.sonu bakmıştık biraz bulamadım bişey. Ben beğenemedim diye de alamamış. Bu hafta sonu gidip bakalım elbisen de doğumgünü hediyen olsun dedi:sm_cool:

bunu bana geçen yıl iş ardkşm sölemişti.
baya bi artık kötü olmuştum.zar zor geliyordum işe.
kaydirigubbakcemile3kamyoncu ilacı diyolarmış buna.yollarda geçiyoya ömürleri..
böle oldularmı içip hemen iyileşiyolarmış. banada yap dedi ama ben ne soda nede gripn içemediğimden tat olarak, yapmadım.

öff yazıcım bozulduu yaa

dışarı çıkmam şart

gideyim internetr cafe bakayım buralarrda

hadiin görüşürüz gene

SULFATCIK
tekrardan doğum günün kutlu olsun ...
ne güzel şeyler yaşamışsın öle canımcım.
süperdi valla öle okudum hepsini.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

burdayım ordayım keyfm yok ama sebebide yok

cnm nasıl oldun

hiyy ne oldu esmoşum...
bişiye takılmışındır sen...
geçer inş

Sulfat çok güzel bi doğum günü geçirmişsin ama hediyelerinigöremedim malesef
sayfaya eklenen fotoları göremiyorum ben
niyeee amaaa yaaaaa :sinifsinif:

izmirde adet demekki çok ilginçmiş yafs gelinliği kiralayanlar napiyi ? kaydirigubbakcemile3
hehe bencede
ben ilk defa duydum
zaten giyemem ben öle gelinlik mevlitte tuhaf olur insan bee

pıtır senin güzellik yarışmasına katılan kuzeine noldu?

benim minik kuzen d eaday da
oy isteyem sizden

anam yasaksa hemen sileirm :))
2. oldu kız
çine gidicekD:
oy göndercektim ama üye olun dio yaa
bende uyuz olurum böle bişi yapmak için üye ol dienlere çıktım bende

beşikmi salladın pıtırım
biriyle 2,30a kadar msnde konuştum

kızlar çok güzel sıvı sabunluklar aldm
akşam eklerim fotolarını
ama çok sevindirik oldum

sulfatcıgım hepsını güle güle giy cok guzel

Teşekkür ederim esmam Şeniz

SULFATCIK
tekrardan doğum günün kutlu olsun ...
ne güzel şeyler yaşamışsın öle canımcım.
süperdi valla öle okudum hepsini.

Ayyy canımsın okuyan gözlerine sağlık Şeniz Teşekkür ederim bebişim

sulfat canım gerçekten harika bigün geçirmişsin.
inş ömür boyu böle devam eder.

Amiinnnnnnnnnnn, çok teşekkür ederim

anammm sizin pastaları gördükçe canım pasta istioo

sultancım hepsiii çok güzeller canım

Teşekkür ederim canımcım Şeniz. Dolapta var gel hemen ikram edeyim kaydirigubbakcemile3

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sultanımmmmmmm
yaaaa aferın kocısıneeee

Canıııım sulfişim :asigim: :asigim: :asigim: çooooook cici yaa tam bitti derken bidaa bidaaaa hem annenlerle hem yeni yuvan yeni ailen eşinle opuyorumnanaktan
Cidden hergün doğumgünü olsun dedirtiyo. Kocacınla hep böyleee mutluuuuu olun kuşum çok güzel hediyelerinde süprizde.. erkek ayakkabısı dediğin papinin tıpkısı şimdi ayacıklarımda. Diğeride çok şıkmış ama hanım hanımcık olur izmirde havalar güzeldir giyilir daha dimi?
Çiçeeeğende pastanda :lepi: yeni yaşında hergünün dünün tadında güzel geçsin inşallh. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…