sulfat bı su bardağına su ıle karıstırıp iç cnm
normalde zaten cok tatlıdır ıcemezsın
su ıle karstrsın bısey olmaz
kan yapar enerjı verır
annem bana yollamış ellerıyle yaptı
keşkeee mandalinim ama ilk doğumgünümü sewgiliyken unutmuştu eşim ayrılıodum ogün az kalsın ahh ahh ne günlerdi ne koşmuştu peşimden :)
süper bi günmüş mandişim
sevindim senin adına..............
resimleri göremedim.
ilk önce yazayım sonra gidip bakacağım,ee onların yorumunuda sonra yaparım artık.
mandilinciğim tekrar tebrik ederim canım.hayırlı yaşların olsun inş.
Rabbim bu mükemmel eşleri başınızdan eksik etmesin hiç birinizin...
Şeniz tenk yu veri maç burcum.mandilişşşşş opuyorumnanaktan
kapmışsın yawrum hediyeleri
kız dagimi onlar ayy çok tatlılar yaaaaa... bende bende bendeeeeee delikafadulden
söyle markasınıda bende kocişe br ayar çekeyimmm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Herkese selaaaammmmmmm opuyorumnanaktan
Ya ben iki gündür çok halsizim yaa nedir bu durum mevsimsel bişey mi acaba CADIARZU
Herkes kilo vermeye çalışıyor galiba gelinlerimizin çoğu diyette. Ben çok şükür ki kilo almadım evlenince. Üstelik hapın kilo yaptığı söylenir ama aynıyım. Acaba bunda evde yalnızken yemek yemeyi istemeyişimin payı var mı? Kociş yokken bişeycik yiyesim yok yaaa
bencede cnm ben mesela kupe sevmem almam dıorum ama alırım sanırımmm yaa bı yere gıdıce kupesız olmazz sık gosterııgüzelim zaten bir tane set takılmıyacakmı. istediğin bir şey olsun.ben öyle yaptım.mesela herkes diyoki taşlı aldırma düz altın olsun satınca zarar falan diyolar. ama ben onu aldırıp takmayacaksam ne anlamı var ki aldırmanın dimi ama. o yüzden istediğim bişey olsun dedim.
merhabalaropuyorumnanaktan
bu arada hastaydım falan arada kaynadı ...
sinayım bir formül sölemişti sodanın içine gripin ve limon...ben bu formülle ayağa kalktım ve kısacık sürede atlattım.
teşekkür ederim sinayım.aklınızda bulunsun garular(bunebu dan çalıntıdır...)zemuszemus
mandalinamcicşlerine şimdi baktım.
ay ne tatlı bir gecelik takımıdır o öyle.
hele sabhlığına bayıldım bayıldım.
hepiisini güle güle kullan canım.
huzurlu günlerde eskit inş...
ilginçç :)
evet biri daha demişti gelinlik giyiliyor diye
kız parpalim senmiydin o biri :)))
hayatım kısçem düğündaşım ne giyecez annem :kedi:
bir ara bir başlık vardı forumda Yeşil ÇAyla ilgili her gün içen kızlar vardı o başlık noldu acaba.. orda yeşil çaydan kilo veren çok insan vardı..
yeşil çayın en büyük özelliği sıkılaştırıyor olması..
ben günde 1 bardak içerdim etlerimin sıkılaştıgını hissederdim zellikle kol altlarında.. krın bölgesinde filan ama kaç aydır içmiyorum.. yine başlıcam ama burcu özgeden gaz aldım birascık hem kaydirigubbakcemile3
ne gülüyon
ben üzgünüm bu duruma
bu bi gelenek değil
ama genelde yeni geline yapılır evinde dua edilir
kadınlar toplaşır dua edilir öyle yani
bebek doğuncada yapılır
iyileşmişsin ohh ohh canım opuyorumnanaktan
soda+limon+gripin demek hiç duymamıştım grippin eriyyince bişi olmaz dimi
Şeniz Şeniz Şeniz daha cicileriiiii senin olsun lahanam çok tenk yu
rica ederim canım çok yakın arkadaşım hemşire eşide doktor onlardan kapmıştım bu formülü her seferindede iyi gelir hatta ben hafif hafif hastalığın belirtilerini hissetmeye başladığımda içiyorum o zaman daha iyi oluyor yatmadan kalkıyorum kaydirigubbakcemile5geçmiş olsun lahanambu arada hastaydım falan arada kaynadı ...
sinayım bir formül sölemişti sodanın içine gripin ve limon...ben bu formülle ayağa kalktım ve kısacık sürede atlattım.
teşekkür ederim sinayım.aklınızda bulunsun garular(bunebu dan çalıntıdır...)zemuszemus
iyileşmişsin ohh ohh canım opuyorumnanaktan
soda+limon+gripin demek hiç duymamıştım grippin eriyyince bişi olmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?