burcu senin bu kocanın yaptıkları yüzünden terk edicem benim tostosu yaa
marmarisemi gelsek napsak
hani belki seninki benimkinin kolunu sıvazlar azcık onada bulaştırır kaydirigubbakcemile3
10şubat2008desüpriz bi evlenme teklifi ayarlamıştı bana heralde bi ömür onla idare edicem akannehir
geldim artık canımmm çokmu özledin beni kız ben harbi özledim ama
aman zaten beklemeyiz :1closedeyes:
jartiyerin kırmızımı :jeyyar:
benmiyim o nihalcim a.s.
evet canım. kahvaltı takımım turunculu ve kare. bu..
[/url][/IMG]
AY KIZLAR kendım adına dedıklerınız ıcın cok sagolnesmoşum çok şıksın yaaa, burcumun söylediklerine aynen katılıyorum, örtülü olup da şık olabilen maalesef çok fazla arkadaşımız olamıyor, frapanlıktan ve gösterişten uzak, çok şık çok güzel olmuşsun :lepi:
ben hakkaten merak ediyordum canım ya, yani bu kadar güleryüzlü ve şirin bi adam o üniformayı giydiğinde nasıl olur diye, ki ben üniforma çok severim ama eniştem on numero çıktı valla :lepi: çok güzel taşımış:lepi:
kıızzz eniştemizle gurur duy, o üniformayı taşımak herkese nasip olmas, ona da söyle, kızımızın kıymetini bilsin, böylelikleeee bir ömür mutlu olun inşallaaahhhopuyorumnanaktan
burcu senin bu kocanın yaptıkları yüzünden terk edicem benim tostosu yaa
marmarisemi gelsek napsak
hani belki seninki benimkinin kolunu sıvazlar azcık onada bulaştırır kaydirigubbakcemile3
10şubat2008desüpriz bi evlenme teklifi ayarlamıştı bana heralde bi ömür onla idare edicem akannehir
selam kızlar 3gündür uzağım buradan.beklenmedik acı haberden ötürü. cuma günü sabahı telefonumun sesine uyandım.telefon eden abimdi. ve anneannemin vefat ettiğini söyledi. tonton anneannem,melek yüzlüm bize veda etmiş meğer... apar topar kayseriye gittik.bütün herkes toplanmıştı ama giden gitmiştibugün akşam mecburen döndük.
günaydın kızlarrrr bir kızım olacakmışopuyorumnanaktan
o nihal senmisin ,,,fisfisfis
ay bende başka nihal sandım canım yaa,
sende çok güzel çıkmışsın nihalcim ,a.s.
kızlarr selam bişeyler yüklüycem ama
image shcak sorunlu bugünn
bildiğiniz bir site varmı???
kızlarr selam bişeyler yüklüycem ama
image shcak sorunlu bugünn
bildiğiniz bir site varmı???
benimi şeker albüme bi tane koyarım şimdi:)hber verde ona göre silim
bakıyom cnmhemenekledim esma bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?