Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

fmk süt yarım litre mi, canım??

aime hemen sendende bir tarif alııım benim profiteller sönüoo

seninkiler güzel olmuşş çökme yokk

alla alla ya telefonlari bulamiyorum.. benim tel daha bu sabah elimdeydi simdi yok.. kayinvaldemleri arayip bi sevindirim dedim ama telefonlari bulamiyoru.. diger telden sabah annemi aramis konusmustuk o da yok hayret bir sey ya

ben kendime kocaman bi defter aldım, deneyip beğendiğim şeyleri yazıyorum sadece, ama bu tarifi direkt ekledim :)) ellerine kollarına sağlıkk

fmk

canım evin cok güzel gerçi yorumumu yaptım resimlerin altına bu tarifde şeker ner kadar katılıyo 2 tatlı kaşığımı ???

fmk cım bide buzdolabında derken no frost kısmına kaldırmayalım dimi hamuru??

yok yok normal buzdolabinda

okk fmk saol canım mutlaka deniycem bu tarifii

evin çok cici çok güzell olmuşş
huzurla oturunnn

saol dene inaan pisman olmicaksin

ben kendime kocaman bi defter aldım, deneyip beğendiğim şeyleri yazıyorum sadece, ama bu tarifi direkt ekledim :)) ellerine kollarına sağlıkk

bende baska bir pizza hamuru tarifi daha vardi ama inan bu mükemmel.. zaten dedigim gibi orjinal italyan pizza hamuru.. hem güzel mayalaniyor hemde kivami iyi ben mesela pizzanin üzerine zeytin koymuyorum ama yine de hafif bir zeytin tadi geliyor insana
yaaa moralmen coktum ama yaaa

hayirdir nihalcim faruk mu bir sey yapti yaptiysa söyle kulaklarini cekeyim

2-1 OLDUUUU ay gerıldımm yaaa

hii senin derdin anlasildi.. tv kapali bende

2 kim 1 kim
fenermi ilerde gs mi
genelde fener hep yeniyor ben artik ilgilenmiyorum bitek milli maclarda diyer maclar bana anlamsiz geliyor eskiden galatasarayi tutardim artik hic bir takim tutmuyorum

yok tatlım henuz yapmadı ama gs yenılırse cok sınırlı olcak sımdıden korktum ama 2-1 olduu yensınn lutfen:)

fener 2 cnm malesefff

fmk

canım evin cok güzel gerçi yorumumu yaptım resimlerin altına bu tarifde şeker ner kadar katılıyo 2 tatlı kaşığımı ???

hayir iki yemek kasigi.. bana da entresan geldi ama öyle iki yemek kasigi katiliyor kaydirigubbakcemile3 hamurda belli olmuyor ama

doğumdasımmm nbr?
papii ya konusamıoz senlee artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…