Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

3000 ci mesajin hayirli olsun.. bende bazen günlerce sadece okurum yazilanlari, yazasim gelmez az yazarim bazende cok yazarim cenem durmaz.. özel hayatimdada öyleyim

saol tatlım evett cnm bazen kayboluyon bazen cıkıonn olsunn arada burda oll

3-1 olduuu of ya salak gs ne olcak :umursamaz:mafoldumben

gerçekden öyle iyiki KK var kafama takılan bişiy olsa çeyizle düğün dernekle ilgili hemen girip bakıyorum danışıyorum :enbuyukkk:

goo g le öyle süper nimet valla :lepi:

yasasin google amca :lepi:

bizim burda kız uzağa gidecekse eğer kınayı yapıyolar, kınanın sonunda kız gelinliğini giyip öyle geliyo, uzağa gelemeyecek misafirler de gelinlikle görmüş oluyolar böylece..

kuzenlerden birinin eşide kırklareli mandıra köyündendi, köydeki evlerinde yemek verildi gündüz, akşam meydan düğünü gibi kutlama yapıldı, düğün sonunda kına yakıldı eline ayağına, sonra 12 falandı heralde saat abim kucakladı yengemi hoop gelin arabasına :)) arkasındanda işte bizler atladık otobüslere istanbula döndük..

al sana iki seçenek, belki bişeyleri hoşuna gider ilham alırsın diye yazayım dedim:))

dogumdasımm bence kınayı karsıık yapınn dugun gıbı olsun ıst nıkahın kıyılr

canım cok saol yarın ilk iş kendime alternatifi bol liste hazırlıcam hangisi aklımıza yatarsa

benım kuzenımm de baska yere gıttı
kınasında gelınlık gıydıı sadece kına yakılırkenn cıkardı kına elbısesını gıydı sona ole kaldıı cokta guzel olduu dugunu malatyada olduu cnm

hehe valla kız

pitircik anneni öp benim icin cicekleri harika.. hele o agaca benzeyenler bir baska güzel
söledim canım

pitir kiz ne güzel cicek onlar öyle...
hepsi muhtesem ya...
hehe öledir
çiçekleri çok sevio annem
hele bunlara:)

bencede ikisi bir arada.. hem daha ekonomik ben daha az yorucu..

bencede dimi ... bir ertesi günde nikah için yola cıka biliriz,

ama bizim akrabalar Samsundan gelecek o yüzden annem tuturdu gündüz olsun dönmek isteyenler dönebilsin diye ee kınada gündüz olmaz ( ,

benım kuzenımm de baska yere gıttı
kınasında gelınlık gıydıı sadece kına yakılırkenn cıkardı kına elbısesını gıydı sona ole kaldıı cokta guzel olduu dugunu malatyada olduu cnm

nihal nikahları öncemi yoksa sonramı oldu kaç gün arayla oldu

kocis geldi mactan.. geci o benim KK takilmama bir sey demiyor ama olsun birazda koca bebekle ilgilendim kiskanir yoksa :)

hepinize iyi geceler.. yarin saglikla muhabbetle görsmek üzere.. pitircik bu lafim sana burda sabahlamak yok yarin is var dogru uyumaya

hehe yok kız
ama ben bugün stok yaptım
belki film izlerim gece
şimdi gidicem mutfağı toparlıcam
sora odamı
sora duş sora vakit kalırsa film:)
ii geceler

cnm kocası polıs oldugundan sıvasa gıttıler orda lojman ayarlamak ıcınn nıkahlandılar ama dugun kınadan 2 gun sona olduu cnm malatya cunku cok uzakk sabahı hemen yola cıktılarrr

hehe yok kız
ama ben bugün stok yaptım
belki film izlerim gece
şimdi gidicem mutfağı toparlıcam
sora odamı
sora duş sora vakit kalırsa film:)
ii geceler

ohooooooooo benim bildigim o mutfak oda toplama isleri gündüz yapiliyor hem bu saate ne filmi kiz :jeyyar: :roflol:
nasil dayaniyorsun bukadar az uykuyla yasamaya hayret yani..

bana mesela 7 saat uyku cok cok az geliyor 9 saat iyi oluyor :lepi:

iyi geceler.. yarin izinliyim.. rahat rahat girerim insallah

askım melek gıbı onla konusuyorumm sımdı
bıde amcam gıtmemıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…