3000 ci mesajin hayirli olsun.. bende bazen günlerce sadece okurum yazilanlari, yazasim gelmez az yazarim bazende cok yazarim cenem durmaz.. özel hayatimdada öyleyim
sizin düğün ne zamandıkii :)
canım 2010 yazında olacak tarih henüz kesinleşmedi ama hem bolu da hem ist bişiyler yapmak istiyoruz bi türlü işin içinden cıkamadık bende boluda kına + yemekli düğün yapmak istiyorum ama malesef gündüz olması gerekiyor çünki yine ist dan nişanlımın akrabalarıda katılacak ve akşam geri dönülmesi gerekecek, peki budurumda bende onlarlamı gidicem???
bir ertesi günde sanırım o gün pazar günü olacak ist nikah olsun istiyoruz ama nikaha aileminde mutlaka gelmesini istiyorum umarım bu süre zarfımda bizim samsundan gelen misafirler gitmiş olur .. bunun dışında birkaç alternatif görüşdaha var ama bir türlü kafama yatmıyor istediğim gibi de olmayacak karışık işde ne bilim
kiz deli.. sen erkek tarafinda ki dügünden sonra gideceksin yeni yuvana.. bolu daki dügünden sonra gidim filan deme olurmu kaydirigubbakcemile3
mesafe uzak olunca öyle oluyor malesef benim kinamda erken basladi.. aksam erkek tarafi geri dönecek diye.. bunlar önemli degil bir sekil hal olur önemli olan hersey anlasarak agiz tatiyla olmasi
kiz deli.. sen erkek tarafinda ki dügünden sonra gideceksin yeni yuvana.. bolu daki dügünden sonra gidim filan deme olurmu kaydirigubbakcemile3
mesafe uzak olunca öyle oluyor malesef benim kinamda erken basladi.. aksam erkek tarafi geri dönecek diye.. bunlar önemli degil bir sekil hal olur önemli olan hersey anlasarak agiz tatiyla olmasi
nasıl yani cumartesi bolu da düğün olursa gelin alma yapmıcaz ozman pazar günü yani bir ertesi gün gelin alma olucak doğru ist nikah mı
gerçekden öyle iyiki KK var kafama takılan bişiy olsa çeyizle düğün dernekle ilgili hemen girip bakıyorum danışıyorum :enbuyukkk:
goo g le öyle süper nimet valla :lepi:
canım 2010 yazında olacak tarih henüz kesinleşmedi ama hem bolu da hem ist bişiyler yapmak istiyoruz bi türlü işin içinden cıkamadık bende boluda kına + yemekli düğün yapmak istiyorum ama malesef gündüz olması gerekiyor çünki yine ist dan nişanlımın akrabalarıda katılacak ve akşam geri dönülmesi gerekecek, peki budurumda bende onlarlamı gidicem???
bir ertesi günde sanırım o gün pazar günü olacak ist nikah olsun istiyoruz ama nikaha aileminde mutlaka gelmesini istiyorum umarım bu süre zarfımda bizim samsundan gelen misafirler gitmiş olur .. bunun dışında birkaç alternatif görüşdaha var ama bir türlü kafama yatmıyor istediğim gibi de olmayacak karışık işde ne bilim
nasıl yani cumartesi bolu da düğün olursa gelin alma yapmıcaz ozman pazar günü yani bir ertesi gün gelin alma olucak doğru ist nikah mı
bolu daki dügün kendi etrafiniz icin istanbula dügünde katilamayanlar icin kurulcak olan bir meclis.. nikahin istanbulda pazar günü kiyilacaksa seni de baba evinden pazar günü cikarmalari gerek.. hii sen cumartesiden gidersin yol uzak diye istanbulda bir akrabanizda kalirsin fialn yada yaninda kardesin nebilim sizin tarafan biri gelir birlike kalirsin onu bilemem ama nikah olmadan asil dügün olmadan senin de boludaki dügünden sonra erkek tarafiyla gitmen uygunsuz olur herhalde sanirsam
bizim burda kız uzağa gidecekse eğer kınayı yapıyolar, kınanın sonunda kız gelinliğini giyip öyle geliyo, uzağa gelemeyecek misafirler de gelinlikle görmüş oluyolar böylece..
kuzenlerden birinin eşide kırklareli mandıra köyündendi, köydeki evlerinde yemek verildi gündüz, akşam meydan düğünü gibi kutlama yapıldı, düğün sonunda kına yakıldı eline ayağına, sonra 12 falandı heralde saat abim kucakladı yengemi hoop gelin arabasına :)) arkasındanda işte bizler atladık otobüslere istanbula döndük..
al sana iki seçenek, belki bişeyleri hoşuna gider ilham alırsın diye yazayım dedim:))
dogumdasımm bence kınayı karsıık yapınn dugun gıbı olsun ıst nıkahın kıyılr
hehe valla kızben sanali aslinda sevmezdim.. msn de konusmayi da.. ama iyiki varmis bu internet dogru kulanilktan sonra cok güzel bir sey.. esimle hep msn de sohbet ettik.. gelinligimi internet araciligla diktirdim buraya üye oldum ve ufkum genisledi.. internet bir nimet aslinda insanin hayatinda kolaylik getiren önemli olan dogru dürsüt kulanmak sanalda dostluk olmaz denilir hep ama bugün artik bunlarin hep ön yargidan ibaret oldugunu söyleye bilirim.. pitircik´kin dedigi gibi allah internetti bulandan razi olsun :)
söledim canımpitircik anneni öp benim icin cicekleri harika.. hele o agaca benzeyenler bir baska güzel
hehe öledirpitir kiz ne güzel cicek onlar öyle...
hepsi muhtesem ya...
bencede ikisi bir arada.. hem daha ekonomik ben daha az yorucu..
benım kuzenımm de baska yere gıttı
kınasında gelınlık gıydıı sadece kına yakılırkenn cıkardı kına elbısesını gıydı sona ole kaldıı cokta guzel olduu dugunu malatyada olduu cnm
kocis geldi mactan.. geci o benim KK takilmama bir sey demiyor ama olsun birazda koca bebekle ilgilendim kiskanir yoksa :)
hepinize iyi geceler.. yarin saglikla muhabbetle görsmek üzere.. pitircik bu lafim sana burda sabahlamak yok yarin is var dogru uyumaya
hehe yok kız
ama ben bugün stok yaptım
belki film izlerim gece
şimdi gidicem mutfağı toparlıcam
sora odamı
sora duş sora vakit kalırsa film:)
ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?