hayir iki yemek kasigi.. bana da entresan geldi ama öyle iki yemek kasigi katiliyor kaydirigubbakcemile3 hamurda belli olmuyor ama
doğumdasımmm nbr?
papii ya konusamıoz senlee artıkın
napıosunuz gece kuşları
hmm ilginç geldi ama en kısa zamanda denicem teşekkrüler canım
doğumdaşım napım sıkıldım oturdum bilg başına annemle düğün dernek işlerinden bahsediyorduk kasvet bastı ne zor rişler bunlar yaaa cabucak olup bitiverse üff
bende ne yaptim simdi
önce esimin ailesini aradim hal hatir ettim.. sonra babami aradim bide onunla konustum sabah da annemle konusmustu.. evlilik dogru insanla yapildiktan sonra güzel bir sey gerci biz daha yeniyiz hele bi yillar gecsin dogru mu yalnis kararmi ozaman belli olur.. ama ailenin yeride bir baska en az es kadar önemli
iyi yapmışınız benim kocişte stadda izlio maçıkaydirigubbakcemile3
slm.. oo senin beyinin keyfine dicek yok ozaman.. stadiumda izlemenin yerini bir sey tutamaz zaten orda ortam bambaska
evde net gitti kızlar yaa:))
otomatik ödeme vardı bankada, kiracı geç yatırmış parayı sanırım falan filan derken farketmedik ödenmediğini, bi baktık kestiler :)) sonra yatırdık ama bu seferde pttde mi nerde aksaklık olduysa en eski fatura ödenmemiş görünüyodu o yüzden gene kapanmıştıki bugün gelmiş :) pazar pazar ne olduğunu anlamadım ama çok şükür bağlantım var artık.. internet ne kadar girmiş hayatıomıza ama yaa şu bikaç günde onu farkettim.. adsl arıza servisini arıcam ama telefon numarasını bulamadım yaa :)))
neyse geldim işte
kızlar yaa bu arada katı meyve sıkacağ tavsiyesi olan varmı? bizde var bitane ama eski model, akıtıyo falan düzgün sıkamıyoruz hiçbişeyi.. elma nar domates ne bilim işte aklınıza gelen herşeyi sıkmak istiyorum :)
hmm ilginç geldi ama en kısa zamanda denicem teşekkrüler canım
doğumdaşım napım sıkıldım oturdum bilg başına annemle düğün dernek işlerinden bahsediyorduk kasvet bastı ne zor rişler bunlar yaaa cabucak olup bitiverse üff
kız sus ole deme onu yasayamayanlar var kaydirigubbakcemile3
cnm benım oda gecer olcak oleseyler kolay deıll
iyi yapmışınız benim kocişte stadda izlio maçıkaydirigubbakcemile3
slm.. oo senin beyinin keyfine dicek yok ozaman.. stadiumda izlemenin yerini bir sey tutamaz zaten orda ortam bambaska
sizin düğün ne zamandıkii :)
di mi yaa mafoldumben
aman be nihalimm boşver, hayırlısıyla olsunda, geç olsunda güş olmasınn
canım dün tefalde görmüştüm bütün atıyorsun sıkıyor güzel kullanışlıya benziyor bir bak derim, bizimde var arzumun ama parçalamak gerek birde dediğin gibi akıtma yapıyor
sizin düğün ne zamandıkii :)
canım 2010 yazında olacak tarih henüz kesinleşmedi ama hem bolu da hem ist bişiyler yapmak istiyoruz bi türlü işin içinden cıkamadık bende boluda kına + yemekli düğün yapmak istiyorum ama malesef gündüz olması gerekiyor çünki yine ist dan nişanlımın akrabalarıda katılacak ve akşam geri dönülmesi gerekecek, peki budurumda bende onlarlamı gidicem???
bir ertesi günde sanırım o gün pazar günü olacak ist nikah olsun istiyoruz ama nikaha aileminde mutlaka gelmesini istiyorum umarım bu süre zarfımda bizim samsundan gelen misafirler gitmiş olur .. bunun dışında birkaç alternatif görüşdaha var ama bir türlü kafama yatmıyor istediğim gibi de olmayacak karışık işde ne bilim
fmk evet tatlımm yaaa burda herseımızı bılıoruzzz artık ne tuhaf dımı ama ben memnunum cok guzel zamanım gecıozemuszemus
aaaaa buarda 3000 cı mesajım hayırlı olsun:lepi:
ben sanali aslinda sevmezdim.. msn de konusmayi da.. ama iyiki varmis bu internet dogru kulanilktan sonra cok güzel bir sey.. esimle hep msn de sohbet ettik.. gelinligimi internet araciligla diktirdim buraya üye oldum ve ufkum genisledi.. internet bir nimet aslinda insanin hayatinda kolaylik getiren önemli olan dogru dürsüt kulanmak sanalda dostluk olmaz denilir hep ama bugün artik bunlarin hep ön yargidan ibaret oldugunu söyleye bilirim.. pitircik´kin dedigi gibi allah internetti bulandan razi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?