Eveeet mis gibi oldu :kedi:
Canım dediğin krem emla.
Ben özel bölge için evlenmeden önce ilk kez gitmeye başladım. Daha önce ağdayla (sirle) hç aldırmamıştım ve çok korkuyordum. Bu 4.kez gidişim. Yeni yeni alışıyorum yani. Emlayı önceki 3 ağdada kullandım. Çok tırstığım için görümcem vermişti kınadan bi gün önce al kullan ilk deneyimin çok acılı olmasın demişti kaydirigubbakcemile3
Acıyı tamamen yok etme gibi bi durum söz konusu değil ama dünkü ağdada kremim yoktu ve inanılmaz acıdı. Kesinlikle acıyı azaltmakta faydası varmış. Hatta alan kız dediki o krem sizde etkiliydi sanırım hiç böyle bağırmamıştınız :roflol:
Ama kişiden kişiye de değişiyormuş canım.
Bi dahaki ay emlasız asla :lepi:
nisanyağmuruu Gözün AYDIN valla yaa çok sevindim :) hayırlısıyla gider gelir inşallah..
bu arada NEFES filmine bende gittim, çok kötü oldum izlerken, aşkımla gittik akşam eve geldiğimde başım ve boynum tutulmuş sinirden ve ağlamıyım diye kendimi sıkmaktan :)))
amaa çıkışta şükrettim aşkım iyiki askerliğini bitirmiş diye, asker yolu bekleyecekler sakın izlemesin..
ne soracagim sizlere.. albümler´de bige adli kulanicisinin nezamandan beri dügün fotolari var.. baktim kiza kimse yorum yapmiyor ben bari yapayim dedim..günahini almak istemiyorum gözteris yapmak istiyor gibi me geldi, sizede antipatik geldigi icin mi hic yorum yapmadiniz
nerde :sm_confused:
günaydınlar efendim
bende bu bölümü takip ederdim ama çok nadir yorum yazardım aktif olmaya karar verdim kabul edersinizopuyorumnanaktan
Kömür Prenses buyur gel katil canikom.. ceyiz topigi burasi ama gel gör ki bi cogumuz evlendi ama burdan kopamadik kopmak istemedik delikafadulden
baktım cnm. daha öncedende gördüm ama yorum yapma gereği duymadım hiç.:sm_confused:
bende aslinda yorum yapmak istemiyordum..yok balo salonumuz yok satomuz yok suitimiz gicik olmustum aslinda ama baktim yorum yok yazayim bari dedim kaydirigubbakcemile3
bende gördüm ama neden bilmiom her halta maydonoz olan ben bişey yazmadım .Allah mesut etsin...
Kömür prenses hoşgeldin
Ah blackqueen geldi aklıma
nerdesin annemsen
gunaydınnn anam bende hala kk yavaş sızdede öle mı
sinir olup iş yapıyorum gırmıyorum bende
kömürr h geldınn:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?