Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende yaklasık 1,5 yıldır gidiyorum özel bölge için ve hiç emlayı kullanmadım,
biraz acıyor tabi ama dayanılmayacak bir acı değil valla en rahatı ağdaymıs niye bugüne kadar gitmemisim diye hep hayıflanırım :kedi:

Günaydınn
Şükür kavuşturana heeee, illet etti dün burası beni kaydirigubbakcemile

Fmk bende nezle olmuşum sabah bi kalktım felaketim, tamda tatilin tadını çıkarıcam derkenlmaz:

Mende bugün yarım gün çalışıyorum, yarında yok, cumayı da verselerdi ne güzel olardı, büyük şehirlerde dezenfekte için cumayıda tatil etmişler ama burda gok akannehir

ne soracagim sizlere.. albümler´de bige adli kulanicisinin nezamandan beri dügün fotolari var.. baktim kiza kimse yorum yapmiyor ben bari yapayim dedim..günahini almak istemiyorum gözteris yapmak istiyor gibi me geldi, sizede antipatik geldigi icin mi hic yorum yapmadiniz

teşekkürler canım. amin:Saruboceq:
en geç 2ayda 1 yanıma bekliyorum diyokaydirigubbakcemile3

bugün bende yarım gün çalışıyorum.sositososito eve gidip üstümü değişip doğru çarşıya çıkıcam.
nişanlım gelince çıkamam.profiterol,tiramisu ve güllaç istedi benden malzeme alıcamzemuszemus

şu emla krem bnmde ilgimi çekti bak.işe yararmıkiCADIARZU
kesinlikle denemem lazım.

nerde :sm_confused:

günaydınlar efendim

bende bu bölümü takip ederdim ama çok nadir yorum yazardım aktif olmaya karar verdim kabul edersinizopuyorumnanaktan

günaydınlar efendim

bende bu bölümü takip ederdim ama çok nadir yorum yazardım aktif olmaya karar verdim kabul edersinizopuyorumnanaktan

Kömür Prenses buyur gel katil canikom.. ceyiz topigi burasi ama gel gör ki bi cogumuz evlendi ama burdan kopamadik kopmak istemedik delikafadulden

Kömür Prenses buyur gel katil canikom.. ceyiz topigi burasi ama gel gör ki bi cogumuz evlendi ama burdan kopamadik kopmak istemedik delikafadulden

hoşbuldummm o zaman kuzucum Şeniz
bende evlendim :1rolleyes: aynen insan kopmuyo çeyiz yapmaktan yapanları izlemekten :jeyyar:

baktım cnm. daha öncedende gördüm ama yorum yapma gereği duymadım hiç.:sm_confused:

bende aslinda yorum yapmak istemiyordum..yok balo salonumuz yok satomuz yok suitimiz gicik olmustum aslinda ama baktim yorum yok yazayim bari dedim kaydirigubbakcemile3

bende gördüm ama neden bilmiom her halta maydonoz olan ben bişey yazmadım .Allah mesut etsin...
Kömür prenses hoşgeldin
Ah blackqueen geldi aklıma
nerdesin annemsen

bende aslinda yorum yapmak istemiyordum..yok balo salonumuz yok satomuz yok suitimiz gicik olmustum aslinda ama baktim yorum yok yazayim bari dedim kaydirigubbakcemile3

bende senin attığın linkten baktım şimdi pek matah bişey değil gelinliği falan ama
aynen dediğin gibi suitimiz kuaförümüz :1ninca: bilmem ne

gunaydınnn anam bende hala kk yavaş sızdede öle mı
sinir olup iş yapıyorum gırmıyorum bende

kömürr h geldınn:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…