Ayhh çok fenayım yaaa, sinayın formülünü mü uygulasam soda gripin limon üçlüsünüüüü :1no2:
zaten üzerine şap şap vurunca anlıyorsunuz uyuşup uyuşmadığını...
dün annemle babam dışarı cıktılar annem bana bi nevresim takımı almıştı onu değişştirmek için bi geldiler babamın elinde kocaman bi kutu :kedi: bana elektrik süpürgesi almışllar nasıl mutlu oldum anlatamam
bide dün annemle dantelleri actık normalde sevmem ama okadar yaptırmış bununda resmini betacım için cektim :) kelebekliya a.s.
Hayatim alemsin canım yaaaaananiknanik
Ayhh çok fenayım yaaa, sinayın formülünü mü uygulasam soda gripin limon üçlüsünüüüü :1no2:
tabi cnm yazayım.
Kreması
Yarım litre süt
3 yumurta sarısı
1 su bardağı şeker
2 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı mısır nişastası
1 paket vanilin
1 paket labne peynir
Üzerine dökmek için, 1 veya 2 tatlı kaşığı toz kakao
Keki ıslatmak için
1 su bardağı su
2 yemek kaşığı nescafe
2 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı cappucino.
not:ben yarım bardak sıcak suda hepsini eritip üzerine yarım bardakta süt ilave ediyorum.öyle ıslatıyorum keki.
- Tencereye süt, yumurta sarıları, şeker, un, nişasta ve vanilini ekleyip iyice karıştır.
Puding kıvamına gelinceye kadar sürekli karıştırarak pişir. Dibini tutup topaklanmamasına dikkat et.
- Puding kıvamına gelince labne peynirini de ekleyerek ocaktan alın. Islattığın keklerin üzerine bir kat kek bir kat krema olacak şekilde kremadan sürün.
-ben arasına bir avuç damla çikolatada koyuyorum.güzel oluyor.
-buzdolabında biraz bekletip, servis yapmadan önce üzerine toz kakao serperek servis yap.
kedi diliyle hiç denemedim.geçen gün sonunda buldum.nişanlım geldiğinde kedidiliyle deniycem.bakalım nsl olacak.
Sağol şekerim parem zemuszemus
Kocakafa dan geçti bana, o atlattı sıra bende:sinifsinif:
çok tskler ilk fırsatta deniycem
kedi dili artık BİM de de satılıyor
kocakfa kim kız
hoşbuldummm o zaman kuzucum Şeniz
bende evlendim :1rolleyes: aynen insan kopmuyo çeyiz yapmaktan yapanları izlemekten :jeyyar:
gunaydınnn anam bende hala kk yavaş sızdede öle mı
sinir olup iş yapıyorum gırmıyorum bende
kömürr h geldınn:jeyyar:
ben gözlük takmamak için uzun yıllar direnmiştim. artık görmemek kabus gibi olmuştu.
hatta şöyle bi anımı anlatayım.
Liseye gidiyorum o zaman. Okuduğum Lise Nişantaşı Rumeli Caddesi'nde...
Taksim'den sabahları Nişantaşı'ndan geçen otobüse biniyorum. Ama otobüs çok az var oraya. diğer ihtimal harbiye'de inip yürümek. ve yürümekten nefret ederim.
otobüsler durağa geliyor Taksim'i bilirsiniz otobüs keşmekeşi şeklinde... ben Tabii körgöz olduğum için otobüs burnumun dibine girmeden numarayı okuyamıyorum. gözlerimi kısıyorum kısıyorum bazen ben okuyana kadar otobüs kaçıyor son anda anlıyorum koşuyorum ama kaçırıyorum ve nadir gelen o otobüse doğal olarak binemiyorum.
Nese bigün durakta otobüs bekliyorum. Yaşlıııı bastonlu bi teyze yanıma yaklaştı.
- Kızımmm, Çağlayan otobüsü gelince bana haber ver de bineyimm. gözlerim görmüyo dedi ve koluma girdi.
- Teyzeee sen görürsen Nişantaşı'ndan geçen otobüsü bana haber ver de bineyim çünkü ben de görmüyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayyyyyyyyyy kendim yazıp kendim gülme krizine giriyorum ölecemmmmmmmmmmm
Ayhh site yine kafayı yedi yaa, bir sürü alıntı yaptım çıkmıyor..
Bu arada şekerim kocakafa benim kociş, kocakafa, kocadana daha da neler neler diyom buda soylemeyim ayıp olur şimdi şahsına :roflol:
Ayhh site yine kafayı yedi yaa, bir sürü alıntı yaptım çıkmıyor..
Kızlar teşekkür ederim, geçmiş olsun dilekleriniz içineve gidip hemen dinlencem ama akşama misafir var öffff
Bu arada şekerim kocakafa benim kociş, kocakafa, kocadana daha da neler neler diyom buda soylemeyim ayıp olur şimdi şahsına :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?