Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatım amin. teşekkür ederim.
kız madem görmüyon taksana gözlük.
en azından otobüse binene kadar takardın:roflol:.sora istemyosan takma

zaten üzerine şap şap vurunca anlıyorsunuz uyuşup uyuşmadığını...

şap şap dio yaa :roflol: :roflol:

güle güle kullan canımmm

Hayatim alemsin canım yaaaaananiknanik

-tatlicadiarzu-

Ayhh çok fenayım yaaa, sinayın formülünü mü uygulasam soda gripin limon üçlüsünüüüü :1no2:

geçmiş olsun canım :teselli:

çok tskler ilk fırsatta deniycem
kedi dili artık BİM de de satılıyor

hayatım bütün evimi gezmişssin ama bi tane bile iyi güzel dileklerini yada beğenini içeren bir yorum yok
tamamı elestiri,
yok masa sade yok buzdolabının etiketi çıkmamış yok yatak odasındaki petek niye küçükmüş
ne kadar eleştirisel bi yapın var şekerim öyle

ayy haksızlık yapmıym hayatım halımla perdemi beğenmişsin bi de ineklerimi mööööööööö a.s :roflol: :roflol:

kocakfa kim kız

Ayhh site yine kafayı yedi yaa, bir sürü alıntı yaptım çıkmıyor..

Kızlar teşekkür ederim, geçmiş olsun dilekleriniz içineve gidip hemen dinlencem ama akşama misafir var öffff

Bu arada şekerim kocakafa benim kociş, kocakafa, kocadana daha da neler neler diyom buda soylemeyim ayıp olur şimdi şahsına :roflol:

kızlar normalde 70 dedı ama benım tanıdıgımm ben bıyık bolgesı kas arası ve cene altı ıcın gıdıom 6 seans toplam 240 vercem ama ındırımlı normalde hepsi 70 sanırımm bılmıyorum

İstanbul’da yaşayan Fas uyruklu İngilizce öğretmeni N.E. (41) geçtiğimiz cuma akşamı Bakırköy’de tecavüze uğradı.

İddialara göre N.E. arkadaşlarıyla gittiği barda alkol aldı. Sabaha kadar eğlenen öğretmen, daha sonra otobüsle evine gitmek istedi. N.E. Bakırköy Terakki Caddesi’nde otobüsten inerek caddede yürümeye başladı.

Bu sırada alkollü öğretmenin yanına bir simit fırınında çalışan 22 yaşındaki M.Y. geldi.M.Y. öğretmene “Size yardım edebilirim. Benimle gelin” dedi. Daha sonra öğretmeni kendi evine götüren M.Y., N.E.’ye tecavüz etti.

Bunun üzerine öğretmen polise başvurdu. M.Y. ise verdiği ifadede öğretmenle kendi isteği doğrultusunda birlikte olduklarını söyledi.M.Y. tutuklanarak Metris Cezaevi’ne konuldu

geçen sabah kalktım.giyiniyorum işe gelmek için.dışarda biri avaz avaz bağırıyor.
okul var bizim arkada öğrenciler sandım.
camdan bir baktım bir kız yerlere atıyor kendini bağırıp çağırıyor.
biizm yandada ekmek fırını var.çalışanlar başında biri sürekli kzıı sürüklemeye çalışıyor falan.ağzını kapatıyor.
sonra polisler geldi .kaldırmaya çalışıyorlar falan kız sinir krizi geçiriyor kalkmıyor bağrıyor..
neyse her olaya atlayan fırın sahibide herkesi içeri sokamaya çalışıyor elemanlarını.
polis götürmeye çalışıyor ya kızı kız sürekli bir çocuğu işaret edip bağırıyor.
neyse bir kalktı kız kot belinin yarısında,popo full ortada ,pantolon kemeri açık böle sallanıyor.
ben geç kalıyordum giridm içeri.
neyse akşam babama anlattım öle geçti.
ertesi sabah babam kıza tecavüz etmişler demsin mi.gazetede çıktı diye.
aradım bugün buldum.
Allahım ne günlere kaldık.

hayatım şimdi der ki eeee bundan bize ne...naniknanik

hoşbuldummm o zaman kuzucum Şeniz
bende evlendim :1rolleyes: aynen insan kopmuyo çeyiz yapmaktan yapanları izlemekten :jeyyar:

canımm arkadaşım seni burda görmek ne güzelll:1hug:

gunaydınnn anam bende hala kk yavaş sızdede öle mı
sinir olup iş yapıyorum gırmıyorum bende

kömürr h geldınn:jeyyar:

evet bende de hala sorun yapıyor böcük ikide bir sayfa görüntülenemiyor diyor :sm_confused:

Hayatım bende gözlük konusunda aynıyım.. en son gözlerim 1.75 miyop astigmattı. karşıdan gelen herşey bulanık benim için. :roflol: ama senin olayda süpermiş. bakalım az daha ilerlesinde çizdireyim diye bekliyorum. esasen 2 tane gözlüğüm var. ama gözlük takmayı kocişle çıkmaya başladığımızda bıraktım. çünkü beni öpeceği zaman falan sorun oluyordu:kedi: yada hızlı dengesiz hareket ettğimde ani öptüğünde canım acıyordu batıyordu falann.. ehhh dedim senle mi uğraşıcam:roflol: çıkardım attım bakalım nereye adar gidecek :1rolleyes:

Ayhh site yine kafayı yedi yaa, bir sürü alıntı yaptım çıkmıyor..

Bu arada şekerim kocakafa benim kociş, kocakafa, kocadana daha da neler neler diyom buda soylemeyim ayıp olur şimdi şahsına :roflol:

ay bende çok fena lakap takarım. kısa süreli olur yenisini bulurum. bu günlerde miços patos diyorum yada kaptann mağara adamı geliyor anacııımmm diyorumm :roflol::roflol::roflol:

gülcancım , şimdi bakmaya çalışıyorum evine ama resimler yarım yamalak açılıyo malesef hala sorun tam gitmedi sanırım ama gördüğüm kadarıyla gayette güzel görünüyo güle güle sağlıkla otur canım , site tam düzelsin tekrardan bi geçerim yerimseniben, opuyorumnanaktan

ve güller gördüm süper olmuş ellerine sağlık ,incilerde çok yakışmış ortalarına cokacimcoook

barbeko güle güle güzel günlerde kullan
süpürgeni ne kadar almışlarr:uhm:

cok ayıp kız cok ayıp kocaya oyle denirmi tas olursun tas :roflol: :roflol:

tatil olması beni öyle mutlu etti ki :) içim içime sığmıyo valla

aynen ya. bide yağmur yağmazda çarşıya çıkabilrsem değmen keyfime
bu havada dolaşmak çok hoşuma gidiyo.
hafif bulultlu ılık bi hava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…