Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bende gördüm ama neden bilmiom her halta maydonoz olan ben bişey yazmadım .Allah mesut etsin...
Kömür prenses hoşgeldin
Ah blackqueen geldi aklıma
nerdesin annemsen

günaydin buketcim, evet ya blackqueen benimde ilgimi cekti yok artik kapsama alandi disindda yaziyor rütbesinde..

:uhm:

perşembe günü eşimin ablaları gelecek çayın yanına pratik bişey önerin noolurrrrrrrrr

canım kurabiye, poğaça, makarna salatası,kısır veya patates salatası herhangi biri olabilir
bu kadar yeterli olur bence yerimseniben

bu rada geçen sulfatın yaptığı havuçlu keki yaptım müthiş oldu
ellerine sağlık arkadaşım Şeniz

gunaydın herkese
naılsınız kızlar?
bogun yarım gun oleeey; sonrada tatil.
bugun kk normal gibi; gecmişi okuyamıyorum ya artık malesef
bktbb canım tek çeşit birsey mi yapacaksın yoksa bikac cesit mi? pasta borek mi yemek gibi bisey mi?

perşembe günü eşimin ablaları gelecek çayın yanına pratik bişey önerin noolurrrrrrrrr

tatlı mı tuzlu mu yapacaksın?tek cesit isini görür mü bikac cesit mi yapacaksın?
bence havuçlu kek veya ağlayan kek veya browni kek yapabilirsin veya limonlu kek :)

ben geldiiimmmm
dün akşam eşimin arkadaşına gittik
parpalmdı sanırım
fotoğraf çerçevesi al diyen
çerçeve aldım birde kocaman bi nazar boncuğu kapılarına astılar hemen opuyorumnanaktan
teşekkür ederim kızlar bu akşamda diğer arkadaşına gidicez o da yeni evli
ona da şu deri tepsilerden aldım siyah içinede kocaman kırmızı bir fiyonk yapıştırdım

buket hazır baton kek ve bisküvi bide susamlı çubuk en pratik olanları kaydirigubbakcemile3 :lepi:

günaydın kızlar ,opuyorumnanaktana.s.

site normale döndü galiba sonunda , ama o arada geçmiş aldı başını gitti ,, akannehir
ayyyy ben nasıl okuyacam 200 sayfayı yaa , varmı kaçırdığım möhiiim bişeyler , ay varsa özet geçin yerimseniben

aayyyyy 4 ay olmuşşş
inanmıyorum
ne zaman geçti zaman opuyorumnanaktan:asigim:

günaydın arkadaşlar a.s.
kömür hanım sizi buralarda görmek ne büyük şeref Şeniz

walla kızlar tek parça yapmak istiom
ağlayan kek güzel fikir aslında kısırda yapabilirim ama ozamada yanında poğaça falan yapmak lazım

evimi gördün mü :kedi:

ağlayan kek güzel fikir aslında kısırda yapabilirim ama ozamada yanında poğaça falan yapmak lazım

valla kek yaparsan tek parçayla kurtarmış olursun, ayrıca haşhaşlı yada ıspanaklı keki de tavsiye edebilirim

kızlarr sizce 4 ay hamilelik için erken mi? yani evleneli 4 ay olmuşken?

nnisanyagmuruu;

asker ya canı neler istiyordur onun simdi :) tiramisu tarifini biz imle de paylassan?
olurmu?cnm

günaydın tatlımmmm hoşgeldinnnnnn zemuszemus
tabi cnm yazayım.

Kreması
Yarım litre süt
3 yumurta sarısı
1 su bardağı şeker
2 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı mısır nişastası
1 paket vanilin
1 paket labne peynir
Üzerine dökmek için, 1 veya 2 tatlı kaşığı toz kakao
Keki ıslatmak için
1 su bardağı su
2 yemek kaşığı nescafe
2 yemek kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı cappucino.
not:ben yarım bardak sıcak suda hepsini eritip üzerine yarım bardakta süt ilave ediyorum.öyle ıslatıyorum keki.

- Tencereye süt, yumurta sarıları, şeker, un, nişasta ve vanilini ekleyip iyice karıştır.
Puding kıvamına gelinceye kadar sürekli karıştırarak pişir. Dibini tutup topaklanmamasına dikkat et.
- Puding kıvamına gelince labne peynirini de ekleyerek ocaktan alın. Islattığın keklerin üzerine bir kat kek bir kat krema olacak şekilde kremadan sürün.
-ben arasına bir avuç damla çikolatada koyuyorum.güzel oluyor.
-buzdolabında biraz bekletip, servis yapmadan önce üzerine toz kakao serperek servis yap.

kedi diliyle hiç denemedim.geçen gün sonunda buldum.nişanlım geldiğinde kedidiliyle deniycem.bakalım nsl olacak.

canım tek parca yapmak istiyorsan kek tek basına tatlı olmazmı fazla; sosyete mantısı falan mı yapsan mesela; hem yemek gibi de olur pasta gibide ama bilemiyorumki :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…