ben geldiiimmmm
dün akşam eşimin arkadaşına gittik
parpalmdı sanırım
fotoğraf çerçevesi al diyen
çerçeve aldım birde kocaman bi nazar boncuğu kapılarına astılar hemen opuyorumnanaktan
teşekkür ederim kızlar bu akşamda diğer arkadaşına gidicez o da yeni evli
ona da şu deri tepsilerden aldım siyah içinede kocaman kırmızı bir fiyonk yapıştırdım
aayyyyy 4 ay olmuşşş
inanmıyorum
ne zaman geçti zaman opuyorumnanaktan:asigim:
kızlarr sizce 4 ay hamilelik için erken mi? yani evleneli 4 ay olmuşken?
Havada erkenden karardı yaa
çamaşırlarımı toplim dedim balkondan çamaşır sepetim yoktu balkonda ala ala acaba balkondan uçtumu dedim...:uhm:
Bi baktım balkonun diğer ucundan çıktıı CADIARZU
Havada soğuduu kışlıkları çıkarma vakti geldii ben çok üşüyom evimde yafss :gitme:
heeh burcu bak sana uygun bi avatar buldum canım.
aynı serhatla siizn resminiz gibi.
çokkk komikkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol:
ama benim kocm beni taşıyabiliyorr hıhhh:dilcikar:
Kızlar,
Herkese Merhaba
Uzun zamandır bilgisayarım bozuktu ve nete giremiyordum(
Herkesin keyfi nasıl?
Bu Cuma nikahım var, çok heyecanlıyım..Nikah için özel duvak ve tşört yaptırdım sizinle de paylaşmak istedim...Canlı foto mu yani üstümde mi görmek istersiniz? yoksa şimdi atayım mı:))
günaydın kızlar.
bugün çok mutluyum çok :sm_cool:
dün akşam girip paylaşacaktım sizlerle ama kk da sorun vardı:mymeka:
sabahı zor ettim diyebilirim.
dün akşam nişanlımla konuştum.dağıtım belli oldu ama sölemiyim dedi.
yüreğimemi indircen sen bnm söle dedim. 9 nerenin plakasıysa orası diyo.
6 ankara, 10 balıkesir. buraya kadar biliyorum ama 9 yok gelmiyo aklıma.durdu beynim.
söle diyom, söleyemem dilim varmıyo sen bul diyo.gittim tlf defterini buldum.
tabi bu arada aklıma ardahanmı artvinmi diye geliyo ama bilmiyorum tabe.
ne anlarım plakalardan ben:sm_confused: veeeee sonunda buldum... AYDIN'a çıkmış.
tabe ben çığlık çığlığa evde :sm_cool::sm_cool:
dün geceden beri nsl mutluyum sevinçliyim anlatamam.
sadece 3 saat uzağımda olacak nişanlım. karşdm burdurda okuyo
biz kardşne geçerken seni aydında bırakırız diyo babam:sm_cool::sm_cool:
dün akşam portakallı kereviz yaptım harika oldu tavsiye ederim kızlarrrr
Yarın akşam misafirlerim var düğüne gelemeyen 2 çift geleceklermiş.
Pasta çörek işini napcam diye kafamda kurarken, kayınvalidecim ben yaparım akşam gelir alırsın dedi çalışıyorsun sen dedi, bende atladım hiç zahmet felan olur bile demedim, aşkımda bari biraz naz yapsaydın diyo...Bulmuşum bırakırmıyım zemuszemus
Ya kızlar birde şey sorcam size.......
Yoğurtlu çorbayı dolaba koymuştum artmıştı, ısıtmaya kalksam bişey olurmu yani hani yoğurt kesiliyormu ne bişeyler oluyor ya ???
Heeee birde dün paramız tamamen bitmişti yani 15ine kadar ekmek yemeyiz diyordukakannehiranam dün akşam el öpme gibi bikaç akrabayı ziyarete gittik, para verdiler bana:1shok:
Ayhh nasıl utandım almam diyorum, bilmiyorum ki meğersem yeni gelin el öpünce harçlık gibin para verirlermiş, almak zorunda kaldım...
Allahım çok büyük bunaltmıyor hiçbir zaman :Saruboceq:
yemin ediyorum Hayatım beddua etti kes,n
ben yarın yokum bu kızlarda konuşamasın dedi ondan böyle oldu :)))))))))))
Çeyiz telaşından ve ve alışverişinden sonra üstüme başıma nihayet bişeyler almaya başladım.
Herhalde nişanlandığımdan beri doğru düzgün bişey almamışımdır çeyiz yüzünden. Şimdi artık sıra kendimde zemuszemus
Geçen eklediğim siyah elbiseyi kınada giycem kına sazlı sözlü çünküBuysa daha hanım hanımcık diye nikaha uygun gördüm :))
Fotoları eklerken farkettim ki kötü çekmişim kaydirigubbakcemile3
bende gördüm ama neden bilmiom her halta maydonoz olan ben bişey yazmadım .Allah mesut etsin...
Kömür prenses hoşgeldin
Ah blackqueen geldi aklıma
nerdesin annemsen
uff seninde çokmuş
ama ben resmen kör kör geziomuşum yaa
bugün herbişeyi gördüm
Ayhh çok fenayım yaaa, sinayın formülünü mü uygulasam soda gripin limon üçlüsünüüüü :1no2:
gecmiş olsun pufim
ben gözlük takmamak için uzun yıllar direnmiştim. artık görmemek kabus gibi olmuştu.
hatta şöyle bi anımı anlatayım.
Liseye gidiyorum o zaman. Okuduğum Lise Nişantaşı Rumeli Caddesi'nde...
Taksim'den sabahları Nişantaşı'ndan geçen otobüse biniyorum. Ama otobüs çok az var oraya. diğer ihtimal harbiye'de inip yürümek. ve yürümekten nefret ederim.
otobüsler durağa geliyor Taksim'i bilirsiniz otobüs keşmekeşi şeklinde... ben Tabii körgöz olduğum için otobüs burnumun dibine girmeden numarayı okuyamıyorum. gözlerimi kısıyorum kısıyorum bazen ben okuyana kadar otobüs kaçıyor son anda anlıyorum koşuyorum ama kaçırıyorum ve nadir gelen o otobüse doğal olarak binemiyorum.
Nese bigün durakta otobüs bekliyorum. Yaşlıııı bastonlu bi teyze yanıma yaklaştı.
- Kızımmm, Çağlayan otobüsü gelince bana haber ver de bineyimm. gözlerim görmüyo dedi ve koluma girdi.
- Teyzeee sen görürsen Nişantaşı'ndan geçen otobüsü bana haber ver de bineyim çünkü ben de görmüyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayyyyyyyyyy kendim yazıp kendim gülme krizine giriyorum ölecemmmmmmmmmmm
dün annemle babam dışarı cıktılar annem bana bi nevresim takımı almıştı onu değişştirmek için bi geldiler babamın elinde kocaman bi kutu :kedi: bana elektrik süpürgesi almışllar nasıl mutlu oldum anlatamam
:
dün annemle babam dışarı cıktılar annem bana bi nevresim takımı almıştı onu değişştirmek için bi geldiler babamın elinde kocaman bi kutu :kedi: bana elektrik süpürgesi almışllar nasıl mutlu oldum anlatamam
bide dün annemle dantelleri actık normalde sevmem ama okadar yaptırmış bununda resmini betacım için cektim :) kelebekliya a.s.
ben gözlük takmamak için uzun yıllar direnmiştim. artık görmemek kabus gibi olmuştu.
hatta şöyle bi anımı anlatayım.
Liseye gidiyorum o zaman. Okuduğum Lise Nişantaşı Rumeli Caddesi'nde...
Taksim'den sabahları Nişantaşı'ndan geçen otobüse biniyorum. Ama otobüs çok az var oraya. diğer ihtimal harbiye'de inip yürümek. ve yürümekten nefret ederim.
otobüsler durağa geliyor Taksim'i bilirsiniz otobüs keşmekeşi şeklinde... ben Tabii körgöz olduğum için otobüs burnumun dibine girmeden numarayı okuyamıyorum. gözlerimi kısıyorum kısıyorum bazen ben okuyana kadar otobüs kaçıyor son anda anlıyorum koşuyorum ama kaçırıyorum ve nadir gelen o otobüse doğal olarak binemiyorum.
Nese bigün durakta otobüs bekliyorum. Yaşlıııı bastonlu bi teyze yanıma yaklaştı.
- Kızımmm, Çağlayan otobüsü gelince bana haber ver de bineyimm. gözlerim görmüyo dedi ve koluma girdi.
- Teyzeee sen görürsen Nişantaşı'ndan geçen otobüsü bana haber ver de bineyim çünkü ben de görmüyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayyyyyyyyyy kendim yazıp kendim gülme krizine giriyorum ölecemmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?