Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinaycım evet ben demiştim çerçeve diye beğenmişlerdir inşlh. deri tepside farklı bişi onuda beğenirler bence

kızlarr sizce 4 ay hamilelik için erken mi? yani evleneli 4 ay olmuşken?

canım bu cok kişisel daha dogrusu ailesel bir karar; eşin ve sen kendinizi hazır hissediyorsanız planlanlarınız bu dogrultuda ise tabiki olur. ben 3 yıl kadar dusunmuyorum acıkcası hem hic hazır degiliz; hem evliliği oturtmak istiyoruz hemde biraz kendimize zaman ayırmak istiyoruz; kısmet tabiki bu ama bizim dusuncemiz simdilik bu. fakat dediğim gibi bu cok cok kişisel bir karar canım

günaydın şekerler...

dün akşam konuşmuşunuz sanırım.
bende koltuk altı bölgeme lazere gidiyorum.hemde bakırköyün en ünlü merkezlerinden birinde ve de 40 tl ye..nihal seninki biraz abartılı geldi bana...

emla kreme gelince süper bişiy o bence.ben çok beğeniyorum ve doğru kullandığım içinde sonuç alıyorum.
bazıları uyuşturmadığından yakınıyor ama
kızlar onu sürerken kremi teninize emene kadar yedirmiyeceksiniz.
nasıl desem katı bir tabaka halinde bırakacaksınız cildinizde.
ben özel bölegeme ağdadan önce kullanıyorum.
bir tüp yetmedi iki tüpü bulamç halinde sürüyorum.
sonra hava almaması lazım o yüzden streç flimle sarıp üzerine çamaşırımı giyip 45 dk bekliyorum.
zaten üzerine şap şap vurunca anlıyorsunuz uyuşup uyuşmadığını...

herkese günaydınnnn
off herkes bugün yarım gün çalışıo biz yine akşama kadar yaa
benim cumaya kadar tamamlamam gereken bir sürü iş var ama allahtan hiç canım istemio yaa
nese ben bi bankaya gidip gelim sora onlara bakıcam
öptüm sizi

dün annemle babam dışarı cıktılar annem bana bi nevresim takımı almıştı onu değişştirmek için bi geldiler babamın elinde kocaman bi kutu :kedi: bana elektrik süpürgesi almışllar nasıl mutlu oldum anlatamam

bide dün annemle dantelleri actık normalde sevmem ama okadar yaptırmış bununda resmini betacım için cektim :) kelebekliya a.s.

alla alla pazartesi akşamından bu yana ne kaaaaaaaaaa az konuşmuşunuz, neden acaba :roflol: :dance: alkisalkisalkis laelaelaelaelae :lepi: sositososito kaydirigubbakcemile3 :sm_cool: naniknanik

balkonun böyük galiba kızz balkonda koca sepeti nası kaybettin kaydirigubbakcemile3

heeh burcu bak sana uygun bi avatar buldum canım.
aynı serhatla siizn resminiz gibi.

:roflol: :roflol:

çokkk komikkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol:
ama benim kocm beni taşıyabiliyorr hıhhh:dilcikar:

taşıyor ama adamcazzz çatlıyor kıpkırmızı kesiliyor akannehir

hayırlı uğurlu olsun bence tişort giyin kim gelirse gelsin fazla dinleme etrafını istediğinizi yapın içinizde kalır. bi daha tekrarı yok o nikahın

vayyy gözünüz AYDIN, kulaklarınız MANİSA :mymeka: klava: :tomato: ay iğrencimmm

hayırlı uğurlu olsun tez zamanda gidip gelsin inşallah canım

dün akşam portakallı kereviz yaptım harika oldu tavsiye ederim kızlarrrr

o nası kızzz

ya benim kayınvalidem yemek, pasta, çörek, börek yapmayı bilmiyo ne şanssızım mafoldumben
çorbayı da ısıt bişi olmaz

ayyy canımmm kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş :1hug:

yemin ediyorum Hayatım beddua etti kes,n
ben yarın yokum bu kızlarda konuşamasın dedi ondan böyle oldu :)))))))))))

sositososito sositososito

ay sultanım çok yakışcak sana Şeniz

bende gördüm ama neden bilmiom her halta maydonoz olan ben bişey yazmadım .Allah mesut etsin...
Kömür prenses hoşgeldin
Ah blackqueen geldi aklıma
nerdesin annemsen

hakkaten black nerde CADIARZU
evlendi mi o?

uff seninde çokmuş
ama ben resmen kör kör geziomuşum yaa
bugün herbişeyi gördüm

ben gözlük takmamak için uzun yıllar direnmiştim. artık görmemek kabus gibi olmuştu.
hatta şöyle bi anımı anlatayım.
Liseye gidiyorum o zaman. Okuduğum Lise Nişantaşı Rumeli Caddesi'nde...
Taksim'den sabahları Nişantaşı'ndan geçen otobüse biniyorum. Ama otobüs çok az var oraya. diğer ihtimal harbiye'de inip yürümek. ve yürümekten nefret ederim.
otobüsler durağa geliyor Taksim'i bilirsiniz otobüs keşmekeşi şeklinde... ben Tabii körgöz olduğum için otobüs burnumun dibine girmeden numarayı okuyamıyorum. gözlerimi kısıyorum kısıyorum bazen ben okuyana kadar otobüs kaçıyor son anda anlıyorum koşuyorum ama kaçırıyorum ve nadir gelen o otobüse doğal olarak binemiyorum.
Nese bigün durakta otobüs bekliyorum. Yaşlıııı bastonlu bi teyze yanıma yaklaştı.
- Kızımmm, Çağlayan otobüsü gelince bana haber ver de bineyimm. gözlerim görmüyo dedi ve koluma girdi.
- Teyzeee sen görürsen Nişantaşı'ndan geçen otobüsü bana haber ver de bineyim çünkü ben de görmüyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ayyyyyyyyyy kendim yazıp kendim gülme krizine giriyorum ölecemmmmmmmmmmm

Ayhh çok fenayım yaaa, sinayın formülünü mü uygulasam soda gripin limon üçlüsünüüüü :1no2:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

güle güle kullan
ah ya ben kurban olayım onlara ana baba yüreği işte
hep evlatlarıma hep evlatlarıma...

canım iyi günlerde mutlulukla kullan inşallahopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…