Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

öyle ama . kırılsa aynısını bulmakta zor almakta. benim çeyiz yerleşirken kolilerimin içinde ufak tefek şeylerim atılmış tabi sonradan farkettim ve aklıma geldikçe çok üzülüyorum aynısını bulamıyorum çünkü

Benim çeyiz günü nasıl oldu bilmiyorum ama tost makinem de büyük kolilerle beraber atılmış. Tefalin su ısıtıcısıyla takımdı. Üzülmüştüm epey akannehir
ıki kuzenim ortaklaşa doğumgünü hediyesi olarak bana tost makinesi almışlar. Çok mutlu oldum sositososito

erva ya bılmıomkı utanıyorum işte özellıkle babamdan sebep ne onuda bılmıyoom
ayy annem ılk defa aşkımı görcek
aşkımda onu
bakalım nasıl olcak
haftaya olsun artıkk

m sevdam ya benım ıcn 1tl lık bıseyde olsa paylasamıyom aynsını alırım ama elımdekını vermeyı sevmıyom
maynaklık var yanı

esmacım tskler cnm 1,5 yıl olcak annemı özellıkle çok özledım ve cok sulu gözluyuz ogun ınş benımkı olmaz
dayanamam ağlarım cunku

burcu kendıne dıkkat et cnm

sulfat gercekten mı akannehiranam nasıl atılırkı
dıkkatlı olmak lazım ozmn

ya bıde ben sıze gostermekıcn kolılerı acıyorumda koyarken cok zorlanıyom aynı yönde koymam lazım sığmıyo
kırılır dıe korkuyom zaman harcıyom
ee ben ceyıs sercem ozmn napcam ya ozmn kırılırsa
poff:bbo:

sağol kuzum:1hug:
şimdi bir duş alıcam sanırım kendime gelirim....a.s

hanımlar ben kaçtım eşimin yanına gidiyorum. inşallah en kısa zamanda yine vakit bulur girerim nete. burcucum buarada canım abimin eşi son adetinde 3-4 günlük hamileymiş canım doğal olarakta bilememiş :)

:gitme: gene gel burcum

ya ben hala şarkıları ayarlayamadım:tomato:
kımse yardımcı olmuyo
ben pek muzık dınlemedığım ıcın ne seçsem dıom sureklı
volkan konak
kazım koyuncu
yakup ekın olcak

sızın beğendığınız ask sarkıları var mı
askmıın d gunu için cd yaptrcamda:kedi:

evet benimde tfal firütözüm kırılmıştı o kadar üzüldüm ki ama ertesi gün bi baktım eltim almış bana:lepi:

sulfat gercekten mı akannehiranam nasıl atılırkı
dıkkatlı olmak lazım ozmn

Gerçek vala böcük akannehir
Kalabalıktı kolileri açanlar epeyce, işi biten büyük koliler de kocişe veriliyodu atılsın diye. Onların birinini içinde gitti. Çok üzülmüştüm ama sağlık olsun dedik.
Dikkatli olmak lazım

akannehirakannehir
yaa nasıl oluyoo
o günün telasından artk sasırıo insanlarda
ben çeyiz sermede çokkalabalık olsun ıstemıyorum
nazar çok oluyo yyaaaabenneyaptımkibenneyaptımki

pıtır bana sarkıcı yazma şöle dıyım sarkılarıyla yazsan daha cok sevınırım cnm
ben muzık pek dınlemedığım ıcn o snaatcıların hangı sarkısı dıe saatlerce ararım
bariş akarsu olsa neyse anladın
msn yasak bana sımdılık evde acabılırsem atarsında bu aralar yasak

sulfat daha bı dıkkatlı olcam ha baya tırstım cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…