Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

akannehirakannehir
yaa nasıl oluyoo
o günün telasından artk sasırıo insanlarda
ben çeyiz sermede çokkalabalık olsun ıstemıyorum
nazar çok oluyo yyaaaabenneyaptımkibenneyaptımki

Telaştan aceleden oldu nasıl olduysa :sinifsinif:

Vala gelenler yabancı değildi, görümcemler kardeşim annem, ve iki kuzenimdi.

Yaaa ben size bi ara salona serilen çeyizlerimi eklim. El emeği olan şeyler serilmişti sadece. Annem illa serilsin diyince bişey diyememiştik tabii. Balayından sonra toplamıştım. kaydirigubbakcemile3
Geri kalan herşey dolaplara yerleştirilmişti allahtan. Dolapları ekledim zaten yerimseniben

sana harıka bı şarkı sölicem
sezen aksu hoşgeldin
bukadar guzel sözleriii olan bi şarkı yyok yaaa bi aşk ancak böle guzel anlatılır herald ee

seyirlik değil ömürlük olsun
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel boynuma gel
akşam gözlü esmer...
safa geldin son ihtimalim
bir sana kalmış halım
hoşgeldin..
dilerim bu defa bu son olsun
bir yastıkta nasip olsun
gel koynuma gel oyunuma gel
akşam gözlü esmer..
[/B]

LAFA BAK YAAA
SON İHTİMALİM

:asigim:

kız tarafı serıyor zaten cok guvendığın kısıler olursa sorun olmaz
benım 2 ablam 2 yengem var bıde annem yeterız herhalde

ablamlar aynı mahallede olduğumuz ıcın kendı evlerıne sermışlerdı
ayy en son ablamda cok kalabalıktı
bı tarfatan danteller ütülenıyor bı taraftan serılıyo
kaldrması ayrı bı çile
benım zaten dantelım yok
sadece nevresım ve bıkac pıkem olcak dntel onlar sorun deıl
öle vıtrın yatak odası yok sevmıyom
patıkler lıflerıde gelenlere bol bol dağıtcam

S balayına gidince onlar evde seriliimii kalmıştı kız
dolaplarını gördk çok düzenlisin maşallah sen çalışıomudun canım evlenmeden önce

esmacım resimlerine baktım canım...
yorumlarımı burdan yazacağım.
ilk önce kına kıyafetinle ilgili söleyeceklerim var.
kınada çok hoşuma gittin özellikle başının kapalı olması ve kıyafetin...

sonracımada kına yakılırken öle yere oturmanız.ben hiç şahit olmamıştım bu duruma.
ilk defa sende görüyorum.ve çok hoşuma gitti.
hepsi çok güzeldi resimlerin.
sürekli donmadan dolayı yorum oraya yapamadım.

S balayına gidince onlar evde seriliimii kalmıştı kız
dolaplarını gördk çok düzenlisin maşallah sen çalışıomudun canım evlenmeden önce

Aynen öyle ben gidince öylece serili kaldılar kaydirigubbakcemile3
Takıntılıyım diye ben yokken annemin filan da toplamasını istemedim. İlla ben toplayıp yerleştircem. Alalh korusun hırsız girse ben nereye geldim böle dicekti :roflol:

Canım ben 8-9 ay önce işten ayrıldım. Şartlar benim için zorlaştığı için istifa etmiştim. Şimdi yeniden iş bakmaya başlıcam inş. Aslında eşimin eski çalıştığı dershane ısrarla çağırıyor ama ben artık dershane istemiyoooruuummmm delikafadulden

cnm sagolasın basım kapalı olmasa buraya ekleyemezdımkımseye gosteremezdım bi ara dusunmustum ama yok böle dah aıyı
o fıkrı ben nerden buldum sanırım kuzenmden oda bendne once evlendı almanyada
yere saten ortu ve mınder koyduk
bide sımdı hatırladım senın bana habıre kuafor sorman kardesının dugunu ıcınmıydı heee

her akşam normalde 18.15 servisiyle çıkarım dün akşam KK'da olmamasına rağmen canım o kadar sıkılıyordu ki bi türlü işten çıkıp eve gitmek istemedim.
Ve 19.15 servisine bindim. Evde yemek yok ve ben dolanıyorum Atışalanı'nda bi türlü gitmek gelmiyor içimden.
en sonunda gittim. en üst kata çıktım. uzun olan anahtarı üst tarafa sokuyorum girmiyor, bi daha deniyorum girmiyor. gözüm bi anda alt kilide takıldı. bi baktım kilit kırılmış. korkudan hemen aşağı doğru koşmaya başladım. bizim bi alt katta bi çocukla karşılaştım. gözüm aşina ama panikten emin olamadım. siz burada mı oturuyordunuz dedim evet dedi. hırsız kapının kilidini kırmış dedim. hemen yukarı çıktı. bu arada çocuk da polis. dirseğiyle parmak izi bırakmasın diye kapıyı itti kapı kapalı. ama anahtar kapıyı açmıyor.
hayati yolda yanımda yok. çocuk hemen polis merkezini aradı. ekip geldi. çilingir çağrıldı. çilingir maymuncuk falan soktu kapıyı açamadı. bi de ben 2 tane bileziğimi komidinde unutmuştum. işte de kendikendime diyorum ki ben evde unuttum ya bilezikleri aksi gibi hırsız girer. dua ediyorum girememiş olsunlar diye. sonra çilingirci evin anahtarını istedi. dediki üst kilidi kırmış ama altı açamamış. çok sağlam bi kilit bu dedi. maymuncuk bile açamadı. kendi kilidiyle açtı kapıyı. hemen polisler eve girdi. evin heryerini aradılar. bileziklerime baktım yerindeler. balkon banyo mutfak yatak odası apartman boşluğu çatı ay her yeri aradılar. sinirlerim bozuldu bacaklarım titredi ağlıyorum hayati'm yok hâlâ
en sonunda geldi ona bi sarıldım, biraz olsun rahatladım.
akşam babamı çaardık geldi evde bekledi. biz de babamın arabasıyla bauhaus'a gittik alt üst güvenlikli kilit aldık.

bu arada biz evlenirken evin alt kilidini değiştirelim ne olur ne olmaz dedik. bauhaus'taki çocuk bize bu hırsızın açamadığı kilidi önerdi. Kale'den daha iyidir, Avrupa ve Amerika'da en çok kullanılan en güvenlikli kilittir. hırsız kilidin ön tarafını kırar ama kapıyı asla açamaz dedi. hakikaten kilidin ön tarafını kırmış, üst kale kilidi zaten hemen patlatmış. ama alt kilidi önünü kırmasına rağmen açamamış.

Allah'ım o korkuyu yaşatmasın kimseye ve bize bi daha :Saruboceq:

çok korkuyorum, inyşallah hırs yapıp bi daha girmeye çalışmaz. kesin takip edilmişiz. dün de alt katımızdakilerin hepsi bütün gün evdeymişler ses bile duymamışlar.

he he ondandı...

geçmiş olsun canım Allah bir daha yaştmasın inş...

her akşam normalde 18.15 servisiyle çıkarım dün akşam KK'da olmamasına rağmen canım o kadar sıkılıyordu ki bi türlü işten çıkıp eve gitmek istemedim......
canım çok geçmiş olsun, geçsin bir daha da gelmesin inş. :teselli:

hayatım geçmiş olsun,

gerçekden üzücü bir olay benimde cok yakın bir ark evine girmişlerdi hemde onlar uyurken Allahım kimseye yaşatmasın böyle şeyler

anım öğretmenmisn bilmiyodum yaa
ne öğretmenisin
bde burcun ne a.s.

lahana bu hafta yenı bı cici alcam kısmetse
bayrama eklerım elbise cok guzel
kuzenden alcam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…