gülaycım eli ayağı sağlıklı olsun diye dua edelim kuzucum
böcük çok saol canım inşş
cok kötüyüm
sancidan uyuyamadim
hayatim cok gecmis olsun.... umarim birdaha böyle birsey yasamak zorunda kalmazsiniz
bu arada dün noldu bi bilseniz....
ben simdi kac gündür yatiyorum....
tabi hasta hasta bakim makimda yok...
kaslar saclar dolasmis birbirine....
annemde isten gelmis uzanmis
zil caldi
disaridan
baktim genc yakisikli bir cocuk
iste bizim süpürgenin sirketinden geliyor
süpürgeyi kontrol edicek... temizleyecek filan
bende anneme seslendim annem of pof etti uyanamadi neyse o arada yengem aradi al adami eve dedi benim süpürgeyi tertemiz yapti filan
iyi madem dedim
actim kapiyi
her odanin kapisini kapadim... yengemde adam eve cikana kadar geldi zaten (komsumuz olur) adam süpürgenin ucunu acti aman allahim o ne öyle bir sürü sac mac dolanmis iplik filan hepsini tertemiz yapti, annemide uyandirmistim.... o pislikleri görünce zaten kendiliginden hemen uyandi kadin :))))
pahali mahali aldilar makineyi ama servisi yüz üstünden yüz aldi benden
sonra ben iste tekrar yattim sancilarimdan dolayi, onlar bir yarim saat daha birseyler temizlediler konustular... süpürgenin herseyi calisiyor mu diye bakmislar....
ay kızlar bişey olmadı yani eşimle sanmışlar oyle bişey degıl cok sukur
nihal kız nıye merakta bıraktın kızlrı
babamlaral halamların 1yıldır suren bir olayları var ne kadar kuzenlerı etkılemıycek desekte en son babamla en sevdıgım kuzenm arasında gecen olay ıster ıstemez benı etkıledı ve kahretsınkı o kuzenımı coksevıyorum cok uzuldm dün:gitme:
teşekkür ederim aimecim
çok şiddetli değildi ama uzun sürdü
bizde görümcemlerdeydik
tam sohbet ederken gürültüyle beraber sallanmaya başladık herkes panik oldu kalktı falan
sonra durdu ama herkesin tadı tuzu kaçtı evlerimize dağıldık:çok üzgünüm:
esteteik değil hoş kaydirigubbakcemile3
o çocuk işsizdi biz evlendiğimizde eşim 20 tl taktı gibi hatırlıyormuş canım..
ohh gezin canım ya burda yağmur çok keyfini çıkarın..
canım biz 9-10 yaşa baktık lcw'de ama uygundu fiyatlar..
sen yine de gez bir bakalım bence bulursun ufak şeylerde çok cicoştu :)
bu arada geçen gün libayananın bu tarifini yaptım nasıl olmuş sizce
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/287839-mayasiz-baton-pogaca-resimli.html
arsicim geçmiş olsun canım yaa
kızlarrr sevgilim geldi bugün
bana sürpriz yapmş
deli yaa:)
Günaydın kızlar dün akşam yemeği hazırlığında salata yaparken avuç içimi kestim...
akşam akşam nöbetçi eczane bulduk pansuman yaptrdık resmen koca bir delik oldu avcumda.
şimdi kocacıkım yapıyor herşeyi ay görmelsiniz elleriyle beslior beni..:)
Hayatımm canım evine hırsız girmeye çalışmış..Okuyunca benim bile burdan tüylerim ürperdi..:bbo:
Allah bi daha göstermesin canımm :1hug:
treşekkür ederimm canım
evet aniden oldu geçti şükür
anam düğündaşımın evine hırsız girmeyemi çalışmışşşşşlmaz:
gülay hamişmi kaydirigubbakcemile5
Hayatim,
sanada geçmiş olsun tatlım Allah bir daha yaşatmasın:sinifsinif:
gunaydınn
annem ve babama kavuşmama sadece 3 gün kaldı hihoyyyt
hemşerim çok ii gidio çok şükür eşim k.validem ikiside süper davranıo maşallah biyerlere uzanmak yasak ağır kaldırmak zaten yasak :) eşim dün gitmiş benim için börek falan alıp gelmiş ama bi simit yiyebildim okadar midem bulanıo herşeyden bide makarna salatası yiyebildim kaç gündür yedirmio sıpa hap kadar daha bana hükmedio :) şaka maka midem acaip bulanıo :S
geçmiş olsun canım sana da
Amin inşallah yaşamayız cümlemiz
ay geçmiş olsun canımm ben de elimi hep keserim ama avuç içini kesmek ayrı bi kabiliyet gerektiriyor sırnaşık şey
:
burcuuu eline noldu canımm :çok üzgünüm:
ayy neler olmus ya
burcuozge elini kesmişssin gecömiş olsun canım, bende surekli biyerlerimi kesip ciziyorum yada yakıyorum; manikure gittigimde kadın "senin ellerde evli kadın eline benzemeye baslamıs" dedi, bende evli degil acemi kadın eli o dedim.
hayatim canım sanada cok gecmiş olsun hırsız girmeye calısmıs sanırım evine, neyseki ucuz atlatmısssınız
arsi kuzum ya sen ameliyetmı oldun apandistten? cok cok gecmiş olsun nezaman oldu canım ya, simdi nasıl oldunb iyisindir insallah.
gecmisis okumaya devam edeyim diyecegim ama cok isim var; gorusuruz yine kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?