Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

gülaycım eli ayağı sağlıklı olsun diye dua edelim kuzucum

böcük çok saol canım inşş

gunaydın kızlar nasılsınız?,
kac gundur uzak kaldım sizlerden; ne var ne yok? gecmisi okuyamadım henuz ama rahatsız olanlarmı vardı? biride burcuozge galiba? gecmis olsun herkese; herkes iyimi simdi atlattınızmı?
gulayda hamile galiba; cok guzel canım ya cok cok sevindimm; Allah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin insallah canım; Allah uzun omurler versin cok sevindim. gamze vardı simdi gulay hamile; sanki nbiri daha vardı kimdi :uhm:
herekese guzel bo0l kahkahalı mutlu bir hafta diliyorum

cok kötüyüm
sancidan uyuyamadim

hayatim cok gecmis olsun.... umarim birdaha böyle birsey yasamak zorunda kalmazsiniz

geçmiş olsun canım sana da
Amin inşallah yaşamayız cümlemiz

ya tiyatroda bi kural vardır, sahnede olan bir silah muhakkak patlar diye. Ben de yazının sonuna kadar o silahın patlamasını bekledim ama patlamadı. yani konu kapıya gelen yakışıklı çocuk muydu, yoksa süpürgenin ne kadar iyi temizlendiği mi, yoksa servisin mükemmelliği mi? :roflol: :roflol:

bişi anlamadım ama :teselli:

canım geçmiş olsun, ne bu böyle ya habire deprem oluyo. sen dua et de küçük küçük oluyo. rahatlıyo fay

esteteik değil hoş kaydirigubbakcemile3

estetiğe ihtiyacın da yok hoş yerimseniben

tadı nasıl nasıl yapmaya değer mi. görüntü süper duruyo canım

arsicim geçmiş olsun canım yaa

kızlarrr sevgilim geldi bugün
bana sürpriz yapmş
deli yaa:)

deli yaa derken ki istemem yarn cebime koy havalarına da bakın :lepi:

ay geçmiş olsun canımm ben de elimi hep keserim ama avuç içini kesmek ayrı bi kabiliyet gerektiriyor sırnaşık şey

Hayatımm canım evine hırsız girmeye çalışmış..Okuyunca benim bile burdan tüylerim ürperdi..:bbo:
Allah bi daha göstermesin canımm :1hug:

sağol canım benim Şeniz
bu arada aşkım kapıya 3. kilidi aldı onuda kapının üstüne takacakmış. yuh dedim biri kovalasa arkamdan eve kaçmaya çalışsam kilitleri açıp da eve giremem dedim :roflol: :roflol:

treşekkür ederimm canım
evet aniden oldu geçti şükür

anam düğündaşımın evine hırsız girmeyemi çalışmışşşşş lmaz:

gülay hamişmi kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun kızzzzzzzzzzzzzzzzzz apandisit ameliyatı mı oldun şimdi? nası bi anda oldu, ağrın mı oldu anlatsanaaaaaaaaa

evet hırsız girmeye çalışmış ama alt kilidi kıramamış. kilidin markası Mul-T Lock bauhaus'da satılıyo

sanada geçmiş olsun tatlım Allah bir daha yaşatmasın:sinifsinif:

sağol bebişim amin kimseye yaşatmasın inşallah :Saruboceq:

gunaydınn
annem ve babama kavuşmama sadece 3 gün kaldı hihoyyyt

kaydirigubbakcemile2 :dance:

ohhhh keyfe bakkkk :lepi:

elisacım fotolarına bakıyorum hala çok güzel olmuşsun. Allah bi ömür boyu sağlıklı, huzurlu ve mutlu etsin. bi de sağlıklı bi bebiş tamamdır

ayy neler olmus ya
burcuozge elini kesmişssin gecömiş olsun canım, bende surekli biyerlerimi kesip ciziyorum yada yakıyorum; manikure gittigimde kadın "senin ellerde evli kadın eline benzemeye baslamıs" dedi, bende evli degil acemi kadın eli o dedim.
hayatim canım sanada cok gecmiş olsun hırsız girmeye calısmıs sanırım evine, neyseki ucuz atlatmısssınız
arsi kuzum ya sen ameliyetmı oldun apandistten? cok cok gecmiş olsun nezaman oldu canım ya, simdi nasıl oldunb iyisindir insallah.
gecmisis okumaya devam edeyim diyecegim ama cok isim var; gorusuruz yine kızlar

Bende size dün başıma geleni anlatım,

opuyorumnanaktan, dün cok soğuktu, akşam vakti eşotmanlarımla oturmuş soru çözerken telefonum çaldı nişanlım napıyorsun ne ediyorusn evdemisin hadi kapıyı aç dedi, saçmalama kandırma beni dedim (buarada nişanlım ist da oturuyor) ayy canım kıyamam falan dedi, hadi koş balkona falan diyor ama, aşkımı daha fazla üzmeyim çıkma üşürsün diyo ya nerdes,n sen diyorum ist dayım diyo sonra demezmi bak zili çalıyorum hadi aç kapıyı diye bende inanmıyorum diyorum tabi derken zil çaldı bak ikinciyide çalıyorum dedi 2.zil çaldı ayyyy inanmadım uçarak gittim kapıyı açtım evde bağırıyorum c... geldi diye annemde telaşlandı saat 18:00 ne işi var bu coucğun bu yağmurda diyo ayyy okadar mutlu oldum ki antamam, aşkımın söylediğine göre sürekli glüyormuşum --süpriz yapmış aşkım bana 1 saat kalıp gitti (( Adapazarına gelmiş okul ark işyerine ordan da benim yanıma pazar günümün en güzel özel ve mutlu saatleriydi :asigim: (hediye getirmiş bitanem bana):1hug:

herkeze merhaba..
buaralar fazla giremiyorum malum telaş ama nihayet bitti evimide yerleştirdik opuyorumnanaktan çok güzel oldu fakat resimleri tamamen bitince ekleyeceğim..

Günaydınnnnnlarrrrr günaydınlarrrrrrrrrrr

Harikaa soğuk bi haftasonundann sonraa herkesee muhteşemm bol sıcak haftalar diliyorummmm opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar.tanıyıp tanımadığım bütün çeyis güzellerine (hasta olanlara vs) geçmiş olsun.Burcuözge sanada geçmiş olsun canım.
Dreamlife harika bi süpriz yapmış nişanlın.Allah tamamına erdirsin mutluluklar diliyorum

geçmiş olsun canım sana da
Amin inşallah yaşamayız cümlemiz

ay geçmiş olsun canımm ben de elimi hep keserim ama avuç içini kesmek ayrı bi kabiliyet gerektiriyor sırnaşık şey

:

yetenek konusunda üstüme yok biliyorsunn ne şehittir ne gazii bok yoluna gitti niyazii :gitme:

burcuuu eline noldu canımm :çok üzgünüm:

canım salataya limon sıkarken sıkacak kullanmaktan üşenip limona bıçak sokmak suretiyle aşırı keskin bıçağın cart diye avucumun içini kesmesi ve benim dudaklarımdan dökülen kısık bir aşkım sesiyle ürküp korkan kocacıkımın yanıma gelmesi suretiyle olay cereyan etmiş bulunmakta:roflol: sonra tabi eczaneye gittik pansuman yaptırdık şimdi o elimi kullanamıyorm. sabah bir baktım anaa kociş yatağı falan toplamış oyy yerim ben onu :asigim:

bende de sakarlık var ama bu seferki işgüzarlıktan :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…