Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Burçişimmm canım geçmişş olsunnn Şeniz
Üşengeçlikk yapmaaa boşunamı aldın limon sıkacağıı yazık kullanılmıyoo bekliyo sen git elinlee sık hem onu üzz hem kendinii :mymeka:

Utanma kız o kesik de nazar boncuğu olsun sana ama bi daha limon sıkacağı kullanmaya üşenme :) Fotoyu koy da gözlerimiz bayram etsin burcum.maşallah sana.ordaki ilk kız arkadaşın da sevimli birine benziyo :)

sevimli biri gerçekten. hani geçen serhat nöbetçiydi ya bunun eşide nöbetçiymiş. üstelik çokk uzakta oturuyorlr. ama özel ders vermeye gelmiş merkeze. neyse çıkışta serhatta nöbetçi diye bana uğramış.. ne kadar sevindim anlatamammm...opuyorumnanaktan
ben yanlış çaldı biri kaıyı diye beklerken anaa birde ne göreyim kız karşımda dünyalar benim oldu. 10:30 a kadarda oturdu. aşk ı mmenuyu izledik sohpet ettik ikramlar yaptım onaaa:1rolleyes: inşallah dahada güzel olacak herşeyyopuyorumnanaktan

Evet inşallah herşey giderek daha güzel olucak burcucum

kimo kim? yenilerden mi eskilerden olup da rumuz değiştiren biri mi?

Eskilerden olup da isim değiştirmiş biri...

burcum çok geçmiş olsun, bi süre kullanma elini avuçiçi de zor iyileşir yafff :gitme:
hediyeleri belli bir tarihte mi kargoluyoruz yoksa ben hemen kargoluymmu :)) sırnaşık şey

Burçişimmm canım geçmişş olsunnn Şeniz
Üşengeçlikk yapmaaa boşunamı aldın limon sıkacağıı yazık kullanılmıyoo bekliyo sen git elinlee sık hem onu üzz hem kendinii :mymeka:

:tomato: betacım tamam kızma bir dahakine kullanıcammm:roflol::roflol::roflol:
ama bak neden kullanmadım biliyormusun...
geçen defa bu limon sıkacağı çatırdadı çuturdadı hani şu içine konup skılanlardan. sıkmadı suyunu üstelik kırılacak. yemişim limon sıkacağını dedim o gün bu gündür bıçak sokuyordum off bir su kıyorki sormaa. ama bu defa suyla birlikte kanda aktı :sinifsinif:
limon suyuda yarayı iyice bir yaktımı :roflol:

kızlar bende dü gul kurabiyesi denedım ama çiğ goruntüsü daha güzeldi ya
niye

fotoları göremiyorum ama benimkilerinde çiğ hali daha güzeldi acaba kabartma tozu koymasak mı?
ben bu aksamda annem için yapıcam çarş.günü misafirleri geliyormuş da,
alkisalkisalkis

:lepi: belki ipucu verebilirim?
Oleyyyy kaydirigubbakcemile2
Neymişş neymişş zemuszemus
niye

şu gül kurabiyesini yapmak şart olduu ilk işim boya almak olacak opuyorumnanaktan
Esmoşş seninkilerde açmamış tomurcuk gibi olmuşlarrr pişmemiş halindee ama sen bide pudra şekeri dökmüşün galibaa üstünee :uhm:
Ellerinee sağlıkk Şeniz

kimo neydi eski rumuuzn kuzum.
esmy canım ya o tepsinin yanındakiler neden unlanmıs gibi duruyor birde pişmişl halinide eklesene; ellerine sağlık enfes gorunuyor tadı nasıldı? eminim guzel olmustur

niye

burdan iyi görünüyor kuzucum a.s
burcum çok geçmiş olsun, bi süre kullanma elini avuçiçi de zor iyileşir yafff :gitme:
hediyeleri belli bir tarihte mi kargoluyoruz yoksa ben hemen kargoluymmu :)) sırnaşık şey

canım bence biraz daha beklee. daha çok var ki yıl başına. kasım geçsin bari...

yaa o gül tatlısıın annem şerbetlisin yapıyordu ama ben lezettini beğenmiyorum yaa..
görüntüye göre çok yavan bir tadı oluyor bence...

a.s.
günaydınnn mutlu haftalar herkese
ohh sorunsuz bi kk günüü ne güzelll maşallah diyimm

canım benim geçmiş olsun yaaa avuç içide kesildimi fena oluyor ..

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr :CüvCüv:
haftasonum çok güseldi kızlar herkes çok sewindi haberime ama iş yerinde ablam gibi görüp sewdiim insan beni kutlamadı bile çok bozuldum :sinifsinif:

gülaycım hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin canım
banada oğlunuz olacakgibi geliyor
hayırlısıyla inşallah..opuyorumnanaktan

ne güzell yaa
benimde canım istedi süpriskaydirigubbakcemile3

kime alıyordun sen

ya herkez avatar değiştirmiş kafam karıştı

gülsüncügümeee alıyorum :içelim:

esmy canım ya o tepsinin yanındakiler neden unlanmıs gibi duruyor birde pişmişl halinide eklesene; ellerine sağlık enfes gorunuyor tadı nasıldı? eminim guzel olmustur

bende onu soracaktım? eski rumuzun neydi?:uhm:

ben yaptığımda da herkes çok beğendi bencede yapmalısın betaaa...

haklısın burcum betaa merak etsin dursun dimiii :lepi:

evet yoksa tatsız oluyor dokmesem dahamı şık dururdu
cnmn unlanmış sandıgın piş miş hali
ve uzerı oudra şekeri

yaa o gül tatlısıın annem şerbetlisin yapıyordu ama ben lezettini beğenmiyorum yaa..
görüntüye göre çok yavan bir tadı oluyor bence...

evet orası dogru bak goruntu guzel tad normal
şerbetli olan tatlı yengem yapıyordu uzerıne fıstık koyup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…