Utanma kız o kesik de nazar boncuğu olsun sana ama bi daha limon sıkacağı kullanmaya üşenme :) Fotoyu koy da gözlerimiz bayram etsin burcum.maşallah sana.ordaki ilk kız arkadaşın da sevimli birine benziyo :)
:kedi: azcukk ucundann bakabilrimiyimm :kedi:
sevimli biri gerçekten. hani geçen serhat nöbetçiydi ya bunun eşide nöbetçiymiş. üstelik çokk uzakta oturuyorlr. ama özel ders vermeye gelmiş merkeze. neyse çıkışta serhatta nöbetçi diye bana uğramış.. ne kadar sevindim anlatamammm...opuyorumnanaktan
ben yanlış çaldı biri kaıyı diye beklerken anaa birde ne göreyim kız karşımda dünyalar benim oldu. 10:30 a kadarda oturdu. aşk ı mmenuyu izledik sohpet ettik ikramlar yaptım onaaa:1rolleyes: inşallah dahada güzel olacak herşeyyopuyorumnanaktan
kimo kim? yenilerden mi eskilerden olup da rumuz değiştiren biri mi?
hadi yaaa:sinifsinif:
ben daha bulamadımmm
sezon bitti marmarsiteki mğazalar kapatıp gitiiii :sinifsinif:
sacede mudo conseptimiz var her günn gezyorum cici bir şey bulurum diye ama yokk... :1no2: hiç biri içime sinmiyorrr:sm_confused: bakalım napcazzz
Burçişimmm canım geçmişş olsunnn Şeniz
Üşengeçlikk yapmaaa boşunamı aldın limon sıkacağıı yazık kullanılmıyoo bekliyo sen git elinlee sık hem onu üzz hem kendinii :mymeka:
kime alıyordun sen:lepi: belki ipucu verebilirim?
kızlar bende dü gul kurabiyesi denedım ama çiğ goruntüsü daha güzeldi ya
niye
Oleyyyy kaydirigubbakcemile2:lepi: belki ipucu verebilirim?
niye
niye
burcum çok geçmiş olsun, bi süre kullanma elini avuçiçi de zor iyileşir yafff :gitme:
hediyeleri belli bir tarihte mi kargoluyoruz yoksa ben hemen kargoluymmu :)) sırnaşık şey
kimo neydi eski rumuuzn kuzum.
esmy canım ya o tepsinin yanındakiler neden unlanmıs gibi duruyor birde pişmişl halinide eklesene; ellerine sağlık enfes gorunuyor tadı nasıldı? eminim guzel olmustur
Günaydın kızlar dün akşam yemeği hazırlığında salata yaparken avuç içimi kestim...
akşam akşam nöbetçi eczane bulduk pansuman yaptrdık resmen koca bir delik oldu avcumda.
şimdi kocacıkım yapıyor herşeyi ay görmelsiniz elleriyle beslior beni..:)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr :CüvCüv:
haftasonum çok güseldi kızlar herkes çok sewindi haberime ama iş yerinde ablam gibi görüp sewdiim insan beni kutlamadı bile çok bozuldum :sinifsinif:
Bende size dün başıma geleni anlatım,
opuyorumnanaktan, dün cok soğuktu, akşam vakti eşotmanlarımla oturmuş soru çözerken telefonum çaldı nişanlım napıyorsun ne ediyorusn evdemisin hadi kapıyı aç dedi, saçmalama kandırma beni dedim (buarada nişanlım ist da oturuyor) ayy canım kıyamam falan dedi, hadi koş balkona falan diyor ama, aşkımı daha fazla üzmeyim çıkma üşürsün diyo ya nerdes,n sen diyorum ist dayım diyo sonra demezmi bak zili çalıyorum hadi aç kapıyı diye bende inanmıyorum diyorum tabi derken zil çaldı bak ikinciyide çalıyorum dedi 2.zil çaldı ayyyy inanmadım uçarak gittim kapıyı açtım evde bağırıyorum c... geldi diye annemde telaşlandı saat 18:00 ne işi var bu coucğun bu yağmurda diyo ayyy okadar mutlu oldum ki antamam, aşkımın söylediğine göre sürekli glüyormuşum --süpriz yapmış aşkım bana 1 saat kalıp gitti(( Adapazarına gelmiş okul ark işyerine ordan da benim yanıma pazar günümün en güzel özel ve mutlu saatleriydi :asigim: (hediye getirmiş bitanem bana):1hug:
kime alıyordun sen
ya herkez avatar değiştirmiş kafam karıştı
kimo neydi eski rumuuzn kuzum.
esmy canım ya o tepsinin yanındakiler neden unlanmıs gibi duruyor birde pişmişl halinide eklesene; ellerine sağlık enfes gorunuyor tadı nasıldı? eminim guzel olmustur
Oleyyyy kaydirigubbakcemile2
Neymişş neymişş zemuszemus
süprizi bozulurrrrr :kedi:
şu gül kurabiyesini yapmak şart olduu ilk işim boya almak olacak opuyorumnanaktan
Esmoşş seninkilerde açmamış tomurcuk gibi olmuşlarrr pişmemiş halindee ama sen bide pudra şekeri dökmüşün galibaa üstünee :uhm:
Ellerinee sağlıkk Şeniz
burdan iyi görünüyor kuzucum a.s
canım bence biraz daha beklee. daha çok var ki yıl başına. kasım geçsin bari...
evet yoksa tatsız oluyor dokmesem dahamı şık dururduOleyyyy kaydirigubbakcemile2
Neymişş neymişş zemuszemus
şu gül kurabiyesini yapmak şart olduu ilk işim boya almak olacak opuyorumnanaktan
Esmoşş seninkilerde açmamış tomurcuk gibi olmuşlarrr pişmemiş halindee ama sen bide pudra şekeri dökmüşün galibaa üstünee :uhm:
Ellerinee sağlıkk Şeniz
cnmn unlanmış sandıgın piş miş halikimo neydi eski rumuuzn kuzum.
burdan iyi görünüyor kuzucum a.s
canım bence biraz daha beklee. daha çok var ki yıl başına. kasım geçsin bari...
yaa o gül tatlısıın annem şerbetlisin yapıyordu ama ben lezettini beğenmiyorum yaa..
görüntüye göre çok yavan bir tadı oluyor bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?