ervaa demiştim sana seni çok iyi anlıyorum diye ahh ahhiclalin bi şiiri warya ne olacak halimiz...
vallahi on numara fikirrr ama gel gör ki kim yapacak yahuuu :roflol::roflol::roflol:
ayy canımsın yaaaaa:1hug: sağol ama benim içim el vermiyor.
kaç gün dışarda yiycezki. hem kociş ev yemeği seviyor. :1rolleyes: kıamıyorum. gerçi yapma gelincedüşünürüz dedi ama lsun. mercimeği koydum düdüklüğesırnaşık şey
anammmmmakannehir ödüm koptu kızzzzzzz
gerçi biz otobüsle gidiyoruz ama arabamızda olabilirdi gidebilirdiktee anamm anammmm laelaelaelaelae
yaa ben kurban olurumm sanaaaaaaaa:1hug:
ay gönderecek resmennnnnnnn
canımsınnn fıstıkımsınnnn
şaka yapıyorum ben sen beni bilmiyorsun annemmm :1hug:
güle gülee kullan ama bir şartla her kalp bir şey yapışında aklından ben geçiyimmmmmmmmopuyorumnanaktan
yokk görmedim nerdekii papişşşş
:sinifsinif:
blmiyom yaaaa hayırlısı allahım yardım et denizede banada
bi çıkış yolu ver nolurr..
denizcim desteğin için çok tşekkr ederim
papıcım sanada canımbenım
inşallah düzelir herşey
.
bakıyorumben birazcık ceyiz ekledim albümüme daha önce topikede eklemiştim gerci ama belki görmeyen vardır :kedi:
of offkalkayım da şöle bir tarçınlı cevizli kek yapayım kocacıkıma kaydirigubbakcemile5
evlenırken tet yapıyon ya sölemedılermıya kızlar ben bugun kan grubumu öğrendem ARH- eşiminki pozitif ama galiba b pozitifti yanlış olmasın kan uyuşmazlığı oluyor dimi çocuk olursa ozaman iğnemi vurulcam ben ya offffffff
erva kuzum yapmayın boyle seyler, sıkma canını bugunler hep geride kalıyor birbirinizi nekadar az uzerseniz okadar iyidir; sonra soyleneneler olanlar ınsanın aklının bı kosesinde kalırsa cok kotu oluyor. herkesin bu surecte kendine gore sıkıntıları oluyor, herkesinkisi farklı boyutlarda farklı konular belkide bazen ama sonra insan hep degmezmiş diyor; insanın hayatanıda bu donemle ilgili keskelerin olması kotu olur. canım benim bu konuları aranız iyi oldugunda sorununuz olmadıgında konusun bence, tatlı dille bu sıkıntıları paylastıgınızı ve birlikte atlatmanız gerektiğini konusun. sakın bana kızma davulun sesi uzaktan hos gelir diye dusunme olurmu canım, ben bu donemde dugun zamanı kızların uzulmesine gercekten dayanamıyorum, amacım akıl vermekte degil. uzulmeyin istiyorum
herkeze merhaba..
buaralar fazla giremiyorum malum telaş ama nihayet bitti evimide yerleştirdik opuyorumnanaktan çok güzel oldu fakat resimleri tamamen bitince ekleyeceğim..
baberkocum herbişeyin maşallah çooook güzel canım
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
erva bozma moralini canım herşey yoluna girer inşallah biraz daha sabır zor geçiyo bu dönemler malesef:teselli:
hadi kızlar ben kaçtım hepinizi öpüyorum koskocaman
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
baberko albüm yapmış aldıklarınıda.. orxda gördüm. tefal almış, hemde siyah beyaz :) tipini en çok beğendiğim ütü bunlar zaten
baharım gülegüle kullan tatlım aldıklarını
çok güzel hepsi
aaa baberkom herseyin cok guzel, guzel gunlerde kullan insallah hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?