Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ervaa demiştim sana seni çok iyi anlıyorum diye ahh ahhiclalin bi şiiri warya ne olacak halimiz...

:sinifsinif:

blmiyom yaaaa hayırlısı allahım yardım et denizede banada
bi çıkış yolu ver nolurr..
denizcim desteğin için çok tşekkr ederim
papıcım sanada canımbenım
inşallah düzelir herşey
.

baberkocum herbişeyin maşallah çooook güzel canım

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:
erva bozma moralini canım herşey yoluna girer inşallah biraz daha sabır zor geçiyo bu dönemler malesef:teselli:
hadi kızlar ben kaçtım hepinizi öpüyorum koskocaman
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bi tava senden önemli mi aaa ayıp ediyosun kuşumm...

ben o zamanlar az sayıda yapılmış Galatasaray UEFA Kupası atkımı belçika'da yaşayan bi arkadaşıma yollamıştım. napimmm beğenmişti

canım benim elimden bişe gelse keşke..
tok açın halinden anlamaz..destek olcaz tabiki birbirimize..

ben kaçar kızlar ii akşamlar opuyorumnanaktan

erva kuzum yapmayın boyle seyler, sıkma canını bugunler hep geride kalıyor birbirinizi nekadar az uzerseniz okadar iyidir; sonra soyleneneler olanlar ınsanın aklının bı kosesinde kalırsa cok kotu oluyor. herkesin bu surecte kendine gore sıkıntıları oluyor, herkesinkisi farklı boyutlarda farklı konular belkide bazen ama sonra insan hep degmezmiş diyor; insanın hayatanıda bu donemle ilgili keskelerin olması kotu olur. canım benim bu konuları aranız iyi oldugunda sorununuz olmadıgında konusun bence, tatlı dille bu sıkıntıları paylastıgınızı ve birlikte atlatmanız gerektiğini konusun. sakın bana kızma davulun sesi uzaktan hos gelir diye dusunme olurmu canım, ben bu donemde dugun zamanı kızların uzulmesine gercekten dayanamıyorum, amacım akıl vermekte degil. uzulmeyin istiyorum

ya kızlar ben bugun kan grubumu öğrendem ARH- eşiminki pozitif ama galiba b pozitifti yanlış olmasın kan uyuşmazlığı oluyor dimi çocuk olursa ozaman iğnemi vurulcam ben ya offffffff

zaten aranızda güçlü bi bağ olduğunu sezmiştim:lepi:

herkese iyi akşamlar öpüyorum hepinizi akşama belki gelirim ayrıca hayatım basın medya yazıyo ama sen nerde çalışıyosun gamyoncuiremsufisfisfis

ben birazcık ceyiz ekledim albümüme daha önce topikede eklemiştim gerci ama belki görmeyen vardır :kedi:
bakıyorum
bakalm hemen

kalkayım da şöle bir tarçınlı cevizli kek yapayım kocacıkıma kaydirigubbakcemile5
of off
ya kızlar ben bugun kan grubumu öğrendem ARH- eşiminki pozitif ama galiba b pozitifti yanlış olmasın kan uyuşmazlığı oluyor dimi çocuk olursa ozaman iğnemi vurulcam ben ya offffffff
evlenırken tet yapıyon ya sölemedılermı

çok teşekkür ederim
haklısın söylenen sözler insanın aklında kalıyor bende kırmamaya çalısıorum eliimden geldince ama..
hiç öle düşünürmüyüm canımbenm
çok saol biliyorum herkes geçiyor bu dönemden ama üzülüyorum işte..

bende çıkayım kızlar hepinizi seviyorum
iyi akşamlar
opuyorumnanaktan

herkesler gitmiş

az önce eşim aradı geçen bahsettiği arkadaşlarına gidecekmişiz bu akşam..

hemen panik oldum neyseki hazırladım üstümü başımı yerimseniben

bakalım nasıl geçecek inşAllah sıkılmam ..

üç çift olacağız..

ilk girdiğim ortamlardan tırsıyorum hep inşAllah güzelce atlatırım ..

herkeze merhaba..
buaralar fazla giremiyorum malum telaş ama nihayet bitti evimide yerleştirdik opuyorumnanaktan çok güzel oldu fakat resimleri tamamen bitince ekleyeceğim..

baberko albüm yapmış aldıklarınıda.. orxda gördüm. tefal almış, hemde siyah beyaz :) tipini en çok beğendiğim ütü bunlar zaten

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

baharım gülegüle kullan tatlım aldıklarını
çok güzel hepsi

aaa baberkom herseyin cok guzel, guzel gunlerde kullan insallah hepsini

kızlar resimlerime ve burdan yorum yapan herkese teşekkür ederim parmaklarınıza ve ağzınıza sağlıkkaydirigubbakcemile5 işallah allah o günleri gösterirde evime hayırlısıyla yerleştiğini paylaşıım sizlerle:asigim:
hepinizi çoookk seviyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…