Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

2 Gündürr yoktumm abowww ne çok yazmışsınızzz :sinifsinif:

gülaycım anladığım kadarıyla bugün doğumm günün opuyorumnanaktan

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN CANIMMM
EN GÜZEL HEDİYEEE BEBİŞİNN OLSAAA GEREKK opuyorumnanaktan

Pazartesi günü annemle babacım geldii opuyorumnanaktan
Ve bizde kaldılar çok mutlu oldum beraber oturduk beraber kahvaltı yaptıkk çok özlemiştimm zatennn :kedi:
Dünde ben yine dişçideydimm öfff bitmedii halaa haftaya yinee gidicemmm :gitme:

çok geçmiş olsun....

ayyy koptum mandilin yaa pırpırla tırtır hee:roflol:
sen çok yaşa burcuuu:roflol:
(uyuyor sanırımmirmirmirmir)

bu arada birşey sorucam kızlar kim evinde bireysel kombi kullanıo ( yani kendi yakıo )
annelerinizin evinde de olabilir
kaç derecede yakıyorsunuz ben kendim açıp kendim kapatıyorum kombimi
sabah evden çıkarken kaç derecede bırakayım evdeyken kaç derecede yakayım
ilk defa bireysel kombi kullanıcam bu yıl faturanın kabarık gelmesinide istemiyorum
konyada da havalar acayip soğuk yaaabenneyaptımki

pso geçmiş olsun :teselli:

beta hoşgeldin kaçak a.s. ohh annecinle babacını buldun bizi unuttun dimi . sanada geçmiş olsun canım yaa diş çok zor

Son düzenleme:
evet canım hep sabırsızlıkla beklediim doğumgünüm bu sene umrumda bile olmadı:)

canım biz 50 de yakıorus dublex ev süper ısınıo gecede 40 a falan indirorus k.validem evde ya o söndürüo sanırım az az yakıorus bakalım bizimki bide faturalı bakalım bizde bilmiorus nasıl gelcek :)

canımcım ben kullanıyorum evde , gerçi bu sene hiç açmadım henüz
geçen seneden aktarayım , kol gibi gelen faturalarımı ....

seni korkutmak gibi olmasın ama .... valla 30 derecede açıyodum en aşağı 300/400 geliyodu , ya benim kombide bi ..... var yada herkeste öle anlamadım gitti ama geçen yıl 600 lira bile verdiğimi hatırlıyorum yani , çok fena dokunuyodu öderken , ah ah nerde öle güzelim sobalar en azından içimiz ısınıyodu ,, hem paraları saç hem ısınma çok fena olmuştum yani...:bbo:

hooşgeldin toprağım geçmiş olsun diş zor ya

gözünaydın diyeyim anneciğinle babacığın gelmiş
Ayy canım benim saol Şeniz
Evet çok zorr hemdee :gitme:
Sen nasılsınn nasıl gidiyorr hayat ,iş, evlilik konuşamıyoz uzun süredirr :sinifsinif:
pso geçmiş olsun :teselli:

beta hoşgeldin a.s.

Şeniz a.s.

canım biz 50 de yakıorus dublex ev süper ısınıo gecede 40 a falan indirorus k.validem evde ya o söndürüo sanırım az az yakıorus bakalım bizimki bide faturalı bakalım bizde bilmiorus nasıl gelcek :)
bende bu civarlarda açıyorum kombiyi ama korkuyorumdan bir taraftan CADIARZU

oowwww valla korkmadım dersem yalan olur
bu ne yaa ev kirası gibi nanedem canım sizin kombinin en düşük derecesi ne
çünkü bizim kombi 30dan başlıo 80 e kadar ki 30a aldığımda petekler ısınmıyor bile evden çıkarken 35 dereceye alıyorum ben

sinaycım biz yani annemler yıllardır kombi kullandık. Bizimki dereceli değilde rakamlıydı (1-2-3 diye artan.) Derece kaçtan başlıyor onu de bakimm?
Önce nereleri yakacağına karar verdin dimi, her yeri yakmayacaksın?
Şimdi evde yokken en düşük kademede tutarsınız, eve geldiğinizde ise yükseltirsiniz(50-60 sanırım) ev her zaman ılık olur böylece ama hiç bir zamanda fırın gibi olmaz. Sadece üşümezsiniz. :) Ama çok pahalı olmuyor kombi aslında ama evin durumuda önemli önü arkası kapalımı zemin mi cart curt.

Son düzenleme:
nanedem çüşşş 600 lira aylık mı geldi akannehir bizimkiler 600 - 700 ile kışı çıkarmışlardı geçen yıl.

anammm ben çok üşüyen biriyim yaa
doğalgaz bana kar etmez
bizim burda alttan ısıtmalı evler var bayılıom ben
yerler sıcak
her yer sıcak
içersi sıcak
sen sıcak ben sıcak
ohhh

mandilinim bizim kombi 30dan başlıo 80 kadar çıkıo yani 38-42-54 olarak bile ayarlayabilirsin ben tüm odaları açıyorum çünkü en serin yerler salonla mutfak
ve ikiside dipdibe salonu kapatsam mutfağı ısıtmak için iki misli yakmam gerekecek
evimiz ara kat yani sağımızda da solumuzda da daire var üst katımızda dolu
evim zemin kat ama bodrumdan izalasyon yapılmış geçen kış mesela giriş koridorum yerden ısıtma yere bastığımda ayaklarım ısınıyor yazın hep 6 ila 8 lira doğalgaz ödedik

Ohhh ne güzelll zemuszemus

Ben napimm
Evimm 5.kat üstüm teras ama çatı yok çıpcızlak
altım boşş

her yer soğuk doğal gaz yok..Kömür sobam yok...Sadece oturma odamda klima var..
Babam dün 2 tane mini soba verdi en çok durduğun yerde açıp kullanayım diyee..
minik felan ama maşallahh ısıtıyoo azda olsaaa :sinifsinif:

Doğalgaz gelsin buralara ilk işim onu döşetmek olacakk :umursamaz:

evet evet bizimkide öle dereceleri ...
valla ben çalıştığım için akşamdan akşama eve geliyodum hatta bazen günlerde eve uğramadığımdaolduğundan bazen açıyodum bazen açmıyodum ,bazende annemde ,abimde yemek yiyip doğru eve yatağa gidiyodum , ev ısınana kadaaaar yatarım hesabı yani ,ama hatırladıııım 5/6 gün sürekli açmıştım arkadaşlarım kalmıştı bende o zamanda 100 /200 arası bişey gelmişti , ama annemin evinden ,abimin evinden genelde 40 da yakıyolardı akşamlarıda 50 ye çıkıyolardı bazen ama dediğim gibi 600 tl bile verdiğimi hatırlıyorum faturalara ,,,belki bizim kombidendir canım yada tesisattan yani bilemiyorumki şimdi kuzucum

Ayy canım benim saol Şeniz
Evet çok zorr hemdee :gitme:
Sen nasılsınn nasıl gidiyorr hayat ,iş, evlilik konuşamıyoz uzun süredirr :sinifsinif:

Şeniz a.s.

oyy kuzum evet konuşamadık zor ya hiçte kolay değil akşamları evde hep koşturmaca ütüsü yemeği tozu çamaşırı silmesi süpürmesi ovması-tatlicadiarzu- aha böle oluyorum eşim yardım ediyor allahtan evde olmayı sırf bu yüzde isterdim ama çalışmakta güzel :lepi:
c.teside 1 e kadar olunca eve gidene kadar saat 2 oluyor gün ölüyor ondada kuaföre gidiyorum bir hafta e pazarı oluyo yada anneme gidiyorum al işte gün bitiverdi
iş yerinde bir yandanda akşama yapılacakları sıralıyorumkaydirigubbakcemile3
kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…