Canlarım okuyamıyorum kusura bakmayın önce dişlerimi yaptırıyorum bu sebeple tüm dişlerim aşındırıldı üst dişlerim alttan da 5 tanecıkBerbat haldeyım acım var ve damklarım çok kötu.Bu arada adet oldum ve adetten bır gun önce genital bölgemde mantar gıbım şeyler oldu kaşıntı ve beyaz beyaz plaklar sanırsam mantar adetle bırlıkte çkeılmez oldu krem kullandım eczaneden aldım yıkandım ama kaşıntı az geçtı plaklar geçmedı bugun d edoktora görunucem
Ben geldimmmmmm
Herkesikciklere Günaydınlarrr opuyorumnanaktan
evet canım hep sabırsızlıkla beklediim doğumgünüm bu sene umrumda bile olmadı:)2 Gündürr yoktumm abowww ne çok yazmışsınızzz :sinifsinif:
gülaycım anladığım kadarıyla bugün doğumm günün opuyorumnanaktan
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN CANIMMM
EN GÜZEL HEDıYEEE BEBıŞıNN OLSAAA GEREKK opuyorumnanaktan
Pazartesi günü annemle babacım geldii opuyorumnanaktan
Ve bizde kaldılar çok mutlu oldum beraber oturduk beraber kahvaltı yaptıkk çok özlemiştimm zatennn :kedi:
Dünde ben yine dişçideydimm öfff bitmedii halaa haftaya yinee gidicemmm :gitme:
ayyy koptum mandilin yaa pırpırla tırtır hee:roflol:
sen çok yaşa burcuuu:roflol:
(uyuyor sanırımmirmirmirmir)
bu arada birşey sorucam kızlar kim evinde bireysel kombi kullanıo ( yani kendi yakıo )
annelerinizin evinde de olabilir
kaç derecede yakıyorsunuz ben kendim açıp kendim kapatıyorum kombimi
sabah evden çıkarken kaç derecede bırakayım evdeyken kaç derecede yakayım
ilk defa bireysel kombi kullanıcam bu yıl faturanın kabarık gelmesinide istemiyorum
konyada da havalar acayip soğuk yaaabenneyaptımki
ayyy koptum mandilin yaa pırpırla tırtır hee:roflol:
sen çok yaşa burcuuu:roflol:
(uyuyor sanırımmirmirmirmir)
bu arada birşey sorucam kızlar kim evinde bireysel kombi kullanıo ( yani kendi yakıo )
annelerinizin evinde de olabilir
kaç derecede yakıyorsunuz ben kendim açıp kendim kapatıyorum kombimi
sabah evden çıkarken kaç derecede bırakayım evdeyken kaç derecede yakayım
ilk defa bireysel kombi kullanıcam bu yıl faturanın kabarık gelmesinide istemiyorum
konyada da havalar acayip soğuk yaaabenneyaptımki
Ayy canım benim saol Şenizhooşgeldin toprağım geçmiş olsun diş zor ya
gözünaydın diyeyim anneciğinle babacığın gelmiş
pso geçmiş olsun :teselli:
beta hoşgeldin a.s.
bende bu civarlarda açıyorum kombiyi ama korkuyorumdan bir taraftan CADIARZUcanım biz 50 de yakıorus dublex ev süper ısınıo gecede 40 a falan indirorus k.validem evde ya o söndürüo sanırım az az yakıorus bakalım bizimki bide faturalı bakalım bizde bilmiorus nasıl gelcek :)
canımcım ben kullanıyorum evde , gerçi bu sene hiç açmadım henüz
geçen seneden aktarayım , kol gibi gelen faturalarımı ....
seni korkutmak gibi olmasın ama .... valla 30 derecede açıyodum en aşağı 300/400 geliyodu , ya benim kombide bi ..... var yada herkeste öle anlamadım gitti ama geçen yıl 600 lira bile verdiğimi hatırlıyorum yani , çok fena dokunuyodu öderken , ah ah nerde öle güzelim sobalar en azından içimiz ısınıyodu ,, hem paraları saç hem ısınma çok fena olmuştum yani...:bbo:
cnm ALLAH kavustursun benmde kuzenm geldı dun
ama onlar didim caprice gıttı ordan geldi
Günaydın kızlar kaç gundur neelr çekıyorum hiç soran yokk.
sinaycım biz yani annemler yıllardır kombi kullandık. Bizimki dereceli değilde rakamlıydı (10-20-30 diye artan.) Derece kaçtan başlıyor onu de bakimm?
Önce nereleri yakacağına karar verdin dimi, her yeri yakmayacaksın?
Şimdi evde yokken en düşük kademede tutarsınız, eve geldiğinizde ise yükseltirsiniz(50-60 sanırım) ev her zaman ılık olur böylece ama hiç bir zamanda fırın gibi olmaz. Sadece üşümezsiniz. :) Ama çok pahalı olmuyor kombi aslında ama evin durumuda önemli önü arkası kapalımı zemin mi cart curt.
mandilinim bizim kombi 30dan başlıo 80 kadar çıkıo yani 38-42-54 olarak bile ayarlayabilirsin ben tüm odaları açıyorum çünkü en serin yerler salonla mutfak
ve ikiside dipdibe salonu kapatsam mutfağı ısıtmak için iki misli yakmam gerekecek
evimiz ara kat yani sağımızda da solumuzda da daire var üst katımızda dolu
evim zemin kat ama bodrumdan izalasyon yapılmış geçen kış mesela giriş koridorum yerden ısıtma yere bastığımda ayaklarım ısınıyor yazın hep 6 ila 8 lira doğalgaz ödedik
oowwww valla korkmadım dersem yalan olur
bu ne yaa ev kirası gibi nanedem canım sizin kombinin en düşük derecesi ne
çünkü bizim kombi 30dan başlıo 80 e kadar ki 30a aldığımda petekler ısınmıyor bile evden çıkarken 35 dereceye alıyorum ben [/B]
Ayy canım benim saol Şeniz
Evet çok zorr hemdee :gitme:
Sen nasılsınn nasıl gidiyorr hayat ,iş, evlilik konuşamıyoz uzun süredirr :sinifsinif:
Şeniz a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?