- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ayyy koptum mandilin yaa pırpırla tırtır hee:roflol:
sen çok yaşa burcuuu:roflol:
(uyuyor sanırımmirmirmirmir)
bu arada birşey sorucam kızlar kim evinde bireysel kombi kullanıo ( yani kendi yakıo )
annelerinizin evinde de olabilir
kaç derecede yakıyorsunuz ben kendim açıp kendim kapatıyorum kombimi
sabah evden çıkarken kaç derecede bırakayım evdeyken kaç derecede yakayım
ilk defa bireysel kombi kullanıcam bu yıl faturanın kabarık gelmesinide istemiyorum
konyada da havalar acayip soğuk yaaabenneyaptımki
nanedem çüşşş 600 lira aylık mı geldi akannehir bizimkiler 600 - 700 ile kışı çıkarmışlardı geçen yıl.
ayırca 3 odayı acmakla 1 odayı acmak aynı fatura gelmesıne sebep olur
ekonomık yapım derken 1 2 oda acmayın
devır daım yapması ıcn en az 3 tanesı acık olmalı ve aynı para gelıyo
sen konuşma bikerem kendi evin en azından bide biz kira veriozz sonrada doğalgazzz:mymeka:Ohhh ne güzelll zemuszemus
Ben napimm
Evimm 5.kat üstüm teras ama çatı yok çıpcızlak
altım boşş
her yer soğuk doğal gaz yok..Kömür sobam yok...Sadece oturma odamda klima var..
Babam dün 2 tane mini soba verdi en çok durduğun yerde açıp kullanayım diyee..
minik felan ama maşallahh ısıtıyoo azda olsaaa :sinifsinif:
Doğalgaz gelsin buralara ilk işim onu döşetmek olacakk :umursamaz:
senin bi sorun var sanırım kombide canım :uhm:bizim evin arkasında residence var orda bi arkadaşım oturuo geçen kış aylık 500 ödemişler ve evleri süper isınıo artı salon ve mutfak tüm cam olanlardan yani salonun bi köşesi komple cam artı ev 5+1 düşün yaniievet evet bizimkide öle dereceleri ...
valla ben çalıştığım için akşamdan akşama eve geliyodum hatta bazen günlerde eve uğramadığımdaolduğundan bazen açıyodum bazen açmıyodum ,bazende annemde ,abimde yemek yiyip doğru eve yatağa gidiyodum , ev ısınana kadaaaar yatarım hesabı yani ,ama hatırladıııım 5/6 gün sürekli açmıştım arkadaşlarım kalmıştı bende o zamanda 100 /200 arası bişey gelmişti , ama annemin evinden ,abimin evinden genelde 40 da yakıyolardı akşamlarıda 50 ye çıkıyolardı bazen ama dediğim gibi 600 tl bile verdiğimi hatırlıyorum faturalara ,,,belki bizim kombidendir canım yada tesisattan yani bilemiyorumki şimdi kuzucum
herseyın yaratılma sebebı vardır pıtır kışında ıyı yanları vardır
mesela kar havayı temızler bıtkılerın yorganı gıbıdır soğuktan korur onları
zemuszemus
geçmişe baktım aklım karıştı yaww
Burcuuu ne diyon kuzum sen tırtır pırpır google a yazdım neymiş bu pırpır die aha bu çıktı
senin bi sorun var sanırım kombide canım :uhm:bizim evin arkasında residence var orda.......
kızlar acil cvp yazıcı alıozda buraya tonerli
hp mi samsung mu:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?