Alah şifa versin dicem ama genelde kurtuluş olmuyo. 2 amcam da kanser de öldü
oha azra 2000 yetaledenmi bahsediozzz:1shok::1shok::1shok:
günaydın kızlar geçmişe bakamadım cnm cok sıkkın gecen hafta almam gereken parayı yani maasımı hala alamadım.hülya aldı şimdi tek başımayım çıktı işten dua edin kızlar alıyım paramı kurtulum burdan:Saruboceq:
bana da dua edermisin :kedi:
sinaycım gülayın alıntısından gördüm harbi ayıp etmişler benim maldivlerinde ablasına görümceleri hep diyomuş bebek bebek diye soruyolarmış millet oda sinirlenmiş gelin kısır deyin demiş bidaha soramamışlar ağızlarını kapatmış.şimdi hamile 1 ayı kaldı ama tabi 7 yıl sonra isteyerek :ecrin_bebek:
bi kötü haber daha nişanlımın amcası kanserdi durumu çok kötü artık ecelini bekliyolar evde nişanlımda cok üzgün iki tanbe küçük cocuğu vardı :sinifsinif: hepsi üst üste geldi
kızlar ben geldim
fircasinin en ucuzu 170-180 idi o zamanlar 2-3 sene once pitirim 9 firca almistim farlar fondotenler alliklar faruktan ayrildigim gun gidip hepsini almistim kartla 8 taksitle birde iki hafta sonra baristik sonrasi pismanlik işte :roflol: ayrilma pisikolojisi cok kotu
cnm bendugunmden son oncekı adetımde gıttım yanı martta ama 3.günüydü doktor dedıki
dedıkı ılk gunu kullancn sımdı kullansanda işe yaramaz
oyuzden 1sonrakı ay yanı oda dugunda 1gun onceye geldı ozaman baslamak zorunda kaldım yasmin
abuarada evlimisin?
degıstırmedımkı daha degıstırınce sadace kocamınkını yaparım
niye ona verdıler sana vermedıler
nasıl yani
ben suan hıc degıstırmedımkı kımlıgımı bekarlık kımlıgım var
hosgeldın ohhh
ılk gunden nasıl gıdıyor
lahana resim kyodum kızıoyn sonra
ne guzel annen alıyo sana
bana aılem yıllardır bısı almıyo daha doğrusu aldrmıyom
sımdıde ceyıs ıcn yardım etcekler ama hala utanıyom nıeyse
gıttı..de dukkanı var kendısının artı kk üye
tanıstıram mı nan
bursada yerı
strawberrydende alabılırsın ben ordan havale yoluyla alabılıyorum artık
2 bın tl gıtmesı normal zaten pıtır hıcte sasrma olm
bı farı 50 60 70 tl be
sımdık 212 sexy alcam 100ml 100 tl
hahaha
nane 2010da anne hahahahahahaha
nihalcim ofisten mi girdin yevrim
anaaa iyi bari girebiliosun süper
gülay be tek çocuk olunca da zor işte
bazı şeyler bizim elimizden geçecek yani off
ay bu arada davetiye yazı karakterini netleştirdim koim mi buraya
fircasinin en ucuzu 170-180 idi o zamanlar 2-3 sene once pitirim 9 firca almistim farlar fondotenler alliklar faruktan ayrildigim gun gidip hepsini almistim kartla 8 taksitle birde iki hafta sonra baristik sonrasi pismanlik işte :roflol: ayrilma pisikolojisi cok kotu
burcu iş için cnm hatta şuan adliyede
yaa nedense ilk çocuklara hep iki isim veriyorlardı bir dönem modaydı zaar:roflol::roflol::roflol:ablam da kullanmak istemişti ama onun da iki ismi var, eşinin de soyismi uzun dediğin gibi brezilyalılar gibi olcaktı kullanamadı
akşam hiç bişi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?