Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oha azra 2000 yetaledenmi bahsediozzz:1shok::1shok::1shok:

fircasinin en ucuzu 170-180 idi o zamanlar 2-3 sene once pitirim 9 firca almistim farlar fondotenler alliklar faruktan ayrildigim gun gidip hepsini almistim kartla 8 taksitle birde iki hafta sonra baristik sonrasi pismanlik işte :roflol: ayrilma pisikolojisi cok kotu

canım inşallah alırsın biran önce paranı:Saruboceq:

Allah sabır versin canım
çok acı gözlerinin önünde eriyip gitmesimafoldumben

kızlar ben geldim

hoşgeldin balımopuyorumnanaktan
nasıl gidiyo ilk iş günün??

nanidoş sen tabi şanslısın

burcu bence de görümce fena
hele bi de yaş falan yakınsa eyvah eyvah

hayatım her kanser olan vefat ediyor diye birşey yok
hangi fazda olduğu önemli
amcaların için başsağlığı dilerim

başka ne dicektim

hmm çok pahalı beaaaa
benim bi haftalığım bi fırçaaa
ohaa yanee
ama işte insan bi hırsla her bişeyi yapabilio

:roflol::roflol::roflol: esmacim o yapildi tatlim senin secim hakkin bitti kayitlarda neyse o senin secme hakkin bitti nikah günü kaydirigubbakcemile3

baharcım Rabbım şifa versın cok uzuldum yaa evlerden uzak off off

erva cvp vermışsın:roflol:

yani dişosun ya ben daha bekarlık kimliğimi kullanıyorum. değişmedim daha ama heralde kocamın soyadını kullanırım diye., zaten artık istesen de pat diye kendi soyadını kullanamazsın.
nikah tarihi alırken sana bi form veriyolar ve o formu dolduruyosun. kendi kızlık soyadını kullanmak istediğine dair. imzalıyosun ve artık iki soyadın oluyor. yani bu saatten sonra zaten yalnızca kocanın soyadı... tabii sonra aile mahkemesine falan başvurup kendi soyadını istersen alabiliyosundur ama hemen nüfüs müdürlüğünden olacak bi işlem değil

ohoooo tanistirmadigin hata bocukum burda aramizdami yoksamkiiii mineral makyaj urunlerinden bakiyorum aslinda varmidir onda

öle canım walla :)

hayatım ağlama yaw şaka yaptımmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanŞeniz

eda koymuş:roflol:
cok özlu bı söz olmuş:lepi:

azra yok cnm bu aralar kk pek gırmıyo ben sana maıl adresını vercem ama msn acım özelden atarım

anam ben senin yerinde olsam faruğa ödetirdim , bak bidaha ayrılıyomu dibinden kaydirigubbakcemile3

burcu iş için cnm hatta şuan adliyede

ama kocaeli çok büyük şekercim neresinde gölcükte mi?
ablam da kullanmak istemişti ama onun da iki ismi var, eşinin de soyismi uzun dediğin gibi brezilyalılar gibi olcaktı kullanamadı

akşam hiç bişi olmadı
yaa nedense ilk çocuklara hep iki isim veriyorlardı bir dönem modaydı zaar:roflol::roflol::roflol:

ayyyy hayatım onca plan aptık bizde de olmadııı :roflol::roflol::roflol::roflol:
sor bir neden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bizim tüp bitmişti ya aşkım geldi aldık yemeği yap ye 8:30 oldu sonra kurufasulye beni rahatsız etti mi yürüyüşe çıktık mı soda alalım diye eve geldikk saat oldu 10. ama olda saate bir baktım 9:25 gül güll öldüm :roflol: aşkımda ne oldu diyor yok bir şey dedim...
sonra cuma aşkım yanaştı falan ama oruç tutmaya karar vermişti. dedim şimdi banyo yap et sahura kalk sencede zor olmaz mı evet haklısın dedi hemen vazgeçti :roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…