Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oww böcük onlarla mı kalıyordu atlamısım ozaman kendını borclu hissedıyordur belkide
uf birin evınde kalmak cok zor ya kalan ıcınde ev shibi içinde
ya kım ıstıyor o köpeği gülaycıgım

kızlar bu zorlukları bende yaşamaya başladım işten eve gidip koştur koştur yemek yapıyorum +heryer toz oluyor zormuş gerçekten:gitme:

esmacım eşimin köpeği 16 yaşında dün mamasını yedi geldi koltuğa çıktı ağzını silio kalktım vurdum hafifce poposuna pislik yapma ya dedim indi ya sonuçta hayvan içgüdüleriyle hareket edio

ÜFF oda bişiy mi bana hiçbirşey takmadılar bayramda sadece nişanlım hediye almış oda kıyafet biraz da maddi durumdan ötürü ama yine küçücük bişiyde alabilirlerdi sürekli borçların arkasına saklanarak nereye kadar gidecekler merak ediyorum bazen düşünüyorum biryerlerde hatamı yapıyorum diye mafoldumben

kızlar bu zorlukları bende yaşamaya başladım işten eve gidip koştur koştur yemek yapıyorum +heryer toz oluyor zormuş gerçekten:gitme:
of ılk zamanlar aglıycak gibi oluyorsun

ya evdemı yasıyor bahcedemı off benıstemem ya bakamamda

geçmiş olsun canım hadi çoğu bitmiş azı kalmış :teselli:

Kazak kurutucu
7.95 tl

kaynak:tchibo

aldın mı gösteriyon mu anlamadım

hayatım clipsondaki nohutu gördümm ve seni takdir ediorum toprağım saat 6da kalkıp
nohut yaptığın için kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:lepi: dün akşam yedik tadı harika olmuştu, ben iyi nohut yapıyorum ya sölemesi ayıp kaydirigubbakcemile3

sen niye suçlu olasın ki, gitmesen neyse gitmişsin, hiç öyle düşünme.
bazı gerikafalı eski evli ev hanımları niyeyse herşeyin parayla alakalı olduğunu düşünüyorlar.
bak o çalışıyo para getiriyo eve yoksa kocası ona böyle davranır mıydı? ev hanımı olsadı bakalım her istediğini yapabiliyo muydu gibi

valla benim ablam da çalışmıyo ama kocası yine her istediğini yapıyor. çalışıp çalışmamakma alakası yok. iki tarafla alakalı bi durum bu.

sinay sana katılıyorum. artık ben de çalışmak istemiyorum ama mecburum. gerçekten evde olanlara çok özeniyorum. bi müddet sonra sıkılacağımı da biliyorum ama artık çalışmaktan yoruldum. mafoldumben

esmacım evt onlarda kalıyo
halasında yanı
bılıyorum ama bu evlenıncede devam eder benımkını tanıyorum cunku

öyle atakımı takma adetı var valal ben kıyafet aldılar ona bile sasırdımb izde yok öle şeyle
ama oralarda varsa o ayrıda
canım evde yaşıo wc si geldiinde bahçeye çıkıo

ALLAH kolaylık versin cnm

Günaydın kızlar...

Sinay canım sessiz kalmana şaşırdım doğrusu sen ne güzel cevabını veriyordun her zaman...
Ama kıskanmışlar işte hiç takma, gerçi bende senin gibiyim biliyorum takma deyince olmuyor da...
Ayıp felan etmemişsin, güzelce rica etmişsin müsade istemişsin, geniş bir zamanında bey amcayı tekrar ziyarete gidersin için rahat etmediyse....

Gıcıklar ya işte ne varsa, bende geçen akşam gittim dedim ya size söylemeyi unuttum eşim çay içiyordu bitmişti baya da içti bende sordum hayatım çay vereyim mi diye anam bizimkisine bi baktım ki(..ötümce) çay bardağını aldı götürdü doldurdu getirdi hani sormadan çay doldurulur hesabı, bende hiiiç bozuntuya vermedim bir daha da hiç kalkmadım sehpaları bile toplamadım çok meraklıysa yapsın işte tetris vardı onunla oynadım akannehir

ben de olsam sessiz kalamazdım gibime geliyor ama yine de o anki atmosfere de bağlı bilmiyorum

pufi dün sordum sana cvp vermedin. noldu sana neyin var ben kaçırdım anlamadım

öyle atakımı takma adetı var valal ben kıyafet aldılar ona bile sasırdımb izde yok öle şeyle
ama oralarda varsa o ayrıda

ALLAH kolaylık versin cnm

yok bizdede kıyafet alınır ama onu bile yapamadılarki, 5yadır nişanlıyız hala düğün konusu acılmadı hoş onlar açsa ben kapatıcam bazı nedenlerden dolayı ama en azından sorulur dimi bu cocuklara napıcaz nelere eksik diye , yapayacak gücün olmasa bile sorulur:sinifsinif:

HAYATİMMM pufim noldu demişsin yaaa, kendimden alıntı yaptım. Sinir olduğum bi konu vardı arkadaşlara anlattım onlarda sağolsunlar destek oldular....

Dün gecede aşkım yine sordu hala durgunsun konusalım detaylı dedi...
Bende aynen bunları tekrar söyledim...
O da aynen kızların dediklerini tekrarladı, ben senden hiçbirşey beklemiyorum kardeşim olsun annem olsun kim olursa olsun kolay şeyler yaşamadık kendinle şu muhasebeyi bırak artık, takma dedi...
Ben seni takdir bile ediyorum dedi başkası olsa yüzlerine bakmazdı sen benim hatrıma yine hiçbirşey aksettirmiyorsun dedi...
Benim kardeşim çocuk daha cahil kendini onunla bir tutma, etrafında fır dönüyor anlamıyormusun utanıyorda dedi ama benden yana hiçbir şüphen olmasın Allah adını veriyorum dedi işte, yanımda olduğunu kendime kızmamam gerektiğini söyledi durdu...

Bende teşekkür ettim yanımda olduğu için, Allah korusun neler okuyoruz burda tam tersi de olabilirdi mafoldumben
Öyle işte...................

isim bilmemd emononun zaten hep ceyız butürşeyler uzerıne bulursun muhakkakk

cnm evlıyken oluyormu ben bilmiyırum ama nişanlıyken aldılar sagolsunlar
aa bayradama kayınpederım harclık verıyor

benimkilerde nişanlıyken aldılar ama geçen ramazan bayramında evliydik almadılar bundada almazlar

gıçın açıkta kalmıştırr kaydirigubbakcemile3

fmk bızdede nışanlı ıken alınır evlendıkten sonra k baba harclık verır ama:jeyyar:

biliyorum nisanliyken aliniyor ama ben nisanliykende bi mok görmedim ne kiymetsin bir gelinmisim neyse bir ogullari daha var oda bir gün nisanlanirsa dügün isterse onda nasil olacak cok merak ediyorum.. hersey lafta ay cok seviyoruz da ifir da zivirda benim karnim bos laflara tok.. ihtiyacan hediye alinip verilmez gönülden gelmesi gerek.. söz konusu ben olunca hic bir örf adet bilmiyorum bakalim nereye kadar sanki türkiyede yasayanlar onlar degilde uzaydan geldiler besbelli nasi sinirlendim simdi durduk yerde anlatamam..

vay annasini bee zaten sinirlerim ziplamis durumda.. sinaya niye uzak durmuyorsun görümcelerinden senin arkadan konusuyorlar dedikodunu yapiyorlar keyfinden calisiyormusun gibi hani ise calismaya degilde hergün diskoya egelenmeye gidiyorsun sanki calismayip evde dursan bu seferde hazira kondu tembel koca parasi yiyor derler.. calismakta herkzesin harci degil onlarda kafalarini kulansalarmis kocalarina muhtac olmasalarmis. benden söylemesi bunlar seni KISKANIYOR takmislar bir kere kafayi sana kolay kolay düzelmez en iyisi uzak dur gözün görmez kafan rahat olur..

aynen canim aynennnn sürekli bir seylerin arkasina saklaniliyor hepsi bahane.. susup kalma acik göz ol..

böcügüm bir an önce safdirik sözlünün gözünü ac kendini kulandirtmasin sana da baski yapmaktan vazgecsin.. seninki cabuk basladi erkeklik taslamaya biraz havasini indirmen gerek sanirsam..

simdi biraz daha cok keyif aldigim sabah 5 de uyanip ise gitmekten zevk duydugum isime döneyim kafamçokkarıştı

günaydın kızlar bugün herkesin bi sıkıntısı var sanırım mafoldumben
benimde sıkıntım var
patron paramı vermiyoduya birgün önce bir kısmını aldım.dün elime yine para gecti x bey dedim siz kasımda calıştığım günün parasını vericeksiniz dimi dedi sinirlenir gib ioldu hayrola biyeremi gidiyosun dedi bende görüşmeye gittiğim yer cağrırsa ewt dedim (görüştüğüm biyer yok tabi) neyse dahada sey oldu neymiş durumunu söylemiş biz para peşine düşmüsüz x. bey benimde durumum ortada sonucta dedim..öyle işte nişanlım çok sinirlendi gitmiyosun dedi bende zaten iyice doldum.şimdi dicemki beni ordan cağırdılar yarın itibariyle gelemicem paramı yarın gelir alırım dicem olur dimi sizce? diğer arkadasıma hakkını verdi beni susturmaya calışıyo nişanlım sen cık ben alırım paranı merak etme dedi

sinaycım hiç kendini suçlu hissetme sen gitmemezlik yapmamışsın ki
sonuçta azda olsa gidip ziyaret etmişsin
onlarınki tamamen kıskançlıkklava:
orda bişey desen tatsızlık çıkabilirdi belki bi bakıma iyi olmuş
ama bi ara duyduğunu ima et bence
hiçte kafana takma canım:teselli:

böcüğüm haklısın bence çok yakın olmamak en iyisi
şimdi onların yanında kaldığı için yardım ediyoda bu böyle devam ederse
sizin aranızda problem çıkar
sen evi beğenmedim falan de bari:1hug:

evet nişanlıyken alınır hatta bayramlarda bilezik takılır geline üstüne başınada alınır ama bende bişey görmeyenlerdenim...

böcük canım bu arada aranızın bozulacağınıda bilsen şimdiden konuş.......evlilik çok başka dönüşü yok bazı şeylerin kararını önceden almak gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…